Voeding & Mindset

Let op: Er is een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering mogelijk. 

***Kennismakingsgesprek:

 

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek duurt +/- 30 minuten. Ik vertel je wie ik ben, we bespreken de dingen waar je tegen aan loopt, wat je graag zou willen bereiken en wat ik kan doen om je te helpen met het behalen van jouw doel(en). Na een kennismakingsgesprek weet jij of wij een klik hebben en of het programma is wat jij zoekt! (Ik geloof van wel!)


Aan een kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden.
Het kennismakingsgesprek wordt online via (video) bellen gehouden. In uitzondering kan het ook aan huis.

Aanmelden kan onderaan de pagina, via de contactpagina of telefonisch.

 

***Programma:

 

Naast één op één coaching welk op ieder moment te volgen is, heb ik het online FoodMindset programma ontwikkeld waarin we met een groepje 10 weken aan de slag gaan. Het FoodMindset programma start een aantal keer per jaar.

Het voordeel van een groep is dat we elkaar kunnen motiveren en steunen, maar ook een stukje herkenning en ervaring met elkaar kunnen delen.  Het voordeel van 1:1 coaching is dat ik dieper in kan gaan op persoonlijk eetgedrag, emoties, gedachten en mindset. De voorkeur is aan jou maar ik adviseer je graag in deze keuze.

 

Tijdens beide programma's staat een goede relatie met voeding en een goede relatie met jezelf voorop!

 

*Je krijgt een persoonlijk voedingsadvies naar aanleiding van jouw ingevulde voedingsdagboek - 

Met tips waarmee je direct aan de slag kan

*Daarbij krijg je een uitgebreide variatielijst en mijn receptenbijbel, zodat jij voldoende variatie kan aanbrengen in je voedingspatroon.

 

Na het programma:

*Weet jij welke voedingstoffen er zijn en wat voeding voor jouw lichaam kan betekenen

*Weet jij hoe je moet luisteren naar je lichaam en weet jij wat jouw lichaam nodig heeft!

*Hoef jij geen calorieën meer te tellen

*Kun jij etiketten lezen en daardoor maak jij slimme keuzes

 

*Je gaat weer genieten van voeding, zonder jezelf druk te maken over het getal op de weegschaal 

*Heb jij een  gezond eetpatroon, zonder dat jij je schuldig voelt over een stukje taart of pizza

*Heb jij geen strenge regeltjes en ook geen lijst aan verboden producten meer

*Heb jij weer balans en structuur in je eetpatroon

*Weet jij de 80-20 regel goed toe te passen in jouw eetpatroon

*Is er geen sprake meer van de alles of niets methode!

 

*Weet jij om te gaan met eetbuien en emotie eten 

*Weet jij om te gaan met stress zonder dat dit invloed heeft op jouw eetpatroon

 

*Heb jij meer energie, voel jij je fitter en gezonder!

*Weet jij welke invloed beweging heeft op een gezond en energiek leven en dat je daarvoor niet perse naar de sportschool hoeft 

*Weet jij precies wat je valkuilen zijn en vooral hoe je daar slim mee om kan gaan!

 

Wat jij tegen jezelf zegt, bepaald hoe jij je voelt, wat je denkt en wat je doet.

Na het programma:

*Heb jij meer zelfvertrouwen en ervaar jij meer zelfliefde

*Heb jij een ijzersterke mindset en weet jij om te gaan met negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen

*Kun jij eindelijk vrijheid ervaren omdat je blij bent met jezelf en niet meer de hele dag op een negatieve manier bezig bent met eten

*Heb jij alle tools en handvaten in handbereik om te gaan voor een gezonde leefstijl met blijvend resultaat!!

 

Of je nu wilt afvallen, wilt aankomen of op gewicht wilt blijven, dit programma biedt meer dan alleen een ‘dieet’. We gaan vooral aan de slag met eetgedrag, patronen, gedachten, emoties en mindset. Want je kunt nog 101 pogingen doen, als het in je koppie niet goed zit, werkt geen enkel dieet. Ik ga alleen voor blijvend resultaat op een bewezen manier. Al honderden vrouwen gingen je voor!

 

Het verschil in de programma's en de kosten lees je hieronder. Bij beide programma's gaan we voor bovenstaand resultaat!

VIP Traject - 12 weken 1:1 coaching 10 weken FoodMindset programma VIP XL - 6 maanden 1:1 coaching
Op ieder moment starten Start op 09-01-21. Aanmelden voor 08-01-21 Op ieder moment starten
Volledig één op één In groepsverband Volledig één op één
1 jaar toegang tot de online leeromgeving. Werkboek kan ook in printbaar PDF bestand worden gegeven. Altijd toegang tot het programma 1 jaar toegang tot de online leeromgeving. Werkboek kan ook in printbaar PDF worden gegeven.
8 één op één coachgesprekken via Skype of videobellen -- of in Wormer (inclusief weegmomenten) 10 LIVE coachsessies in de besloten Facebookgroep. Facebook is een vereiste. 12 één op één coachgesprekken via Skype of videobellen -- of in Wormer (inclusief weegmomenten)
24/7 contact via whatsapp/mail voor support 24/7 contact via whatsapp/mail voor support 24/7 contact via whatsapp/mail voor support
Voor altijd toegang tot de online community Voor altijd toegang tot de online community Voor altijd toegang tot de online community
Online of in praktijk/Wormer te volgen Volledig online Online of in praktijk/Wormer te volgen
Vergoeding vanuit aanvullende verzekering mogelijk. Het bedrag kan wel oplopen tussen de € 50 en € 400,-! Vergoeding vanuit aanvullende verzekering mogelijk. Het bedrag kan wel oplopen tussen de € 50 en € 400,-! Vergoeding van uit aanvullende verzekering mogelijk. Het bedrag kan wel oplopen tussen de € 50 en € 400,-!
Betaling kan in 4, 5 of 6 termijnen. Betaling kan in 3,4 of 5 termijnen. Betaling kan in 6 of 8 termijnen.
Meld je je samen met een vriendin/zus etc aan, dan ontvang je een korting. Vraag naar de voorwaarden. Meld je je samen met een vriendin/zus etc aan, dan ontvang je een korting. Vraag naar de voorwaarden. --
Wat eet ik in een week? Krijg jij cadeau! --
KOSTEN: KOSTEN: KOSTEN:
Investering is € 397 voor ONLINE coaching -- en € 497,- voor coaching aan huis in Wormer Investering is € 347,00 Investering is: € 647,- voor ONLINE coaching -- en € 747,- voor coaching aan huis in Wormer

 

Voor vragen over de inhoud van het programma, overige vragen of benieuwd naar welk programma het beste bij je past neem dan contact met mij op. Ik adviseer je graag. Wil je je graag aanmelden, dat kan via onderstaand formulier of via de contact pagina.

***Uitgebreide voedingsanalyse & advies:

 

Of je nu graag wilt:

* afvallen

* aankomen

* op gewicht wilt blijven

*vegetarisch wilt gaan eten

*gezonder wilt eten

*met wisseldiensten werkt,

*of een advies tijdens je zwangerschap wilt

 

Met een uitgebreide voedingsanalyse en advies kan je alle kanten op. Je houdt een aantal dagen een voedingsdagboek bij en ik ga er mee aan de slag. Ik analyseer je voeding en beweegpatroon en geef je een uitgebreid feedbackverslag. Wat is jouw doel en met welke vragen zit jij?

 

Ik bereken op basis van jouw gegevens hoeveel voedingstoffen jij nodig hebt om jouw doel te bereiken. Ik geef antwoord op al jouw vragen, je krijgt tips, handvaten en een voorbeeld dagmenu met een uitgebreide variatielijst en mijn receptenbijbel zodat jij zelfstandig aan de slag kan met jouw voeding. Ieder voedingsadvies wordt op maat gemaakt en is daarom ook zeer persoonlijk.


Je kan er ook voor kiezen om een volledig persoonlijk weekmenu toegestuurd te krijgen. Wil je liever een op maat gemaakt maandmenu inclusief recepten, dan kan dat ook. Bij het week- en maand menu wordt rekening gehouden met de wensen en smaken van jou (en je gezin). De voedingsanalyse wordt per email verstuurd.

 

Mocht je naar aanleiding van het voedingsadvies graag nog willen bespreken wat voor winst je op het gebied van mindset en je energielevel kan behalen, dan kunnen we een los consult inplannen. We bespreken dan het voedingsadvies, valkuilen en gaan op zoek naar andere verbeterpunten naast je voedingspatroon.

 

Een los consult naar aanleiding van het voedingsadvies is niet verplicht.


De kosten voor een voedingsanalyse op maat bedragen 75,00 EURO.

De kosten voor een los online consult bedragen 67,00 EURO.  

 

De kosten voor een weekmenu bedragen 11 EURO per week.

De kosten voor een persoonlijk op maat gemaakt maandmenu bedragen 27 EURO.

Aanmelden kan onderaan de pagina, via de contactpagina of telefonisch.

*** E-BOOK, Online Cursussen en Workshops:

 

Naast mijn coachprogramma's heb ik ook een aantal E-BOOKS en online cursussen gemaakt.  Daarnaast geef ik geregeld workshops over voeding & mindset. Het aanbod van deze producten vind je terug in mijn webshop

***Cadeaubon:

 

Wil je iemand een cadeaubon geven met een bedrag of product, bijvoorbeeld een uitgebreid voedingsadvies? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier, of voeg de cadeaubon via de webshop toe aan je winkelwagentje. De cadeaubon wordt mooi verpakt.

 

Kosten voor bezorging bedragen 4,95 EURO.

Ophalen in Wormer is ook mogelijk.

 

***Bedrijf:

Heb je een bedrijf? Ik kan zeker wat beteken voor jouw werknemers. Neem contact op via onderstaand formulier en ik laat je graag weten wat ik kan doen om meer gezonde en fitte werknemers op de werkvloer te krijgen.


Het is ook mogelijk om een na-traject te volgen. Neem contact op voor meer informatie.

 

Heb je vragen, wil je je aanmelden voor één van mijn producten of liever eerst eens vrijblijvend kennis maken? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!*Grote kans dat jij het volledige bedrag of een deel van het programma vergoed krijgt vanuit je aanvullende verzekering.

Zie hiervoor het kopje 'contact & vergoedingen' in het menu.

*Alle prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven. De betaling van de consulten wordt vooraf contant of via bankoverschrijving betaald. Betalingen voor pakketten worden vooraf betaald. Betaling in maandelijkse termijnen is mogelijk, vraag naar de voorwaarden.
*Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren - telefonisch- worden afgezegd. Bij geen of een te late afzegging ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd bij je in rekening te brengen.

*Let op allergie; bij consulten aan huis zijn er een (kleine) hond en kat aanwezig.                          *Voor aanmelding dien je akkoord te gaan met mijn algemene voorwaarden en privacyverklaring. Deze vind je terug in het menu onder 'contact en vergoeding'

maar ontvang je ook per email, bij aanmelding.