Let op: Er is een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering mogelijk. 

De weg naar mijn operatie - deel 2 - smoesjes

Datum!

Het heeft even wat voeten in de aarde gehad, maar mijn operatie datum staat vast. 18 augustus. MET een slag om de arm, want uiteraard als er iemand een plastische chirurg nodig heeft met spoed omdat hij aan het zoenen is geweest met Asfalt, dan word ik verschoven.

Logisch, ik gaf al aan dat dat de vorige keer ook is voorgevallen. 1x was ik al in het ziekenhuis, de 2e keer was ik mn sokken aan het aantrekken om naar het ziekenhuis te GAAN.

We kunnen deze keer alleen maar positief blijven, en hopen dat dat niet gebeurt (ook voor de asfalt zoener).

 

Met oog op het afvallen zit ik helaas net in een rotweek. Ik krijg elke week een injectie (lucrin, egostemmetje LUCY, en Lucy is een heks)

Deze heb ik de 27e gekregen. Dat wil zeggen dat ik mij momenteel ENORM voel, Lucrin is niets meer dan een shot om te zorgen dat je eierstokken stil liggen, en er dus geen oestrogeen vrijkomt, die dan weer eventuele minuscule kankercellen kan laten woekeren.

 

Zojuist heb ik het pre-operatieve formulier ingevuld. En het blijft toch gek om de vraag “ heeft u Kanker (gehad)? “ met ja te beantwoorden. Dit omdat het voor mij aan de ene kant ver achter mij lijkt te liggen, en aan de andere kant zo een deel van mij is geworden. Het lijkt altijd of het een beetje over een ander gaat..

 

Lucrin klinkt als een goed middel, en dat is het ook, enige (luxe probleem) nadeel is dat ik in die week EN een paar dagen extreem bang ben dat iedereen boos op mij is, dat ik nooit meer op gewicht kom, en dat alles voor niets is. (t is te vergelijken met PMS). Gelukkig heb ik Do, die altijd weet wanneer lucrin komt. En dan ook zegt, let op wat je eet. Geef het niet op. dus we gaan door. Zo heb ik vorige week in een restaurant een salade besteld ipv een bord vlees en patat. Jeeh me!

 

Het is nu de 29e. ik val nu door lucy niet af. Ik zwel alleen maar op haha.  Maar ik pak door. Ik ga niet denken, ow t is verpest en ga snoepen. Komt bij dat het ook verleidelijk is om WEL alles te verpesten met snoepen en eten , omdat ze toch lipo gaan doen, maar mijn ervaring is dat het nooit wordt zoals je verwacht als je er zelf niet op let.  (zie eerste blog, met de kim kardashian vergelijking) dus ik zal er nog even aan moeten trekken. Scheelt dat als ik over 2 dagen weer op de schaal ga staan, dat het dan ineens hard is gegaan omdat ik niet ben afgeweken.

 

De OK is over minder dan 3 weken. Daarmee leg ik mijn lat iets lager ook met oog op lucy. Er is inmiddels nu 1 kilo af sinds ik startte. Dus we hebben nog 3 weken voor 2 kilo. De rest zal na de operatie eraf gaan.

 

Ik kan ook eerlijk toegeven, ik ben de beste smoes-verzinner-om-toch-niet-te-sporten die er is denk ik wel eens. Ik haal elke dag mn 10000 stappen, maar de groepslessen vind ik STOM om alleen te doen, dus als mn sportvriendinnetjes niet kunnen, dan is het ineens heel belangrijk om het koffieapparaat te repareren in plaats van te sporten. Of het is ineens zo belangrijk om mn haar uitgebreid te wassen ipv te sporten. Maar het zo zonde zijn als ik hierna weer terugval.

 

Hebben jullie geen smoestips? Ik hoor ze graag!! ;)

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.