Let op: Er is een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering mogelijk. 

Goede voornemens

We hebben ze bijna allemaal en ieder jaar weer. Ik heb het over de goede voornemens. Met 1 januari in onze agenda bedenken we met zijn alle nieuwe doelen die we willen behalen. Die extra kilo’s er af, meer sporten, gezonder eten, stoppen met roken, meer tijd vrij maken voor je gezin of jezelf en noem het maar op. 

Je begint er met volle moed mee, houdt het een week, misschien een maandje vol en vervolgens is er altijd een excuus. Je had geen tijd om te gaan sporten, je had een verjaardag waar je taart at en dacht "het is nu toch al verpest", je was moe, had het te druk,  je was het vergeten, enzovoort, enzovoort.

En eigenlijk ben je al snel weer vergeten wat nou eigenlijk jouw goede voornemens waren, toch?!

Waar ligt dit nou aan? Ik kan je vertellen dat het niet aan al je vorige excuses ligt,  nee het probleem ligt echt bij jou....

Het starten van je goede voornemen is vaak een makkie, maar het volhouden ervan is een stuk moeilijker. Afvallen bijvoorbeeld, draait niet alleen om minder eten en meer bewegen, het gaat om gedragsverandering en het doorbreken van jouw oude patronen. Dit moet in kleine stapjes gebeuren zodat terug val minder snel om de hoek komt kijken. Gedragsverandering en het doorbreken van oude gewoontes en patronen is gewoon heel moeilijk! Het zijn niet voor niets terugkerende patronen. Je hebt voor het aanleren van nieuw gedrag veel doorzettingsvermogen, motivatie en inzet nodig en dan pas zullen jouw goede voornemens slagen.

 

Begin eerst eens met het maken van een concreet plan. Bedenk niet alleen een goede voornemen maar werk hem voor jezelf uit. Wat wil je bereiken in 2019, in welk tijdsbestek wil je jouw doelen halen, wat is de reden dat je dit wilt bereiken, wat heb je hiervoor nodig of wie heb je hiervoor nodig, welke stappen ga je zetten om jouw doelen te behalen? Maar denk ook na over een plan B, wat ga ik doen als ik merk dat ik van mijn plan A afwijk? Wat zijn jouw valkuilen en hoe ga je daar mee om?

Kleine doelen, maken grote stappen!!

Hoe gemotiveerd ben je om jouw goede voornemen door te zetten? Bedenk je eens hoe je je zou voelen als je jouw doelen hebt behaald. Wat voor gevoel zou dat je geven? Ik denk dat je blij en mega trots op jezelf zal zijn!

 

En mocht het je nou niet lukken om je goede voornemen te halen, niet getreurd over een jaar begin je gewoon weer opnieuw met jouw goede voornemens!! ;)

 

Of je schakelt mijn hulp in, want ik help je graag om door te zetten, je een schop onder je hol te geven en dan toch eindelijk die goede voornemens van 2019 te halen!!

 

En voor de eerste 5 aanmeldingen van het 12 weken traject in 2019 geef ik 25% korting om het jezelf nog leuker en makkelijker te maken! Je betaald dus geen 295 euro maar 221 euro!! *

 

Lieve mensen, ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en dat 2019 jullie veel geluk, liefde en vooral gezondheid mag bieden.

 

*Aanmelden voor het 12 weken traject met 25% korting kan tm 10-01-2019. Hierna geldt de normale prijs van 295 euro. Voor meer informatie over het 12 weken traject zie het kopje "gewicht & voeding" bovenaan in het menu.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.