Let op: Er is een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering mogelijk. 

Over mij » Blog » Jij mag weer gaan stralen

Jij mag weer gaan stralen

Je staat s'morgens op, na een nacht slapen voel jij je nog steeds moe. In alle drukte s'morgens voor jouw werk en het naar school brengen van jouw kids vergeet jij je zelf. Je bent aangekleed, half opgemaakt en daar is eigenlijk alles mee gezegd.

De kinderen zeuren, je hebt haast en de gedachten "wordt het weer zo een dag" komen deze week wel heel vaak voorbij.

 

In alle drukte prop je snel even een broodje of plak ontbijtkoek in jouw mik, je leeft op koffie om maar een beetje energie te krijgen in de ochtend. Kids naar school of de opvang en jij naar je werk. Al tijden heb je niet veel plezier meer in jouw werk. Je hebt gevoel alsof je in een soort van sleur zit, waarin jij voor jouw gevoel alle ballen hoog moet houden.

 

Jouw kids, jouw partner, vriendinnen die willen afspreken, nog even langs je ouders of schoonouders, dan nog je werk of extra diensten, het huishouden, koken... Je verliest jezelf een beetje in alle drukte en het gevoel van dat jij zoveel van jezelf moet.

 

Je verlangt eigenlijk gewoon eens naar een dag rust, even helemaal niets. Al is dat in jouw woordenboek lastig terug te vinden. Want helemaal niets doen, "dat kan echt niet". Er is altijd wat te doen, je wilt niet als lui overkomen. Dus laat dat nietsen maar even zitten, ondanks dat jij toch stiekem verlangt naar dat middagje even niets, dat boek dat al weken of maanden in de kast ligt, die wandeling met dit prachtige weer. Want er is altijd wel wat te doen, zijn het niet de kids, je vriendinnen, ouders of partner, dan is het wel het huishouden of de ramen die eigenlijk weer eens gelapt zouden moeten worden.

 

Je wilt graag meer energie, jij wilt weer die leuke, blije moeder en echtgenote zijn. Jij wilt weer plezier hebben in het leven en blij zijn met jezelf. Want dat is ook wel een ding, jij bent niet blij met jezelf. Je wilt zelfs graag wat afvallen. Je hebt al meerdere pogingen gedaan, maar toch lukt het iedere keer niet. Te druk om te bewegen, geen tijd om uitgebreid te staan koken of te ontbijten. Jij kiest liever voor snel en gemakkelijk. Ook al, zou je heel graag anders willen.

 

Als je naar anderen kijkt vraag jij jezelf al "hoe zij het allemaal voor elkaar krijgen", of "wat zij wel niet van jou zouden moeten denken". Kon je maar gewoon genieten, jezelf zijn, blij zijn, leven, je fit, energiek en lekker in je vel voelen. Zonder je druk te maken over wat anderen van jou denken. De boel gewoon even de boel te laten en te genieten van het moment, van jouw kids, de vrijheid, jouw geluk.

 

Wij, Eug en ik van Healing Source en Healthy For Me geven op donderdag 11 en vrijdag 12 maart van 19:00 tot 21:30 uur de tweedelige online workshop Healing up your health. In deze workshop krijg jij alle handvatten en tools om meer rust, energie en balans te ervaren.

 

Jij ontdekt wat een gezond eetpatroon voor jouw energielevel kan betekenen en hoe jij op een makkelijke manier kan afvallen. 

Jij ontdekt welke factoren invloed hebben op jouw energielevel en hoe jij met een simpele oefening direct meer energie krijgt.

Jij ontdekt hoe je de ballen wat losser kan laten hangen, zonder dat jij het gevoel hebt dat alles dan valt.

Jij ontdekt hoe jij in jouw hectische, drukke leven ook tijd vrij kan maken voor ontspanning.

Jij ervaart de kracht van meditatie en healing door een live meditatie en healing van Eug.

Jij ontdekt hoe de wet van aantrekking voor jou kan gaan werken.

Jij ontdekt hoe jij jouw angsten aan de kant zet en jouw comfortzone durft uit te stappen.

Jij ontdekt hoe jij op een liefdevolle manier de beste versie van jezelf kan gaan worden.

 

Je ontvang een werkboek als naslagwerk, 2 online live sessies via ZOOM (met een opname van de workshop!), een weekmenu om mee af te vallen ter inspiratie,  een liefdevolle meditatie om thuis te beluisteren, een healing en live meditatie en onbeperkt toegang tot de online community met gelijkgestemden. 

 

Dit voor een mini investering van SLECHTS € 47,00. Meer info; via deze link.

 

Tot 11 & 12 maart, liefs Do & Eug. ❤️


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.