Let op: Er is een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering mogelijk. 

Sharon - Wat was ik negatief!

 

November2020, we leven in een bizarre tijd, corona! Al meer dan een jaar zit ik te denken of ik het foodmindsetprogramma wil gaan starten. Elke keer denk ik: "het is een hoop geld ben ik dat wel waard?"

Uiteindelijk heb ik de knoop door gehakt en ga ik met nog twee vriendinnen beginnen aan het foodmindsetprogramma op 10januari 2021.

 

DE EERSTE WEEK
De dag is aangebroken en we mogen starten. Wat was de eerste week zwaar, er werden vragen gesteld waardoor je echt tegen jezelf aan loopt en denkt wauw, bizar dat deze dingen invloed hebben op mijn gewicht. Na de eerste week was ik best moe, ik had veel informatie te verwerken, maar het zette mij vooral ook aan het denken.

 

DE TWEEDE WEEK

Na de tweede week gingen we dieper in op de mindset en die kwam hard binnen, wat was ik negatief!! Dit heb ik al die tijd echt niet door gehad. Ik deed mee om gewicht te verliezen, maar ook zeker om weer rust in mijn hoofd te krijgen. Ik heb er al jaren met dieëten op zitten en mijn gewicht bleef hangen. Die laatste kilo's moesten er echt af. Ik mocht helemaal niets meer van mezelf!

 

VOEDINGSADVIES

Rauwkost, groente, fruit en volkorenproducten. Ik kreeg direct na het insturen van mijn eet dagboek feedback van Do, ik mis de zuivelproducten zei ze. Ze had helemaal gelijk, ik vind yoghurt en kwark ook helemaal niet zo lekker. Daarom dat ik het vrijwel nooit nam. Na een tip van een vriendin een alternatief gevonden die ik wel lekker vind. Mooi! Want nu krijg ik ook de eiwitten goed binnen, die zorgen onder andere voor een lange verzadiging.

 

MINDSET
De mindset deed veel met mij, maar worp ook al heel snel z'n vruchten af. Dat duiveltje (negatieve stemmetje) moet weg, ik wil positiever zijn en meer voor mezelf opkomen. Dit is gelukt! Natuurlijk ben ook ik nog wel eens negatief, maar niet zo erg meer als voorheen.

Ik heb enorm veel aan het programma gehad. Niet perse in het kwijtraken van de kilo's die ik voor ogen had, maar was dit realistisch? Ik denk het niet. Wat ik nu vooral heel fijn vind is dat ik positiever in het leven sta en weer geniet van eten, ook van de minder gezonde keuzes die ik niet meer nam!

 

5 KG KWIJT!
Nu in de laatste week bezig en ik ben evengoed 5 kilo afgevallen!
Dit eetpatroon, maar ook de mindset kan ik gemakkelijk volhouden als dit programma is afgelopen. De opdrachten en ingevulde opdrachten heb ik allemaal opgeslagen, zodat als ik een terug val zou hebben ik dit er weer bij kan pakken en weer vol goede moed door kan! Ik weet nu precies wat ik moet doen.


Ook mijn 2 vriendinnen die mee deden, wat een toppers zijn dat. We hebben regelmatig contact en helpen elkaar waar nodig, delen recepten of handige tips met elkaar. En natuurlijk onze wekelijkse wandelingen, super gezellig en elkaars ervaringen delen.

 

COACHING
Do als coach is echt fijn, als je een mail verstuurd met een vraag krijg je vrijwel direct antwoord. Als je je opdrachten hebt verstuurd is de feedback vrijwel direct. En tijdens de live sessies wordt er aan iedereen evenveel aandacht besteed, wat uiteraard heel fijn is. Niets is te gek!


Kortom dit is voor de rest van mijn leven de beste keuze geweest die ik kon maken. Dank je Do!

 

Liefs Sharon -X-


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Shirley
een jaar geleden

Goed verhaal, kben benieuwd wat het voor mij gaat doen, ik start 10 April met de training :)