Let op: Er is een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering mogelijk. 

Over mij » Blog » Mieke - Het voelde als een bevrijding

Mieke - Het voelde als een bevrijding

"Jeetje ben ik weer aangekomen, ik moet nu echt eens wat er aan gaan doen. Ja, je ziet het aan mijn buik en aan mn billen."

 

HET MOEST ANDERS

En zo stond ik maanden tot wel jaren voor de spiegel. Niet meer blij met me zelf. Een verkeerd voedingspatroon en echt te zwaar. Dat moest anders maar hoe dan?

 

Ik had al eens een dieet met Shakes geprobeerd. Maar het idee dat ik voor zo een Shake zat en die dan op moest drinken.... Ik werd al misselijk bij het idee.

 

IS DAT HET WAARD?
Al meerdere keren was ik op de site van  Do geweest. Wauw wat een fantastische vrouw, die vol passie en liefde sprak over haar programma . Tot ik er begin 2021 helemaal klaar mee was. Ik besloot nogmaals haar site op te zoeken. En ik zeg je eerlijk ; ik wilde dol graag afvallen maar die kosten... Zoveel geld om af te vallen? Is dat het wel waard?

 

DE KNOP WAS OM

Ja, die shakes kosten ook een hoop geld en al die lekkere dingen blijven eten kost ook geld. Ik besloot er voor te gaan. En daarbij was het super dat ik ruim 100 euro vergoed kreeg. Dat het mij wat kostte was voor mij een extra motivatie om door te zetten. Want ik was niet van plan zoveel geld (achteraf gezien is het niet veel geld) te betalen voor iets wat ik niet ging doen.  De knop was om. Het voelde zelfs als een soort van bevrijding.

 

RESULTAAT
Inmiddels ben ik door het food & mindset programma - 9 kilo kwijt. Ik zit weer lekker in mijn vel en heb weer een gezond gewicht. Ik neem zelf gewoon nog de chippies waar ik dol op ben, zonder schuldgevoel en zonder daar van aan te komen. En een avondje gourmetten doe ik ook zeker, maar dan met mate en met heel veel groente. Wie had dat gedacht? Ik eet nu door de dag heen zo voedzaam dat ik veel minder trek heb in lekkere dingen.

 

COACHING
Door de dagelijkse opdrachten ben je echt bezig met het programma. Daarnaast kon in elk moment van de dag Do een berichtje sturen. Wat ik als heel prettig ervaarde. Want wanneer ik in het begin werd geconfronteerd met eten wat niet in mijn 80% voedzaam viel, gaf Do mij toch een duidelijk en goed advies gaf hoe hier mee om te gaan.


Of wanneer ze even mee keek in mijn dagelijkse voedingsschema....en bleek dat ik zelfs nog meer mocht eten dan ik al deed. En tot mijn eigen verbazing eet ik nu bijvoorbeeld een kiwi die ik dacht nooit te lusten. En dat heerlijke recept wat Do deelde van de couscous daar zijn we hier allemaal dol op.

 

IK KAN DE HELE WERELD AAN
Ik kan alleen maar zeggen dat ik zo enorm blij ben dat Do en haar programma op mijn pad zijn gekomen. En dat ik weer heerlijk in mijn vel zit. Want als je goed voor jezelf zorgt , en je lekker in je vel zit dan kan je voor je gevoel de hele wereld aan!!!

 

En dat geld? Dat was het driedubbel en dwars waard!!! 

 

Liefs Mieke -X-


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.