Let op: Er is een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering mogelijk. 

Lizzy - Ik ben in totaal 18 KG en 4 maten kwijt

TWIJFELS

Een heel jaar twijfelen of ik dit wel kon, of ik het vol zou houden, of ik het na die tien weken wel alleen zou kunnen...etc.

 

In december 2020 stuurde ik eindelijk een bericht naar Dominique, waarbij ik mijn twijfels voorlegde aan haar. Dominique was heel duidelijk, wat hield me tegen? Wilde ik verandering, dan moest ik er voor gaan.

 

Verandering wilde ik absoluut, die zomershorts van 6 jaar geleden wilde ik eindelijk weer kunnen dragen. Daarom startte ik in januari 2021 aan dit avontuur genaamd het foodmindset programma van Healthy for me.

 

HET PROGRAMMA

Tien weken, iedere dag interessante opdrachten en informatie. Het fijne van dit Foodmindsetprogramma vond ik dat je op je eigen tempo kon meedoen, opdrachten kon maken, en steeds weer kei goede feedback kreeg. Daarnaast deed ik ontzettend veel kennis op over gezonde voeding en balans. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik een heel ander mens ben geworden. Ik ben eindelijk gelukkig met mezelf!

 

Ik begon in januari 2021 met een gewicht van 93,8kg. Doormiddel van logische informatie, feedback op mijn eetdagboeken en kennis over gezonde voeding was ik 9kg afgevallen in 10 weken tijd. Het ging me zo makkelijk af, dit had ik nooit durven dromen!

 

Daarnaast werkte we aan onze mindset, wat ervoor heeft gezorgd dat ik eindelijk weer blij werd met mezelf en weer positief in het leven ging staan. Ik kreeg weer energie!

 

VERTROUWEN

Na deze 10 weken had ik mijn persoonlijke doel nog niet bereikt, en moest ik het zelf gaan doen zonder ondersteuning van Dominique. Ik had er alle vertrouwen in dat me dit alleen ook goed af zou gaan, omdat ik zoveel geleerd had in deze 10 weken. Mijn mindset was om!

 

COMFORTZONE

Ik had Dominique beloofd om een foto met haar te delen als ik mijn eerste streefgewicht had bereikt, en bedacht me daarna om dan maar gelijk uit mijn comfortzone te stappen en een stukje te typen. Ook dit leerde ik tijdens haar programma, het uit je comfortzone stappen.

 

RESULTAAT

Nog eens 10 weken verder ben ik in totaal 18,1kg afgevallen en 4 maten kleiner. Ik kan het zelf nog vaak niet helemaal geloven, maar wat ben ik blij met mijn nieuwe levensstijl. Op naar de volgende 12kg🥳

 

Dominique is echt een topper, ik raad haar iedereen aan! En die zomershorts...die zijn me nu allemaal te groot🥲

 

Liefs Lizzy -x-

 

Alle informatie over het FoodMindset Programma lees je hier.

Liever een 1:1 traject volgen, ook deze bied ik aan. Hier lees je daar meer over.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.