Powerwalking Wormer

Op dit moment is het lesrooster aangepast naar 3x per week (woensdag, zaterdag en de andere dag wordt wekelijks bekend gemaakt). 

Dit in verband de Corona maatregelen en er niet gesport mag worden in grotere groepen.


Wil je lachend en met plezier afslanken, meer energie krijgen en fitter worden?
Ben jij graag buiten? Wil je een stap zetten naar een gezonder leven?

Dan is dit precies wat jij zoekt! All it takes is a first stap.

 

Power Walking is buiten lopen in een stevig tempo. De spierversterkende oefeningen, die tussendoor worden gedaan zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt. Power Walking is geen hardlopen.

 

Uit testen is gebleken dat mensen die Power Walking doen evenveel calorieën verbruiken als mensen die hardlopen op een normaal tempo. De resultaten zijn verbluffend! Het gemiddelde calorie verbruik met Power Walking kan oplopen tot wel 500 calorieën per uur.

 

Power Walking is geschikt voor jou, voor iedereen en voor alle leeftijden. Door deze natuurlijke vorm van bewegen, met weinig weerstand, is de kans op blessures nagenoeg nihil.


Je werkt aan je gezondheid en hebt plezier, hierdoor is het makkelijk vol te houden en wordt het niet saai. Niet iedereen kan hardlopen maar iedereen kan wandelen en niet iedereen kan 20 kilo tillen maar iedereen tilt zijn eigen lichaamsgewicht. Dit is de basis van deze zeer effectieve bewegingsvorm en kan iedereen zijn of haar doelstelling laten bereiken. Dit kan zijn afslanken, een betere conditie krijgen, een gezonder en sterker hart krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen, diabetes type 2 verlagen, of gewoon op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten.


Locatie: Wormer

Verzamelen voor Joël fashion. Zandweg 148 in Wormer.

Locatie kan soms wisselen en wordt dan ook tijdig door gegeven.

 

Dagen en tijden:

Woensdag: 19:30-20:30 uur  

Zaterdag: 10:00-11:00 uur 

 

Tarieven

* Proefles is altijd gratis!

* Maandabonnement 1x deelname per week op woensdag of zaterdag bedraagt 25,00 euro per maand.

* Maandabonnement 2x per week deelname op woensdag en zaterdag bedraagt 32,50 euro per maand.

 

Lessen worden gegeven door mijzelf - Dominique van Bochem (Gediplomeerd powerwalk trainer).
Trainingsduur van mijn lessen zijn gemiddeld 60 minuten.


Het is altijd mogelijk om je tussendoor aan te melden of een Gratis proefles te volgen!


Klik op onderstaande button voor meer info of een gratis proefles. Je wordt dan door verwezen naar de website van de Powerwalkingclub. De website wordt in een nieuw venster geopend.


Heb je vragen, dan kan je altijd even contact met mij opnemen via onderstaand formulier of telefonisch. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Algemene Voorwaarden PW
PDF – 324.7 KB 129 downloads