Voeding & Mindset

Let op: Er is een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering mogelijk. 

***Kennismakingsgesprek:

 

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek duurt +/- 30 minuten. Ik vertel je wie ik ben, we bespreken de dingen waar je tegen aan loopt, wat je graag zou willen bereiken en wat ik kan doen om je te helpen met het behalen van jouw doel(en). Na een kennismakingsgesprek weet jij of wij een klik hebben en of het programma is wat jij zoekt! (Ik geloof van wel!)


Aan een kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden.
Het kennismakingsgesprek wordt online via (video) bellen gehouden. In uitzondering kan het ook aan huis.

Aanmelden kan onderaan de pagina, via de contactpagina of telefonisch.

 

***10 weken online FoodMindset Programma- groepscommunity :

 

Naast één op één coaching welk op ieder moment te volgen is, heb ik het online FoodMindset programma ontwikkeld waarin we met een groepje 10 weken aan de slag gaan.

Het voordeel van een groep is dat we elkaar kunnen motiveren en steunen, maar ook een stukje herkenning en ervaring met elkaar kunnen delen. In het online 10 weken FoodMindset programma gaan we met zijn alle aan de slag om een gezonde leefstijl te creëren.

 

Tijdens dit programma staat een goede relatie met voeding en een goede relatie met jezelf voorop!

 

*Je leert onder ander welke voedingstoffen je nodig hebt en wat voeding voor jouw lichaam kan betekenen

*Je krijgt een persoonlijk voedingsadvies naar aanleiding van jouw ingevulde voedingsdagboek - 

Met tips waarmee je direct aan de slag kan

 

*Daarbij krijg je een uitgebreide variatielijst en mijn receptenbijbel, zodat jij voldoende variatie kan aanbrengen in je voedingspatroon. En ik leer je op welke andere manieren je meer variatie kan aanbrengen

*Leer luisteren naar jouw lichaam, weet wat jouw lichaam nodig heeft!
*Ik leer je onder andere hoe je etiketten leest en daardoor bewuste keuzes maakt

 

*Je gaat weer genieten van voeding, zonder jezelf druk te maken over de weegschaal of calorieën tellen

*Een gezond eetpatroon, zonder dat jij je schuldig voelt over een stukje taart of pizza. Ook tijdens je "dieet"!

*We stoppen met strenge regeltjes, crashdieten en verboden producten. Ik leer jou dat alles mag met balans

 

*Misschien heb je wel last van eetbuien? Ik leer je welke stappen je kan zetten naar een eetbuivrij leven 

*We stoppen met de alles of niets methode!

 

*Verder gaan we het hebben over jouw slaapritme, want bij onvoldoende slaap krijgen we klachten.  

*Hoe zit het eigenlijk met jouw stress niveau? Ervaar jij veel stress? Misschien ga je hier door wel anders of meer eten….

Ik ga je leren hoe jij je stress kan aanpakken, zonder dat dit invloed heeft op je voeding

 

*Hoe staat het met jouw energielevel? We gaan zorgen voor meer energie!

*Verder leer jij welke invloed beweging heeft op een gezond en energiek leven en dat je niet perse naar de sportschool hoeft 

 

*En hoe kijk jij naar jezelf als je voor de spiegel staat, hoe is het met jouw zelfvertrouwen, wat zeg jij iedere dag tegen jezelf?

Wat jij tegen jezelf zegt, bepaald hoe jij je voelt, wat je denkt en wat je doet.

We gaan werken aan een goed zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.

 

*We gaan werken aan jouw mindset en je manier van denken, zodat jij naar een gezonde leefstijl toe werkt, met blijvend resultaat. Je kan nog 100 dieetpogingen doen, als het in je koppie niet goed zit gaat het niet werken.

*We gaan voor een positieve mindset

 

*We gaan op zoek naar de juiste balans en structuur die past bij jou (en je gezin). Balans in jouw leven en voedingspatroon 

*Je leert weer naar jezelf en je lichaam te luisteren. Te voelen wat jij écht nodig hebt

*We gaan voor meer zelfliefde en zelfacceptatie!

 

*En we gaan op zoek naar jouw valkuilen om te ontdekken hoe jij hier mee om kan gaan

* Je krijgt alle praktische tools en handvaten aangereikt om deze meteen zelf toe te passen en écht te gaan doen!

 

Of je nu wilt afvallen, wilt aankomen of op gewicht wilt blijven, dit programma biedt meer dan alleen een ‘dieet’.
In de online community komt er iedere dag een berichtje, video of recept en iedere week vind er een live coach sessie plaats! Dat zijn  in totaal 10 live coach sessies! Waarin we al jouw vragen, valkuilen en voortgang bespreken.

 

Daarnaast is er de mogelijkheid om 24-7 per email contact met mij op te nemen, om jouw vragen te beantwoorden en je persoonlijk te coachen bij jouw valkuilen en voortgang. Zo wordt jij 10 weken lang écht gecoacht naar een gezonde relatie met voeding en jezelf!

En zo heb je ook écht een stok achter de deur om door te zetten!


Naast 10 weken persoonlijke coaching waarin je alle tools en handvaten aangereikt krijgt om te werken aan een gezonde leefstijl met blijvend resultaat, krijg je ook toegang tot de besloten online community waarin alle informatie, tips, handvaten, documenten, videos, opdrachten, en gezonde maar vooral lekkere recepten worden gedeeld. Zodat je hier altijd (dus ook na het programma) op terug kan vallen!


De kosten voor het ONLINE 10 weken programma bedragen 297 EURO*.

(Tm 04/04/2020 betaal je SLECHTS € 197,-)

 

Bij de prijs inbegrepen zijn een voedingsanalyse, voor altijd toegang tot het programma em de online community, 10 wekelijkse live coach sessies, 10 weken lang emailcoaching op ieder moment, lidmaatschap van de besloten facebookgroep, een welkomstpakket en een gratis proefles powerwalking.

 

Om aan het programma deel te nemen is facebook een vereiste. Het bedrag kan in 3 maandelijkse termijnen worden betaald.

Het programma wordt ongeveer iedere 12-15 weken opnieuw gestart. Het eerst volgende 10 weken programma start op 05-04-2020. Je kunt je hiervoor aanmelden tm 04-04-2020.

 

Aanmelden kan onderaan de pagina, via de contactpagina of telefonisch.

***12 weken - Eén op één coaching - Online of in Wormer``

 

Alle onderwerpen van het FoodMindset programma komen ook aan bod in het 12 weken 1:1 programma.
Enige verschil is dat ik jou één op één coach. Hierbij kan ik langer, dieper en persoonlijker ingaan op de dingen waar je tegen aanloopt. (Wat bijvoorbeeld fijn is bij eetbuien en emotie eten, maar ook wanneer je hier geen last van ervaart en graag wilt afvallen).

Dit kan bij mij aan huis in Wormer of online, als je niet in de buurt woont!

Of je nu wilt afvallen, wilt aankomen of op gewicht wilt blijven, dit programma biedt meer dan alleen een ‘dieet’.
In totaal hebben wij 8 uitgebreide één op één contactmomenten. Dit is bij mij aan huis of wanneer je het programma online volgt via (video-) bellen/Skype .

 

Je mag tijdens het programma ieder moment contact met mij opnemen via email met vragen of wanneer je het moeilijk hebt, zo ben ik letterlijk 12 weken jouw stok achter de deur. Ik coach jou 12 weken naar een gezonde leefstijl. Ik maak je bewust en geef je alle tools voor een gezonde leefstijl met blijvend resultaat.


Verder krijg je een jaar toegang tot het online werkboek waarin alle informatie nog eens staat beschreven, zodat je hier na het programma nog op terug kan vallen. Je vindt er informatie over alle onderwerpen, tips, handvaten, documenten, opdrachten en gezonde maar vooral lekkere recepten, die je allemaal kan op slaan of kan printen zodat jij hier altijd gebruik van kan maken. 

 

De kosten voor het 12 weken programma ONLINE bedragen 377 EURO.*

(TM 04-04-2020 betaal je SLECHTS € 277,-)

De kosten voor het 12 weken programma bij mij of jouw aan huis* bedragen 397 EURO.* (Op dit moment wordt er alleen online coaching gedaan ivm de maatregelen rondom het coronavirus).


Bij de prijs inbegrepen zijn een intakegesprek, voedingsanalyse, eventueel weeg en meet momenten, 8 consulten (zowel aan huis als online via Skype), een jaar lang toegang tot het online werkboek, 12 weken emailcoaching op ieder moment, lidmaatschap van de besloten facebookgroep, een welkomstpakket en een gratis proefles powerwalken in Wormer. Het bedrag kan in 4 maandelijkse termijnen worden betaald.

 

Je kunt ook kiezen voor 6 maanden persoonlijke coaching. Je krijgt dan 12 consulten. Het bedrag mag in 6 termijnen worden betaald.

De kosten voor het programma van 6 maanden ONLINE bedragen  675 EURO.* 

(TM 04-04-2020 betaal je slechts € 575,-)

De kosten voor het programma bij mij of jouw aan huis* bedragen 725 EURO.* (Op dit moment vind er alleen online coaching plaats ivm de maatregelen rondom het coronavirus.)

 

Aanmelden kan onderaan de pagina, via de contactpagina of telefonisch.

***Uitgebreide voedingsanalyse & advies:

 

Of je nu graag wilt:

* afvallen

* aankomen

* op gewicht wilt blijven

*vegetarisch wilt gaan eten

*gezonder wilt eten

*met wisseldiensten werkt,

*of een advies tijdens je zwangerschap wilt

 

met een uitgebreide voedingsanalyse en advies kan je alle kanten op. Je houdt een aantal dagen een voedingsdagboek bij en ik ga er mee aan de slag. Ik analyseer je voeding en beweegpatroon en geef je een uitgebreid feedbackverslag. Wat is jouw doel en met welke vragen zit jij?

 

Ik bereken op basis van jouw gegevens hoeveel voedingstoffen jij nodig hebt om jouw doel te bereiken. Ik geef antwoord op al jouw vragen, je krijgt tips, handvaten en een voorbeeld dagmenu met een uitgebreide variatielijst en mijn receptenbijbel zodat jij zelfstandig aan de slag kan met jouw voeding. Ieder voedingsadvies wordt op maat gemaakt en is daarom ook zeer persoonlijk.


Je kan er ook voor kiezen om een volledig persoonlijk weekmenu toegestuurd te krijgen. Wil je liever een op maat gemaakt maandmenu inclusief recepten, dan kan dat ook. Bij het week- en maand menu wordt rekening gehouden met de wensen en smaken van jou (en je gezin). De voedingsanalyse wordt per email verstuurd.

 

Mocht je naar aanleiding van het voedingsadvies graag nog willen bespreken wat voor winst je op het gebied van mindset en je energielevel kan behalen, dan kunnen we een los consult inplannen. We bespreken dan het voedingsadvies, valkuilen en gaan op zoek naar andere verbeterpunten naast je voedingspatroon.

 

Een los consult naar aanleiding van het voedingsadvies is niet verplicht.


De kosten voor een voedingsanalyse op maat bedragen 75,00 EURO.*

De kosten voor een los online consult bedragen 65,00 EURO.  

 

De kosten voor een weekmenu bedragen 9 EURO per week.

De kosten voor een persoonlijk op maat gemaakt maandmenu bedragen 23 EURO.

Aanmelden kan onderaan de pagina, via de contactpagina of telefonisch.

 

***Na-traject:

 

Heb je mijn programma gevolgd en wil je graag nog wat extra begeleiding dan kan je kiezen voor een na-traject. Hierin zien of spreken wij elkaar eens per maand en ben ik jouw stok achter de deur. Dit traject is op maat. We kijken naar jouw behoeften, doelen en valkuilen. Je kan kiezen voor een na-traject van 3 of 6 maanden. De consulten vinden plaats via Skype of aan huis.

 

De kosten voor een na-traject van 3 maanden bedragen 180 EURO.*

De kosten voor een na traject van 6 maanden bedragen 360 EURO. *

 

Het bedrag kan in maandelijkse termijnen van 3 of 6  maanden worden betaald.

Aanmelden kan onderaan de pagina, via de contactpagina of telefonisch.

***Cadeaubon:

 

Wil je iemand een cadeaubon geven met een bedrag of product, bijvoorbeeld een uitgebreid voedingsadvies? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier, of voeg de cadeaubon via de webshop toe aan je winkelwagentje. De cadeaubon wordt mooi verpakt.

 

Kosten voor bezorging bedragen 4,95 EURO.

Ophalen in Wormer is ook mogelijk.

 

*** E-BOOK en online cursussen

 

Naast mijn programma's heb ik ook een aantal E-BOOKS en online cursussen gemaakt. Het aanbod van deze producten vind je terug in mijn webshop. Mijn webshop vind je terug in het menu, bovenaan de pagina.


Heb je vragen, wil je je aanmelden voor één van mijn producten of liever eerst eens vrijblijvend kennis maken? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!*Grote kans dat jij het volledige bedrag of een deel van het programma vergoed krijgt vanuit je aanvullende verzekering. Zie hiervoor het kopje 'contact & vergoedingen' in het menu.

*Voor consulten bij jouw aan huis wordt in Wormer geen reiskosten vergoeding gevraagd. Voor consulten buiten Wormer (gemeente Zaanstreek - Waterland) wordt 0,31 EURO per km verrekent.
*Alle prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven. De betaling van de consulten wordt vooraf contant of via bankoverschrijving betaald. Betalingen voor pakketten worden vooraf betaald. Betaling in termijnen is mogelijk, vraag naar de voorwaarden.
*Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren - telefonisch- worden afgezegd. Bij geen of een te late afzegging ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd bij je in rekening te brengen.                          *Voor aanmelding dien je akkoord te gaan met mijn algemene voorwaarden en privacyverklaring. Deze vind je terug in het menu onder 'contact en vergoeding'

maar ontvang je ook per email, bij aanmelding.

 


Zet jouw eerste stap naar een gezonde leefstijl en laten we samen werken aan een betere versie van jezelf.

Twijfel je? Heb je vragen? Of kan je niet wachten om je aan te melden?! 

Vul het onderstaande contact formulier in of bel mij

op 06-21981176. 

Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Tot snel!