Heerlijke wentelteefjes van volkoren brood met gekarameliseerde appeltjes, rozijnen en cranberry's.
Wat heb je nodig?
2 volkoren boterhammen
1 groot ei
scheutje magere melk
1 flinke eetlepel koek&speculaas kruiden (kaneel kan ook)
1 kleine appel in blokjes
Klein handje rozijnen en cranberry's
1 flinke eetlepel agavesiroop (of honing)
Klein beetje vloeibaar bak- en braadvet
Bereidingswijze:
Kluts het ei samen met de melk en de koek&speculaas kruiden in een kom.
Leg de boterhammen in de kom en laat het eimengsel intrekken, zodat beide boterhammen doordrenkt zijn.
Bak beide boterhammen om en om in een koekenpan in een klein beetje vloeibaar bak- en braadvet.
Ondertussen leg je de rozijnen, cranberry's en de stukjes appel in een andere pan, voeg de agavesiroop toe en laat het even sudderen tot de appeltjes wat bruin kleuren.
Leg de wentelteefjes op een bord en schenk het appelmengsel over de wentelteefjes heen.
Eet smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties