Ervaringen van power-vrouwen (& mannen)


Heb jij ervaring met Healthy For Me, dan wil ik je vragen een reactie met je ervaring achter te laten.

Bedankt voor de moeite!

Op mijn facebookpagina "gewichtsconuslente - Healthy for me"  vind je meer positieve ervaringen.


Rating: 4.5333333333333 sterren
15 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Ilse brouwer
4 maanden geleden

Dominique is een super fijne coach.
Ze heeft mij de afgelopen 10 weken super geholpen in het foodmindset programma!
Daarbij ben ik ruim 10 kilo afgevallen....En er zullen er nog een paar volgen. Want dit programma gaat gewoon door als het stopt. Je leert om betere keuzes te maken en vooral bewuster.
Ook super fijn, je mag alles eten 😊!
Ik ben in ieder geval erg blij dat ik deze stap genomen heb!
Dominique nogmaals bedankt👌

Agnetha Dam Wichers
5 maanden geleden

Ik heb het 10 weekse foodmindset programma gevolgd en nu bezig met het foodbalans programma. Als diëtist zijnde heb ik veel kennis maar het is soms lastig om je eigen coach te zijn. Dit heb ik over kunnen laten aan Do. Alles komt aan bod, van voldoende eten tot omgaan met eetbuien tot zelfbeeld enz. Ik heb veel geleerd tijdens deze weken, daarnaast ben ik inmiddels bijna 10 kg afgevallen en verlies nog steeds gewicht.

Dank Do voor je kennis, ervaring en coaching! Op naar de volgende 10 kg.

Yvonne P.
5 maanden geleden

voor iedereen die wat met hun gewicht willen, gezonder eten en, mindeset verbeteren. Dan zit je hier op de juiste plaats. Do is zelf een top powervrouw en is eerlijk zonder vooroordelen. ik ben heel blij dat ik de stap hebt gezet. ben zelfverzekerder en meer energie. kortom ben dik tevreden over Healty For Me.

Nienke Bekker
5 maanden geleden

Ik heb bij Do de 10 weekse foodmindset gevolgd, in die 10 weken heb ik veel geleerd. Van omgaan met eetbuien tot eigen emoties leren kennen en herkennen. Maar vooral ook dat er geen verboden producten zijn en dat je eigenlijk alles mag eten maar gedoseerd. Dit alles heeft er voor gezorgd dat ik jn 10 weken tjjd 9 kilo ben kwijt geraakt en nog steeds aan het afvallen ben.

Do haar hulp, kennis en haar motiverende hulp heeft heel erg geholpen. Ze stond en staat nog steeds voor mij klaar als er vragen zijn. Thanks do voor je hulp!

Jacke lientje
7 maanden geleden

Lieve do

Wat ben ik blij dat ik met jou programma mee heb gedaan

Mijn doel was een gezonder leven

Maar uiteindelijk heb ik veel meer resultaat geboekt dan ik had verwacht

Ik stapte eigenlijk zelfs jou programma in zonder iets te verwachten ik liet het over me heen komen en deed gewoon mee

Na ongeveer een week of 2 begon ik verschil te voelen

Geen nachtelijk zweten meer geen opvliegers

Had weer energie

Voelde me langzaam vrolijker worden

Zag de dagen niet meer als bergen waar ik door heen moest klimmen maar geen puf of energie meer voor had

eigenlijk had ik het bijltje erbij neer gelegd

Die overgang ik accepteerde het maar eigenlijk ook weer niet want de kilo.s vlogen er aan

Terwijl ik (dacht ik) een dieet had gevolgd ,dure pillen en shake.s in huis had

Ik dacht dan heb ik er echt alles aan gedaan maar helaas niks werkte

Ik zou niet niet snel iemand aan bevelen als ik daar enigszins twijfel over zou hebben maar jij krijg van mij 100%

Ik wil je bedanken lieverd ❤

je hebt mij mijn leven weer terug gegeven zoals ik me in jaren niet meer heb gevoeld
Ik pas me kleding weer 🙏 van maat 46 naar 40

Ik geniet weer van het leven zonder me druk te maken om eten of diëten

Want jou programma is totaal geen dieet

IK LEEF EN GENIET

100%❤foodmindset

Karin Vd Berge
7 maanden geleden

Dominique heeft mij enorm goed goed geholpen, met heel veel geduld, goede adviezen en goed inzicht krijgen in gezonde voeding. Wat ik persoonlijk prettig vond is, dat zowel overgewicht als ondergewicht bekend is bij Dominique en het gestoei ermee. Ook vind ik Dominique heel spontaan, enthousiast, vol goede ideeën om negatieve zaken om te draaien naar het positieven zaken (handvaten). Dominique, dank je wel voor al je hulp!!

Saskia Lensen
7 maanden geleden

Afgelopen zondag de eerste workshop van Eug en Do mogen volgen... Ik wist niet van te voren wat me te wachten stond, maar het overtrof al mijn verwachtingen! Geweldig, wat een enthousiaste en liefdevolle dames. We hebben gedanst, gelachen, gehuild, gepraat en gedeeld in een volledig veilige omgeving. Veel tips en trics gehad op gebied van persoonlijke ontwikkeling en voeding. We waren na afloop dankbaar en leeg door alle indrukken, maar tevens zeer enthousiast. Ik kan niet wachten op het vervolg meiden, wat was dit bijzonder (en dat voor een emotioneel incontinent maar sceptisch persoon 😉).

Ik wil nog even tegen jou zeggen Do...je was zo nerveus voor deze workshop, maar wat deed je het goed!! Je stond daar als een zelfverzekerde mooie vrouw met veel kennis die overigens super lekker kan koken. Niets dan respect 💪!

Lieve dames, ontzettend bedankt voor deze unieke ervaring!

Ps Partner een rolberoerte bezorgd met de nieuwe manier van ontwaken 😂. Ik kom zeker bij jullie terug!

Dikke 😘 Saskia

Iris Schaap
8 maanden geleden

Wat een fantastische ervaring wat betreft afvallen en begeleiding! Ik was wat sceptisch in het begin omdat ik nooit hou van begeleiding maar Dominique overtuigde me het toch eens te proberen. Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Een hele vrije manier van afvallen met goed tips en adviezen van Dominique! Ik ben in 12 weken 9 kilo afgevallen en mijn streefgewicht weer bereikt. Maar dat is niet het enige.. ik ben weer trots op mezelf en heb geleerd liever voor mezelf te zijn. Misschien gaat het afvallen minder snel als dat ik had gehoopt, ik weet nu dat de manier van afvallen beter bij me past en dat is veel belangrijker! Heel erg bedankt Dominique! ❤️

Marloes
8 maanden geleden

ik heb het online 10 weken Foodmindsetprogramma gedaan!
Veel van geleerd en vooral geleerd om regelmatig en meer te eten en toch af te vallen!!! 5 kilo verloren en veel tips rijker👍 meer zelfvertrouwen en beter in men vel. Bedankt Dominique

Saskia Kabout
9 maanden geleden

Ik heb foodmindset programma van Dominique gevolgd en ben al meer dan 5 kilo afgevallen. zij geeft goede tips om het vol te kunnen houden en lekkere recepten. Je leert bij haar niet alleen wat goede voeding is, maar ook een heel andere en fijne manier om dit vol te kunnen houden. Ben superblij dat ik bij haar terecht ben gekomen. Raad haar aan iedereen aan.

Monique K
9 maanden geleden

Van alles geprobeerd en ik dacht en waarom lukt het via jou dan wel.? Het is gelukt en dan heb ik nog de online groepscoaching foodmindset gevolgd via healthy for me. Via motiverende gesprekken en ook schoppen onder de kont, maar vooral de simpelheid als je niet afvalt eet je teveel... ik heb een andere manier van eten en vooral denken aangeleerd. Ben zeer tevreden.

Britt
10 maanden geleden

Ik heb de 1 op 1 coaching gevolgt bij Dominique. En het heeft me meer gebracht dan ik had durven hopen. Afgerekend met mijn Eetbuien, gezonde balans met mijn voeding, genieten van lekkere dingen en ook een wijntje en uit eten. Het programma doet wat het belooft een andere mindset. Dankjewel Dominique we hebben het samen gedaan. Super lieve en gezellige vrouw ben je 😘

Cynthia Esselink
10 maanden geleden

Het foodmindset-programma beveel ik iedereen aan. Dominique coacht je op een fijne manier naar een gezonde leefstijl. Ze zet je aan het denken, houdt je een spiegel voor. Hierdoor verandert je denkwijze, je zelfbeeld, waardoor je de knop echt om kunt zetten. En ze is een superleuke Powerwalktrainer! 😀

Joyce Kabout
10 maanden geleden

Ik heb het 10 weken online programma gevolgd bij Dominique... Qua eet patroon was ik er al vrij aardig maar wat zo fijn was bij Dominique haar programma was dat je in het stukje mindset duikt. Zo kijk ik zelfs met nog extra kilo's al heel anders tegen mijn lijf aan.
Het is echt geen dieet maar een levenswijze. Eentje die je echt over dingen doet nadenken van jezelf waardoor je jezelf leert kennen, je valkuilen leert kennen en jezelf leert te waarderen en zelfs van jezelf te houden weer. Je zit lekkerder in je vel en je leert hoe je gezond door het leven eet! Niets vermijden, geen producten verbannen maar gezonde keuzes leren maken en jezelf ook af en toe een stukje verwennen zonder dat het duiveltje op je schouder lelijke dingen over je zegt en je je daardoor schuldig voelt...

Kortom als je klaar bent om weer van jezelf te leren houden, om te leren hoe je je eetpatroon op de meest gezonde en verantwoorde manier aan te pakken en jezelf beter te leren kennen ben je bij Dominique echt aan het juiste adres!

Ingrid
10 maanden geleden

Dominique is in staat om als ervaringsdeskundige de in combinatie met kennis je tot inzichten te laten komen die je helpen bij eten en de controle hierop. Ze straalt een aanstekelijk enthousiasme uit dat zeker helpt bij het volgen van het programma.

Het programma zelf wordt op een fijne manier aangeboden en is goed te volgen en strekt ver buiten eten alleen, want zonder een goede mindset geen resultaat .