Let op: Er is een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering mogelijk. 

Rianne - De 80-20 regel is voor mij echt een eye opener

 

GEEN STRENG DIEET

In januari 2021 heb ik het foodmindset van 10 weken gevolgd bij Do. Ik heb hier super veel van geleerd.

Na 2 zwangerschappen wilde ik nu toch echt wel wat kilo’s kwijt, maar hoe? Ga ik weer een dieet volgen? Nee ik wil geen streng dieet meer, want ik wil iets wat blijvend is. Heb vaak genoeg wat diëten geprobeerd en dat ging me prima af, maar na een aantal maanden kwamen die verloren kilo’s weer snel terug.

 

JA, IK GA HET DOEN!

Ik volgde Do al enige tijd op social media en zag vele goede ervaringen voorbij komen. Toch bleef ik twijfelen. En waarom? Ik denk dat het de onzekerheid was ‘is dit wel echt iets voor mij? En kan ik dit dan wel volhouden?’. Toch was ik erg nieuwsgierig naar het programma en heb Do een mail gestuurd met vragen die ik had. Het fijne aan Do is dat ze super snel reageert en er echt duidelijke antwoorden kwamen waar ik wat aan had. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en heb besloten ‘JA, DIT GA IK DOEN!’.

 

SPIEGEL VOOR HOUDEN

Op 10 januari 2021 begon het Foodmindsetprogramma en ik had er erg veel zin in. Wat ga ik leren? En wat gaat dit met mijzelf doen? In de eerste week was het echt de confrontatie met jezelf aangaan. Dit was soms wel even een dingetje. Je krijgt een soort spiegel voorgehouden, maar dit was wel echt een goed begin om verder te komen in het programma.Daarnaast heb ik ontzettend veel geleerd over voeding. Ik heb een eetschema van een aantal dagen door moeten geven en daar kreeg ik van Do voedingsadvies over. Dit heeft mijn dagelijkse eetschema veel gevarieerder gemaakt.

 

DE 80-20 REGEL

Een balans zoeken tussen gezonde voeding en ongezonde voeding. Ongezonde voeding? Ja, ook ongezonde voeding mag je gewoon eten, maar met mate. Ik heb geleerd te luisteren naar mijn lichaam en om bewuste keuzes te maken omtrent voeding. De 80/20 regel is voor mij echt een eyeopener geweest. Dit was uiteraard erg zoeken, maar door de vele adviezen en informatie die ik kreeg, leer je dit stap voor stap perfect toe te passen.

 

MINDSET

Concluderend heb ik door het volgen van dit programma een gezonde relatie tot voeding gekregen. Ik voel mij fitter, energieker en heb een beter zelfbeeld ontwikkeld. Waar het eigenlijk allemaal om draait is het creëren van de juiste mindset!  Sinds de start van het programma ben ik nu 7,5 kg afgevallen. Mijn einddoel qua afvallen is nog niet behaald, maar ik weet zeker dat ik door Do haar coaching en adviezen van de afgelopen periode dit ga bereiken.

 

Liefs Rianne -x-

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.