Webshop

Wil jij in 12 weken werken aan jouw relatie met voeding en een positieve mindset? Maar doe je dit liever zonder coaching? Op je eigen tempo en in je eigen tijd?

 

Door middel van het online FoodMindset werkboek ga je stap voor stap aan de slag met het creëren van een gezond voedingspatroon. Je leert luisteren naar je lichaam en te voelen wat jij nodig hebt.

 

Je leert alles over voeding, ik weet als geen ander dat je door alle dieetgoeroes de bomen door het bos niet meer ziet. In het online programma vind je de informatie die jij nodig hebt om slimme keuzes te maken. Ik vertel je hoe het zit met voeding. Waarom heb je koolhydraten nodig? Zijn vetten slecht? Al jouw vragen over voeding worden beantwoord! Je leert o.a. etiketten lezen, zodat je zelf bewuste keuzes kan maken.

 

Je ontdekt hoe jij zelf een verantwoord weekmenu kan maken.

Je ontdekt hoe jij van emotie eten en eetbuien afkomt door inzicht en oefeningen.

Je ontdekt hoe jij om kan gaan met stress, zonder dat dit invloed heeft op je voeding.

Je ontdekt hoe je meer energie krijgt!

Wat zijn jouw valkuilen en hoe kun jij deze omzeilen?

Leer bewust om te gaan met feestjes, vakanties en verjaardagen.

 

Verder nemen we jouw mindset onder de loep? Wat zeg jij tegen jezef? Wat jij tegen jezelf zegt, bepaald wat je denkt, voelt en doet. Door affirmaties en een positieve mindset ga jij je zelfverzekerder voelen. En daardoor meer dingen doe die jij leuk vind!

 

Het online werkboek gebruik ik bij mijn 1 op 1 coach trajecten waarmee we een leidraad hebben aan onderwerpen voor de consulten. Het werkboek staat vol praktische informatie, tips, vragen en oefeningen waarmee jij zelfstandig aan de slag kan.

 

Ik wil jou de mogelijkheid bieden om toegang te krijgen tot dit online werkboek, zonder coaching. Je krijgt een jaar lang toegang tot het FoodMindset programma zonder persoonlijke coaching. Wel is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen in de online community, waarbij je voor altijd toegang krijgt na het aanschaffen van dit online werkboek.

 

12 weken lang worden er per week nieuwe onderwerpen besproken. Ik neem je stap voor stap mee naar een gezonde leefstijl waarbij je een gezonde relatie met voeding en een positieve mindset creeërt. Iedere week een nieuw onderwerp met informatie, tips en oefeningen.

 

Mocht je na het volgen van het FoodMindset programma zonder coaching overwegen het programma met 1:1 coaching te gaan volgen, dan krijg je € 50,00 korting op het programma omdat je het werkboek hebt aangeschaft. Dit geldt niet voor het FoodMindset programma in groepsverband, omdat hier geen gebruik wordt gemaakt van het werkboek.

 

Let op: Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering is alleen mogelijk bij het FoodMindset programma met coaching of in groepsverband.

 

Je krijgt van mij na betaling, dezelfde dag een persoonlijke email met de inloggegevens en de link voor de besloten community. Zodat jij dezelfde dag nog aan de slag kan!

Wil jij in 6 weken gemiddeld 6 KG afvallen? In het zomerfit programma heb ik 6 weekmenu's voor je klaar staan!

 

De recepten zijn lekker, gevarieerd, gezond, makkelijk te maken en staan binnen no-time op tafel.


Naast mijn werk heb ik ook nog een druk gezin, ik heb dus weinig tijd om in de keuken te staan. Maar ik eet wel graag lekker en gezond. Al mijn recepten zijn daarom makkelijk en snel klaar.
Jouw hele gezin kan dus ook gewoon mee eten!

 

Maar dat is niet alles! In dit programma vertel ik jou wat jouw lichaam nodig heeft aan voedingstoffen. Wat gezonde voeding is, hoe je etiketten leest en daardoor bewuste keuzes kan maken.

 

Maar ook ga je aan de slag met jouw mindset, welke belemmerende overtuigingen spelen er? En hoe staat het met je zelfbeeld? 

 

Door middel van een stappenplan neem ik jou in 6 weken mee naar de start van een gezonde leefstijl. Iedere week staat er een video, weekmenu en oefening voor je klaar.

 

Alles wordt duidelijk vertaald en jij kan meteen aan de slag.

 

Je volgt het programma op je eigen tempo in jouw tijd. Je krijgt een jaar toegang tot het online programma en daarnaast krijg je toegang tot de besloten community waar je terecht kan met al je vragen! De toegang tot de community is voor altijd.

 

Mocht je na het volgen van het Zomerfit programma overwegen het programma met 1:1 coaching te gaan volgen, dan krijg je € 15,00 korting op het programma omdat er een deel van het werkboek in het Zomerfitprogramma voorkomt. Dit geldt niet voor het FoodMindset programma in groepsverband, omdat hier geen gebruik wordt gemaakt van het werkboek.

Let op: Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering is alleen mogelijk bij het FoodMindset programma met coaching of in groepsverband.

Je krijgt van mij na betaling, dezelfde dag een persoonlijke email met de inloggegevens en de link voor de besloten community. Zodat jij dezelfde dag nog aan de slag kan!

Met een goed voedingspatroon kan je veel bereiken. 

Heb jij last van?

 

*Weinig energie, voel je je futloos en vaak moe

*Wil je graag afvallen

*Slaap je slecht

*Ervaar je veel stress

*Zit je in de overgang

*Heb je een slechte huid conditie

*Of heb je last van ADHD/ADD

 

Verminder dan jouw klachten en behaal je doelen door middel van een goed voedingspatroon. Ga zelf aan de slag met de tips en adviezen uit mijn E-book.

Wil je graag afvallen, of zit je in de overgang en lukt het jou niet om af te vallen? Of misschien wil je juist niet afvallen maar wel meer energie krijgen en minder klachten ervaren? Of heb jij last van ADHD en wil je graag weten wat voeding voor jou kan betekenen? Dan vertel ik jou meer in mijn E-BOOKS. 

Het E-book bevat nuttige tips, handvaten, voorbeeldmenu's, een uitgebreide variatielijst en recepten waarmee jij meteen je voedingspatroon kan aanpassen en jouw doel kan behalen!

Mocht je na het lezen van het E-book nog vragen hebben, dan mag je mij deze vrijblijvend per email stellen. info@healthyforme.nl

 

Kies het onderwerp van het E-book en ik zorg dat deze zo snel mogelijk in je email verschijnt zodat jij vandaag nog kan beginnen!

Ga zelf 6 weken aan de slag met mijn samengestelde weekmenu's en val gemiddeld 1 kilo per week af! De menu's zijn gevarieerd en voldoen aan de richtlijnen van de Gezondheidsraad.

De recepten zijn lekker, gevarieerd, gezond, makkelijk te maken en staan binnen no-time op tafel. 

Naast mijn werk heb ik ook nog een druk gezin, ik heb dus weinig tijd om in de keuken te staan. Maar ik eet wel graag lekker en gezond. Al mijn recepten zijn daarom makkelijk en snel klaar. 

Jouw hele gezin kan dus ook gewoon mee eten!

 

Inclusief een zevende weekmenu om zelf in te vullen!

 

Bestel nu het E-book met 6 weekmenu's en ik zorg dat deze zo snel mogelijk in je email verschijnt, zodat jij er direct mee aan de slag kan!

 

Mocht je vragen hebben over de weekmenu's of tijdens het volgen ervan, dan mag jij mij altijd vrijblijvend emailen. info@healthyforme.nl 

 

Cadeaubon

€ 0,00

Cadeaubon

€ 0,00

Wilt u iemand een cadeaubon geven t.w.v een bedrag of product, dat kan. Laat in de opmerkingen tijdens het bestellen even weten om welk bedrag of product het gaat.


Wanneer u kiest voor ophalen in Wormer en betalen bij afhalen dan komt de bestelling in orde, ook wanneer u wilt dat de cadeaubon wordt verzonden.

Ik neem contact met u op.

Heeft u vragen over een van de producten uit de webshop? Neem gerust contact met mij op via onderstaand formulier. Ik zal u vraag dan z.sm. beantwoorden.

 

Lees voor bestelling a.u.b eerst de algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden webshop
Word – 18.8 KB 101 downloads


Ophalen kunt u op Zandweg 57, 1531 AK, Wormer. Zie de kaart hieronder.