Webshop

Lighting Up & Healthy For Me hebben hun krachten gebundeld tot een toffe workshop!
De vorige editie was een groot succes. De deelnemers wilde zelfs een vervolg! 

Ben jij vaak moe, futloos en zou jij meer energie willen?

Heb je het gevoel dat je in een negatieve spiraal zit? Denk jij vaak negatief over jezelf, je uiterlijk of je omgeving? Zou jij positiever willen denken? Wil jij een beter zelfbeeld en daardoor ook meer zelf vertrouwen? Waardoor je ook meer dingen gaat doen die JIJ leuk vind!

 

Heb je een slecht eet patroon? Of zou je graag willen afvallen op een verantwoorde manier? Wil je weer leren om naar je lichaam te luisteren? Luisteren naar wat jouw lichaam nodig heeft en ervaren dat jij beter in je vel gaat zitten door een gezond voedingspatroon. En wat is een gezond voedingspatroon eigenlijk? Gewichtsconsulente Dominique verteld jou hier meer over.

 

Als lichtwerker gaat Eugie jou leren om te tappen. Tappen kan jou helpen om op een ontspannen manier te doen stress te verminderen en je ruststofwerking te verhogen. Door het tappen op verschillende drukpunten in het gezicht wordt het onbewuste deel in de hersenen aangesproken dat invloed heeft op ongewenste gedachten en gedrag.

 

Vaak hebben we een doel, maar wordt deze niet bereikt. simpelweg omdat ons doel niet helder genoeg is. We gaan aan de slag met het maken van heldere doelen en concrete stappen. Want hoe doe je dat? En wat gaat er voor zorgen dat jij ook daadwerkelijk jouw doelen in 2020 gaat behalen?

 

Daarnaast gaan we aan de slag met met maken van een moodboard/tijdlijn. Dit is onderdeel van het doelen stellen en behalen. Naast leren en ervaren gaan we dus ook vooral DOEN! We gaan in actiemodus zodat jij naar huis gaat met een gericht plan en alles kan toepassen wat jij deze middag leert.

 

We gaan het hebben over ons ego, dat negatieve stemmetje dat er voor zorgt dat we ons klein houden en niet gaan doen wat we graag willen! Dominique gaat hier dieper op in. In ons dagelijks leven laten we ons te vaak leiden door dit stemmetje, maar door meer naar ons hart te luisteren ga jij een gelukkiger leven leiden.

 

Door meer naar je hart te luisteren en je te laten leiden door je gids ga jij meer voelen wat jij nodig hebt en wat je mag gaan doen. Eug neemt ons mee in een ontspannen meditatie om te ervaren hoe je dit (ook thuis) doet.

 

Maar dat is nog niet alles, tijdens de workshop krijg jij heerlijke voedzame hapjes en drinken en ga je naar huis met een leuke goodiebag!

 

Wil jij in 2020 gaan voor jouw doelen en deze daadwerkelijk behalen? Wil jij meer energie? Werken aan jouw gezondheid? Een gezond voedingspatroon? Lekkerder in je vel zitten? Een beter zelfbeeld? Meer zelfvertrouwen? En een gelukkiger leven leiden waarin jij op nummer één staat?

 

Dan is deze workshop écht wat voor jou!

Je gaat niet naar huis met lege handen. We gaan leren en vooral doen.

 

Even wat praktische informatie:

 

De workshop zal plaats vinden op zondag Datum onbekend ivm corona.

Tijdstip: 13:00 - 17:00 uur.

Locatie: Rode Ring 15, Assendelft

Inclusief: materiaal, heerlijke hapjes, drankjes & goodiebag.

Kosten: € 57,00 inclusief BTW.

 

Er is maar plek voor een beperkt aantal aanmeldingen. Wees er dus op tijd bij want VOL = VOL!

 

Dit is wat de deelnemers van de vorige keer zeiden:

 

"Wauw wat een geweldige en inspirerende workshop heb ik vanmiddag mogen volgen bij Dominique en Eugie! Meiden bedankt voor deze ervaring en tools".

 

"De afwisseling tussen informatie en steeds wat gaan doen maakt dit echt een hele leuke workshop. Jullie zijn een topteam"


"Wat een super leuke workshop met een lach en een traan! Ik heb er een hoop van opgestoken en leuke nieuwe mensen ontmoet.


"Jullie namen de tijd voor de emoties die los kwamen, maar gelukkig hebben we niet alleen gehuild maar ook gelachen en veel gepraat."

 

"Ik vond het heel fijn dat de focus werd gelegd op de mindset en niet op diëten."


"Jullie doen het leuk en ongedwongen en vertellen alles duidelijk en helder.
Echt voor herhaling vatbaar!"

"Ik heb een hele andere kijk op dingen, hier ga ik mee aan de slag! Bedankt voor alle tips!"

 

"Wat deden jullie het goed! Heel erg bedankt voor alle inzichten, het was super fijn en leerzaam."

 

En daarnaast waren alle deelnemers het er over eens dat er een vervolg workshop moest gaan komen! 

Wil jij in 6 weken gemiddeld 6 KG afvallen? In het zomerfit programma heb ik 6 weekmenu's voor je klaar staan!

 

De recepten zijn lekker, gevarieerd, gezond, makkelijk te maken en staan binnen no-time op tafel.


Naast mijn werk heb ik ook nog een druk gezin, ik heb dus weinig tijd om in de keuken te staan. Maar ik eet wel graag lekker en gezond. Al mijn recepten zijn daarom makkelijk en snel klaar.
Jouw hele gezin kan dus ook gewoon mee eten!

 

Maar dat is niet alles! In dit programma vertel ik jou wat jouw lichaam nodig heeft aan voedingstoffen. Wat gezonde voeding is, hoe je etiketten leest en daardoor bewuste keuzes kan maken.

 

Maar ook ga je aan de slag met jouw mindset, welke belemmerende overtuigingen spelen er? En hoe staat het met je zelfbeeld? 

 

Door middel van een stappenplan neem ik jou in 6 weken mee naar de start van een gezonde leefstijl. Iedere week staat er een video, weekmenu en oefening voor je klaar.

 

Alles wordt duidelijk vertaald en jij kan meteen aan de slag.

 

Je volgt het programma op je eigen tempo in jouw tijd. Je krijgt een jaar toegang tot het online programma en daarnaast krijg je toegang tot de besloten community waar je terecht kan met al je vragen! De toegang tot de community is voor altijd.

 

Mocht je na het volgen van het Zomerfit programma overwegen het 1:1 programma met  coaching te gaan volgen, dan krijg je € 15,00 korting op het programma omdat er een deel van het werkboek in het Zomerfitprogramma voorkomt. Dit geldt niet voor het FoodMindset programma in groepsverband, omdat hier geen gebruik wordt gemaakt van het werkboek.

Let op: Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering is alleen mogelijk bij het FoodMindset of 1:1 programma met coaching.

Je krijgt van mij na betaling, dezelfde dag een persoonlijke email met de inloggegevens en de link voor de besloten community. Zodat jij dezelfde dag nog aan de slag kan!

Wil jij in 12 weken werken aan jouw relatie met voeding en een positieve mindset? Maar doe je dit liever zonder coaching? Op je eigen tempo en in je eigen tijd?

 

Door middel van het online FoodMindset werkboek ga je stap voor stap aan de slag met het creëren van een gezond voedingspatroon. Je leert luisteren naar je lichaam en te voelen wat jij nodig hebt.

 

Je leert alles over voeding, ik weet als geen ander dat je door alle dieetgoeroes de bomen door het bos niet meer ziet. In het online programma vind je de informatie die jij nodig hebt om slimme keuzes te maken. Ik vertel je hoe het zit met voeding. Waarom heb je koolhydraten nodig? Zijn vetten slecht? Al jouw vragen over voeding worden beantwoord! Je leert o.a. etiketten lezen, zodat je zelf bewuste keuzes kan maken.

 

Je ontdekt hoe jij zelf een verantwoord weekmenu kan maken.

Je ontdekt hoe jij van emotie eten en eetbuien afkomt door inzicht en oefeningen.

Je ontdekt hoe jij om kan gaan met stress, zonder dat dit invloed heeft op je voeding.

Je ontdekt hoe je meer energie krijgt!

Wat zijn jouw valkuilen en hoe kun jij deze omzeilen?

Leer bewust om te gaan met feestjes, vakanties en verjaardagen.

 

Verder nemen we jouw mindset onder de loep? Wat zeg jij tegen jezef? Wat jij tegen jezelf zegt, bepaald wat je denkt, voelt en doet. Door affirmaties en een positieve mindset ga jij je zelfverzekerder voelen. En daardoor meer dingen doe die jij leuk vind!

 

Het online werkboek gebruik ik bij mijn 1 op 1 coach trajecten waarmee we een leidraad hebben aan onderwerpen voor de consulten. Het werkboek staat vol praktische informatie, tips, vragen en oefeningen waarmee jij zelfstandig aan de slag kan.

 

Ik wil jou de mogelijkheid bieden om toegang te krijgen tot dit online werkboek, zonder coaching. Je krijgt een jaar lang toegang tot het FoodMindset programma zonder persoonlijke coaching. Wel is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen in de online community, waarbij je voor altijd toegang krijgt na het aanschaffen van dit online werkboek.

 

12 weken lang worden er per week nieuwe onderwerpen besproken. Ik neem je stap voor stap mee naar een gezonde leefstijl waarbij je een gezonde relatie met voeding en een positieve mindset creeërt. Iedere week een nieuw onderwerp met informatie, tips en oefeningen.

 

Mocht je na het volgen van het FoodMindset programma zonder coaching overwegen het programma met 1:1 coaching te gaan volgen, dan krijg je € 50,00 korting op het programma omdat je het werkboek hebt aangeschaft. Dit geldt niet voor het FoodMindset programma in groepsverband, omdat hier geen gebruik wordt gemaakt van het werkboek.

 

Let op: Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering is alleen mogelijk bij het FoodMindset programma met coaching of in groepsverband.

 

Je krijgt van mij na betaling, dezelfde dag een persoonlijke email met de inloggegevens en de link voor de besloten community. Zodat jij dezelfde dag nog aan de slag kan!

Ga zelf 6 weken aan de slag met mijn samengestelde weekmenu's en val gemiddeld 1 kilo per week af! De menu's zijn gevarieerd en voldoen aan de richtlijnen van de Gezondheidsraad.

De recepten zijn lekker, gevarieerd, gezond, makkelijk te maken en staan binnen no-time op tafel. 

Naast mijn werk heb ik ook nog een druk gezin, ik heb dus weinig tijd om in de keuken te staan. Maar ik eet wel graag lekker en gezond. Al mijn recepten zijn daarom makkelijk en snel klaar. 

Jouw hele gezin kan dus ook gewoon mee eten!

 

Inclusief een zevende weekmenu om zelf in te vullen!

 

Bestel nu het E-book met 6 weekmenu's en ik zorg dat deze zo snel mogelijk in je email verschijnt, zodat jij er direct mee aan de slag kan!

 

Mocht je vragen hebben over de weekmenu's of tijdens het volgen ervan, dan mag jij mij altijd vrijblijvend emailen. info@healthyforme.nl 

 

Met een goed voedingspatroon kan je veel bereiken. 

Heb jij last van?

 

*Weinig energie, voel je je futloos en vaak moe

*Wil je graag afvallen

*Slaap je slecht

*Ervaar je veel stress

*Zit je in de overgang

*Heb je een slechte huid conditie

*Of heb je last van ADHD/ADD

 

Verminder dan jouw klachten en behaal je doelen door middel van een goed voedingspatroon. Ga zelf aan de slag met de tips en adviezen uit mijn E-book.

Wil je graag afvallen, of zit je in de overgang en lukt het jou niet om af te vallen? Of misschien wil je juist niet afvallen maar wel meer energie krijgen en minder klachten ervaren? Of heb jij last van ADHD en wil je graag weten wat voeding voor jou kan betekenen? Dan vertel ik jou meer in mijn E-BOOKS. 

Het E-book bevat nuttige tips, handvaten, voorbeeldmenu's, een uitgebreide variatielijst en recepten waarmee jij meteen je voedingspatroon kan aanpassen en jouw doel kan behalen!

Mocht je na het lezen van het E-book nog vragen hebben, dan mag je mij deze vrijblijvend per email stellen. info@healthyforme.nl

 

Kies het onderwerp van het E-book en ik zorg dat deze zo snel mogelijk in je email verschijnt zodat jij vandaag nog kan beginnen!

Keukenschort

€ 12,95

Keukenschort

€ 12,95

Een super leuk keukenschort voor jezelf of de kleine hulpjes in de keuken! Het keukenschort wordt bedrukt naar wens. 

Keuze uit eigen tekst en afbeelding (van voorbeeld foto's). Er zijn verschillende kleuren bedrukkingen mogelijk (wit, blauw, rood, groen, zwart, roze, goud, oranje, mint). Het keukenschort is beschikbaar in de kleur wit of blauw.

Tijdens het bestellen kunt u bij opmerkingen invullen welke tekst, afbeelding en kleur bedrukking u wilt hebben. Mocht u een andere afbeelding willen, neem dan eerst even contact op via het contactformulier.

 

Levertijd 5-10 werkdagen. 

 

Wist u trouwens dat ik ook (baby/kinder) kleding, mutsen, tassen etc bedruk. Er is een hoop mogellijk. Mocht u hierin interesse hebben, dan kunt u via het contactformulier contact met mij opnemen.

Cadeaubon

€ 0,00

Cadeaubon

€ 0,00

Wilt u iemand een cadeaubon geven t.w.v een bedrag of product, dat kan. Laat in de opmerkingen tijdens het bestellen even weten om welk bedrag of product het gaat.


Wanneer u kiest voor ophalen in Wormer en betalen bij afhalen dan komt de bestelling in orde, ook wanneer u wilt dat de cadeaubon wordt verzonden.

Ik neem contact met u op.

Heeft u vragen over een van de producten uit de webshop? Neem gerust contact met mij op via onderstaand formulier. Ik zal u vraag dan z.sm. beantwoorden.

 

Lees voor bestelling a.u.b eerst de algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden webshop
Word – 18.8 KB 168 downloads


Ophalen kunt u op Zandweg 57, 1531 AK, Wormer. Zie de kaart hieronder.