Webshop

Sale!

Cursus Slim de feestdagen door

€ 49,95 € 15,00
Sale!

Cursus Slim de feestdagen door

€ 49,95 € 15,00

Wat een bizar jaar was 2020! Een jaar om nooit te vergeten. Kerst en oud en nieuw zullen waarschijnlijk anders worden gevierd dan anders.

 

Ondanks corona maken we van december toch een geweldige en gezellige maand!

 

Vanaf het moment dat de pepernoten in de schappen lagen was het voor mij een moeilijk moment. Pepernoten, chocola, marsepein ( te lekker) maar paste echt niet in mijn dieet. En wanneer de verleiding te groot werd en ik mij toch schuldig maakte aan pepernoten en chocolade letters ging het mis. Ik voelde me schuldig, het gevoel van dat het nu toch wel verpest zou zijn. Dit zorgde voor meer eetbuien tijdens deze periode. Net zoals de etentjes en borrels in december. Of ik lijnde enorm streng zodat ik deze feestdagen door kon eten, of ik vrat me de hele maand december vol met het idee: 1 januari begin ik wel opnieuw. Elke keer was ik weer blij wanneer het 1 januari was, zodat ik weer 'normaal' kon gaan afvallen.

 

HERKENBAAR?

Geen balans, gestrest, te veel lekkere dingen eten en niet goed in je vel zitten? De maand december altijd aankomen, terwijl je net zo lekker bezig was?

 

Zonde! Het was een bijzonder jaar, voor iedereen. December moet één van de gezelligste maanden van het jaar zijn. Liefde, familie, vriendschap, samen zijn, cadeautjes, feestjes, gezelligheid en lekker eten zonder je schuldig te voelen... Laten we daar dan ook samen voor gaan!

 

Daarom heb ik een enorm leuk idee! Ik wil samen met jou de leukste maand van het jaar vieren! Maar dan met bewustwording, meer energie, meer balans, geen schuldgevoelens en heerlijk kunnen genieten.

 

Vanaf 23 november tm 20 december kun jij het programma 'slim de feestdagen door' volgen! Dit programma is een maand cursus, die jij online kan volgen met super toffe andere POWERVROUWEN!

 

In deze maand staat vooral bewustwording voorop, jij leert op een makkelijke manier balans creëren en behouden in de maand december! Zodat jij zonder schuldgevoel kan genieten van pepernoten en een heerlijk glaasje alcohol drinkt op die kerstborrel, meer energie krijgt en lekker fit 2021 ingaat!

Jij komt dit jaar niet aan tussen Sinterklaas en oud en nieuw en hoeft niet te stressen over de feestdagen!

Hoe tof klinkt dit?

Wil jij 1 januari wakker worden en terug kijken op een heerlijke decembermaand, waar in je hebt genoten, balans hebt ervaart inplaats van stress en heb kunnen genieten zonder schuldgevoel?

 

Wil jij 1 januari niet weer op een streng dieet omdat je jezelf niet kon weerhouden in de maand december?

 

Meld je dan nu aan voor het programma: slim de feestdagen door!

 

Een maand lang coaching, videolessen, een live Q&A, iedere week een nieuw recept en bewustwordingtips! Je krijgt een handleiding met slimme tips om de feestdagen door te komen. Handvaten voor meer balans en meer energie zodat jij genietend de maand december door komt!

 

Voor een klein EARLY BIRD prijsje van € 15,00 (inplaats van 49,95 euro) doe jij al mee!

Voeg de cursus toe aan je winkelwagentje en laten we samen starten op 23 november!

 

 

*Facebook is een vereiste om mee te doen aan het programma 'slim de feestdagen door.'

Sale!

Zomerfit programma in 6 weken slank

€ 127,00 € 97,00
Sale!

Wil jij in 6 weken gemiddeld 6 KG afvallen? In het zomerfit programma heb ik 6 weekmenu's voor je klaar staan!

 

De recepten zijn lekker, gevarieerd, gezond, makkelijk te maken en staan binnen no-time op tafel.


Naast mijn werk heb ik ook nog een druk gezin, ik heb dus weinig tijd om in de keuken te staan. Maar ik eet wel graag lekker en gezond. Al mijn recepten zijn daarom makkelijk en snel klaar.
Jouw hele gezin kan dus ook gewoon mee eten!

 

Maar dat is niet alles! In dit programma vertel ik jou wat jouw lichaam nodig heeft aan voedingstoffen. Wat gezonde voeding is, hoe je etiketten leest en daardoor bewuste keuzes kan maken.

 

Maar ook ga je aan de slag met jouw mindset, welke belemmerende overtuigingen spelen er? En hoe staat het met je zelfbeeld? 

 

Door middel van een stappenplan neem ik jou in 6 weken mee naar de start van een gezonde leefstijl. Iedere week staat er een video, weekmenu en oefening voor je klaar.

 

Alles wordt duidelijk vertaald en jij kan meteen aan de slag.

 

Je volgt het programma op je eigen tempo in jouw tijd. Je krijgt een jaar toegang tot het online programma en daarnaast krijg je toegang tot de besloten community waar je terecht kan met al je vragen! De toegang tot de community is voor altijd.

 

Mocht je na het volgen van het Zomerfit programma overwegen het 1:1 programma met  coaching te gaan volgen, dan krijg je € 15,00 korting op het programma omdat er een deel van het werkboek in het Zomerfitprogramma voorkomt. Dit geldt niet voor het FoodMindset programma in groepsverband, omdat hier geen gebruik wordt gemaakt van het werkboek.

Let op: Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering is alleen mogelijk bij het FoodMindset of 1:1 programma met coaching.

Je krijgt van mij na betaling, dezelfde dag een persoonlijke email met de inloggegevens en de link voor de besloten community. Zodat jij dezelfde dag nog aan de slag kan!

Sale!

E-book 6 weekmenu's inclusief recepten

€ 17,50 € 15,00
Sale!

Ga zelf 6 weken aan de slag met mijn samengestelde weekmenu's en val gemiddeld 1 kilo per week af! De menu's zijn gevarieerd en voldoen aan de richtlijnen van de Gezondheidsraad.

De recepten zijn lekker, gevarieerd, gezond, makkelijk te maken en staan binnen no-time op tafel. 

Naast mijn werk heb ik ook nog een druk gezin, ik heb dus weinig tijd om in de keuken te staan. Maar ik eet wel graag lekker en gezond. Al mijn recepten zijn daarom makkelijk en snel klaar. 

Jouw hele gezin kan dus ook gewoon mee eten!

 

Inclusief een zevende weekmenu om zelf in te vullen!

 

Bestel nu het E-book met 6 weekmenu's en ik zorg dat deze zo snel mogelijk in je email verschijnt, zodat jij er direct mee aan de slag kan!

 

Mocht je vragen hebben over de weekmenu's of tijdens het volgen ervan, dan mag jij mij altijd vrijblijvend emailen. info@healthyforme.nl 

 

Sale!

E-book voedingsadvies

€ 15,00 € 12,50
Sale!

E-book voedingsadvies

€ 15,00 € 12,50

Met een goed voedingspatroon kan je veel bereiken. 

Heb jij last van?

 

*Weinig energie, voel je je futloos en vaak moe

*Wil je graag afvallen

*Slaap je slecht

*Ervaar je veel stress

*Zit je in de overgang

*Heb je een slechte huid conditie

*Of heb je last van ADHD/ADD

 

Verminder dan jouw klachten en behaal je doelen door middel van een goed voedingspatroon. Ga zelf aan de slag met de tips en adviezen uit mijn E-book.

Wil je graag afvallen, of zit je in de overgang en lukt het jou niet om af te vallen? Of misschien wil je juist niet afvallen maar wel meer energie krijgen en minder klachten ervaren? Of heb jij last van ADHD en wil je graag weten wat voeding voor jou kan betekenen? Dan vertel ik jou meer in mijn E-BOOKS. 

Het E-book bevat nuttige tips, handvaten, voorbeeldmenu's, een uitgebreide variatielijst en recepten waarmee jij meteen je voedingspatroon kan aanpassen en jouw doel kan behalen!

Mocht je na het lezen van het E-book nog vragen hebben, dan mag je mij deze vrijblijvend per email stellen. info@healthyforme.nl

 

Kies het onderwerp van het E-book en ik zorg dat deze zo snel mogelijk in je email verschijnt zodat jij vandaag nog kan beginnen!

Keukenschort

€ 12,95

Keukenschort

€ 12,95

Een super leuk keukenschort voor jezelf of de kleine hulpjes in de keuken! Het keukenschort wordt bedrukt naar wens. 

Keuze uit eigen tekst en afbeelding (van voorbeeld foto's). Er zijn verschillende kleuren bedrukkingen mogelijk (wit, blauw, rood, groen, zwart, roze, goud, oranje, mint). Het keukenschort is beschikbaar in de kleur wit of blauw.

Tijdens het bestellen kunt u bij opmerkingen invullen welke tekst, afbeelding en kleur bedrukking u wilt hebben. Mocht u een andere afbeelding willen, neem dan eerst even contact op via het contactformulier.

 

Levertijd 5-10 werkdagen. 

 

Wist u trouwens dat ik ook (baby/kinder) kleding, mutsen, tassen etc bedruk. Er is een hoop mogellijk. Mocht u hierin interesse hebben, dan kunt u via het contactformulier contact met mij opnemen.

Cadeaubon

€ 0,00

Cadeaubon

€ 0,00

Wilt u iemand een cadeaubon geven t.w.v een bedrag of product, dat kan. Laat in de opmerkingen tijdens het bestellen even weten om welk bedrag of product het gaat.


Wanneer u kiest voor ophalen in Wormer en betalen bij afhalen dan komt de bestelling in orde, ook wanneer u wilt dat de cadeaubon wordt verzonden.

Ik neem contact met u op.

Heeft u vragen over een van de producten uit de webshop? Neem gerust contact met mij op via onderstaand formulier. Ik zal u vraag dan z.sm. beantwoorden.

 

Lees voor bestelling a.u.b eerst de algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden webshop
Word – 18.8 KB 327 downloads


Ophalen kunt u op Zandweg 57, 1531 AK, Wormer. Zie de kaart hieronder.