Ervaringen van power-vrouwen (& mannen)


Heb jij ervaring met Healthy For Me, dan wil ik je vragen een reactie met je ervaring achter te laten.

Bedankt voor de moeite!

Op mijn facebookpagina "gewichtsconuslente - Healthy for me"  vind je meer positieve ervaringen.


Rating: 4.5384615384615 sterren
13 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Tamara Smit
2 dagen geleden

Dominique is een lieve, eerlijke vrouw die weet waar ze over praat. Het contact met haar is fijn en persoonlijk. Ondanks dat ik dacht dat ik wel veel van voeding/afvallen wist, heeft Dominique me toch veel nieuwe dingen geleerd en inzichten gegeven.

Daarbij gaat de hulp van Healthy for Me veel verder dan “gewoon” afvallen of aankomen, ook je zelfbeeld en gedrag worden onder de loep genomen.

Toen ik het even niet meer zag zitten wist Dominique me een schop onder mijn kont te geven en weer te motiveren.
Ik ben nog lang niet waar ik zijn wil, maar de afgelopen 12 weken hebben echt mijn ogen geopend en hebben me een veel positievere kijk op mezelf gegeven!
Super bedankt!

Lonneke Lorwa
12 dagen geleden

Ik raad Healthy For Me bij iedereen aan die worstelt met zijn of haar zelfbeeld, met de extra kilo's die per dag aan je lijf lijken te plakken, iedereen die alle diëten al heeft geprobeerd maar steeds weer t zelfde in de spiegel ziet.
Wat heb ik bereikt met Dominique,je hebt mij mezelf weer teruggegeven. Ik weet dat ik het zelf heb gedaan allemaal, maar je was de afgelopen weken mijn reddingsboei. Ik heb mij volledig aan je over gegeven. Jij ging het voor me aanpakken. De memorabele woorden "dat jurkje is over een paar weken veel te groot" is als een mantra door de weken gevloeid. Na mn ziek zijn (en ervoor ook) was mijn mindset niet in balans..een week niet eten, dan zou ik wel weer op gewicht zijn. Ik heb nu geleerd dat ik met liefde naar eten mag kijken, meer geleerd over voeden of vullen. de dingen die ik heb bereikt zijn :De liefde voor mijn lijf die het na alles verdient kunnen geven. mijn zelfvertrouwen nog completer is geworden, ik zit lekker in mijn vel, Kan shoppen in mn eigen kast. Bewustwording, vrolijk, blij, gelukkig, etc ik kan nog een a4tje volschrijven hierover.

Sandra van vlaanderen
2 maanden geleden

Ik heb 6 wkn het zomerdieet gevolgd omdat ik na een hoop te zijn afgevallen toch weer een aantal kilo was aangekomen ... Dominique heeft mij weer in een gezond eetritme gekregen. Ik weet nu dat het belangrijk is met regelmaat te eten om een hongergevoel en eetbuien te vermijden !! Ik ben zweer tevreden en blij dat ik weer in een gezond ritme zit..

Jan Zijp
4 maanden geleden

Sinds mijn geboorte kwam ik aan, groeide en werd uiteindelijk te dik. De huisarts bemoeide zich er mee want mijn bloeddruk was te hoog, cholesterol ook en ik ben suiker patiënt geworden.
Ik ben 12 weken met Dominique aan de slag gegaan en ben 8 kilo afgevallen, bloeddruk is nu goed en ik ben van mijn suiker af!! Ja hier word ik blij van. Dank je Dominique. Nu door naar het natraject van 6 maanden.

Stefanie
5 maanden geleden

In 6 maanden tijd ben ik bijna 20 kilo afgevallen. Dominique heeft een aantal weekmenu’s voor mij gemaakt omdat in het lastig vond om zelf een menu te maken. De weekmenu’s waren lekker en makkelijk en hielpen goed bij het afvallen. Ik heb geleerd hoe ik zelf een menu moet maken. Maar het belangrijkste is dat ik nu meer zelfvertrouwen heb en beter in mijn vel zit. Bedankt voor alles en ik zou je zeker aanbevelen.

Willeke
5 maanden geleden

Je bent een super lieve meid met goede adviezen, geen vraag is te gek met een snelle reactie!!
ik zou je aan iedereen aanraden omdat je lekkere weekmenu's maakt en je toch beetje streng bent wat ik stiekem toch ook nodig had.
Ik heb het programma online gevolgd, bedankt voor de fijne bel momentjes!

francien
5 maanden geleden

De consulten zijn ongedwongen en met het advies kon ik zelf goed aan de slag. Ik heb veel geleerd over voeding, wat ik eerder niet wist. Bedankt voor de fijne samenwerking.

Eugie
6 maanden geleden

Wat ben je toch super leuk!!!
dankzij jou weer helemaal up to date met mn voeding! Het meten van mijn BMI
en nu er weer tegen aan!! Voel me stukken beter en fitter..
je bent de beste thanxxx

Nel
6 maanden geleden

Ik ben al op leeftijd en had veel last van Mn knieën ik ben 8 kilo afgevallen in 12 weken en heb geen last meer. Ik heb het programma online gedaan omdat ik niet in de buurt van dominique woon.

Shannon pel
7 maanden geleden

k heb de cursus eetbuien gevolgd. Het heeft mij bewust gemaakt en doen in zien dat je onbewust sws al meer eet of juist teweinig al denk je dat je genoeg binnen krijgt.
Ik ben er nu bewust een maand op gaan letten en zo veel stappen veder gekomen. Echt super fijn!
Ik zal het iedereen aanraden die daar last van heeft!

Jacky
9 maanden geleden

Wat ben ik super blij dat ik jou heb leren kennen
Eerst via je fb healty en daarna in de challenge
Na heel veel pogingen tot afvallen lukte niks meer ook ivm de overgang
Door jou heb ik geleerd wat ik fout deed en hoe ik het anders moest aanpakken dat heeft als resultaat gegeven dat ik zowaar ben afgevallen wat ik nooit meer had gedacht ik ben er nog niet maar het gaat goed komen nu dat weet ik zeker en ik blijf je lekkere recepten volgen natuurlijk .. je bent een lieverd xx
Ps:Ik wilde 5 sterren drukken maar werd een 4 en half haha maar ja je kent me inmiddels wel een beetje ... 5sterren voor jou

Vanessa
9 maanden geleden

Ik heb het 12 wekentraject online gevolgd. Ik ben bijna 10 kg afgevallen. Het contact met Dominique was fijn. Ze reageerde altijd snel op mijn berichtjes en vragen. Er staat heel veel nuttige informatie in het werkboek. Ik kon in mijn eigen tijd aan alle opdrachten werken.

Deborah
een jaar geleden

De leukste, liefste en geduldigste lifestyle coach van Nederland. Heb al veel veel steun aan haar adviezen gehad en bemoedigende woorden. Geen vraag is haar te gek of te veel.

Afvallen is meer dan alleen maar gewicht verliezen. Het is er aanpassing van je levensstijl en daar helpt Dominique perfect bij.

Cheyenne
een jaar geleden

Ik ben erg tevreden over mijn voedingsconsulente. Ze weet waar ze over praat en is heel enthousiast om jou te helpen met je eetproblemen. Een voedingsschema op maat wat speciaal voor jou wordt gemaakt. Het is veel eten maar wel heerlijk, en makkelijk vol te houden. Door Dominique ben ik van mijn chips verslaving af!! Dat is nog nooit eerder gebeurd.
Ze leert je doelen stellen. Ze leert je etiketten lezen en legt alles haarfijn uit. Als je een keer een dip heb kun je haar altijd bellen of appen. Als je een uitschieter hebt gemaakt zal ze je weer positief erboven op helpen.
Ik zie verder geen verbeter punten. Ben tot nu toe heel erg tevree over het geen wat Dominique voor mij heeft gedaan. Verantwoord afvallen.

elise
een jaar geleden

ik heb heel mooi advies gehad en ben het zeker aan het proberen maar ik heb ook een cola verslaving dus die zijn we eerst aan het weg werken en dan gaan we vol op beginnen