Ervaringen van deelnemers


Heb jij ervaring met Healthy For Me, dan wil ik je vragen een reactie met je ervaring achter te laten.

Bedankt voor de moeite!

Op mijn facebookpagina "gewichtsconuslente - Healthy for me"  vind je meer positieve ervaringen.


Rating: 4.5384615384615 sterren
13 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Jan Zijp
2 maanden geleden

Sinds mijn geboorte kwam ik aan, groeide en werd uiteindelijk te dik. De huisarts bemoeide zich er mee want mijn bloeddruk was te hoog, cholesterol ook en ik ben suiker patiënt geworden.
Ik ben 12 weken met Dominique aan de slag gegaan en ben 8 kilo afgevallen, bloeddruk is nu goed en ik ben van mijn suiker af!! Ja hier word ik blij van. Dank je Dominique. Nu door naar het natraject van 6 maanden.

Stefanie
3 maanden geleden

In 6 maanden tijd ben ik bijna 20 kilo afgevallen. Dominique heeft een aantal weekmenu’s voor mij gemaakt omdat in het lastig vond om zelf een menu te maken. De weekmenu’s waren lekker en makkelijk en hielpen goed bij het afvallen. Ik heb geleerd hoe ik zelf een menu moet maken. Maar het belangrijkste is dat ik nu meer zelfvertrouwen heb en beter in mijn vel zit. Bedankt voor alles en ik zou je zeker aanbevelen.

Willeke
3 maanden geleden

Je bent een super lieve meid met goede adviezen, geen vraag is te gek met een snelle reactie!!
ik zou je aan iedereen aanraden omdat je lekkere weekmenu's maakt en je toch beetje streng bent wat ik stiekem toch ook nodig had.
Ik heb het programma online gevolgd, bedankt voor de fijne bel momentjes!

francien
3 maanden geleden

De consulten zijn ongedwongen en met het advies kon ik zelf goed aan de slag. Ik heb veel geleerd over voeding, wat ik eerder niet wist. Bedankt voor de fijne samenwerking.

Eugie
4 maanden geleden

Wat ben je toch super leuk!!!
dankzij jou weer helemaal up to date met mn voeding! Het meten van mijn BMI
en nu er weer tegen aan!! Voel me stukken beter en fitter..
je bent de beste thanxxx

Nel
4 maanden geleden

Ik ben al op leeftijd en had veel last van Mn knieën ik ben 8 kilo afgevallen in 12 weken en heb geen last meer. Ik heb het programma online gedaan omdat ik niet in de buurt van dominique woon.

Shannon pel
5 maanden geleden

k heb de cursus eetbuien gevolgd. Het heeft mij bewust gemaakt en doen in zien dat je onbewust sws al meer eet of juist teweinig al denk je dat je genoeg binnen krijgt.
Ik ben er nu bewust een maand op gaan letten en zo veel stappen veder gekomen. Echt super fijn!
Ik zal het iedereen aanraden die daar last van heeft!

Jacky
7 maanden geleden

Wat ben ik super blij dat ik jou heb leren kennen
Eerst via je fb healty en daarna in de challenge
Na heel veel pogingen tot afvallen lukte niks meer ook ivm de overgang
Door jou heb ik geleerd wat ik fout deed en hoe ik het anders moest aanpakken dat heeft als resultaat gegeven dat ik zowaar ben afgevallen wat ik nooit meer had gedacht ik ben er nog niet maar het gaat goed komen nu dat weet ik zeker en ik blijf je lekkere recepten volgen natuurlijk .. je bent een lieverd xx
Ps:Ik wilde 5 sterren drukken maar werd een 4 en half haha maar ja je kent me inmiddels wel een beetje ... 5sterren voor jou

Vanessa
7 maanden geleden

Ik heb het 12 wekentraject online gevolgd. Ik ben bijna 10 kg afgevallen. Het contact met Dominique was fijn. Ze reageerde altijd snel op mijn berichtjes en vragen. Er staat heel veel nuttige informatie in het werkboek. Ik kon in mijn eigen tijd aan alle opdrachten werken.

Deborah
9 maanden geleden

De leukste, liefste en geduldigste lifestyle coach van Nederland. Heb al veel veel steun aan haar adviezen gehad en bemoedigende woorden. Geen vraag is haar te gek of te veel.

Afvallen is meer dan alleen maar gewicht verliezen. Het is er aanpassing van je levensstijl en daar helpt Dominique perfect bij.

Cheyenne
9 maanden geleden

Ik ben erg tevreden over mijn voedingsconsulente. Ze weet waar ze over praat en is heel enthousiast om jou te helpen met je eetproblemen. Een voedingsschema op maat wat speciaal voor jou wordt gemaakt. Het is veel eten maar wel heerlijk, en makkelijk vol te houden. Door Dominique ben ik van mijn chips verslaving af!! Dat is nog nooit eerder gebeurd.
Ze leert je doelen stellen. Ze leert je etiketten lezen en legt alles haarfijn uit. Als je een keer een dip heb kun je haar altijd bellen of appen. Als je een uitschieter hebt gemaakt zal ze je weer positief erboven op helpen.
Ik zie verder geen verbeter punten. Ben tot nu toe heel erg tevree over het geen wat Dominique voor mij heeft gedaan. Verantwoord afvallen.

elise
9 maanden geleden

ik heb heel mooi advies gehad en ben het zeker aan het proberen maar ik heb ook een cola verslaving dus die zijn we eerst aan het weg werken en dan gaan we vol op beginnen

K
10 maanden geleden

Al mijn hele leven lang kamp ik met overgewicht. Als 8 jarig meisje liep ik al bij de kinderarts vanwege mijn overgewicht. Ik ben dus eigenlijk mijn hele leven ook al bezig met verschillende diëten uitproberen. Ik heb onder andere Herbal life, Cambridge, Sonja Bakker, koolhydraatarm en het op eigen been geprobeerd.
Omdat mijn focus al mijn hele leven ligt op het niet aankomen of het niet 'mogen' eten van dingen kan dit mentaal best zwaar zijn. Dit heeft bij mij tot resultaat gehad dat ik zeer weinig tot me nam. In de ochtend at ik twee broodjes met snel beleg, dus zonder boter. In de middag at ik 2 broodjes met eigenlijk hetzelfde beleg en dan in de avond een normaal portie avondeten.
Een aantal jaar geleden heb ik het Cambridge dieet gedaan. Een dieet waarbij ik mij goed voelde en waarbij ik snel veel kilo´s kwijt raakte, waardoor ik nog gemotiveerder werd. Ik ging van maat 46 naar maatje 36. En eindelijk was ik slank. Ik woog maar liefst 66,8 kg op mijn lichtst, en ik kon mij niet heugen wanneer ik dat voor het laatst had gewogen. Maar hoeveel complimentjes je ook van iedereen krijgt, je zelfbeeld heeft zoveel tijd nodig om te veranderen. Want ook al woog ik voor mijn gevoel zo weinig, als ik in de spiegel keek voelde ik mij nog steeds niet goed genoeg, ik was nog steeds dik. Daarbij was het ook een dubbelspel. Want ik was inmiddels ruim 50 kg afgevallen maar mijn vel ging steeds meer en meer hangen. En vaak heb ik toen gedacht was ik nog maar zo zwaar want dan zat ik weer wat strakker in mijn vel. Ik leek wel een oud omaatje met al dat loshangend vel. Ik heb toen besloten om naar de huisarts te gaan om te kijken wat er op medisch gebied mogelijk is om van mijn loshangend vel af te komen. Ik ben vol goede moed naar het Rode Kruis ziekenhuis gestuurd, daar hebben ze me bekeken en vertelde dood leuk: "sorry mevrouw u komt pas in aanmerking als u een vetschort van minstens 10 cm boven de knieën heeft hangen en dat heeft u niet". Ik voelde mij verloren, ik voelde mij gestraft worden voor mijn prestatie.
Omdat ik daarna heel bang was om weer aan te komen hield ik de richtlijnen van Sonja Bakker aan en sportte ik 3 á 4 dagen in de week. Maar tot mijn verbazing kwam ik elke week weer aan. Ik 2015 raakte ik zwanger en in die tussentijd was ik alweer zo zoetjes aan 20 kilo aangekomen en ook de tijd erna bleef ik maar groeien. Inmiddels in augustus 2018 bevallen van ons derde kindje en ben ik weer terug bij af. Ook voel ik mij weer onprettig. Als ik nu de foto´s van de Cambridge tijd zie denk ik wauw wat was je mooi slank. Maar dat is altijd achteraf.
Via Facebook kwam ik de oproep van Dominique tegen, ze zocht iemand die deel wou nemen aan haar persoonlijk opgestelde traject. Ik dacht "probeer het dan maar met mij, baadt het niet dan schaadt het niet". Ik ben nu 5 weken bezig en al 3 kg kwijt en 8 cm aan middelomtrek! En het rare is.. ik eet!! Ik eet echt veel meer dan ik ooit tijdens mijn andere diëten at!! Wat moest ik wennen aan de hoeveelheden die ik tot me moest nemen. Maar het werkt! Ik eet en daardoor val ik af. En eigenlijk eet ik hele normale en ook lekkere dingen. Ik eet bijvoorbeeld gewoon brood, pasta, rijst, aardappelen en noem zo maar op, producten waar ik juist zo bang voor was. Ik eet gedoseerd en alles volgens de schijf van 5. Deze nieuwe vorm van bezig zijn met eten en je gezondheid was echt even wennen voor mij. Juist omdat ik door de jaren heen toch wel een soort van 'bang' was geworden om te eten. Maar Dominique begeleid mij hier zo goed in, daarbij geeft zij mij veel tips & trics. Welke vraag je je dan af? Bijvoorbeeld dat je goed op de etiketten moet letten. Want voedingswaarde van het ene of andere merk kunnen sterk verschillen. Ik leer nu heel veel over voeding en waar het allemaal goed voor is. Maar ook hoe ik om moet gaan met etentjes. Bewust zijn van wat je eet en waarom je eet is het belangrijkste om mijn leefstijl te veranderen. Dominique gaat dieper in op het waarom en laat mij nadenken over bepaalde dingen. Het is veel meer dan alleen een dieet. Ik ben heel blij met het resultaat, al ben ik er nog niet!

Eliza
10 maanden geleden

Ik ben een echte jojo en weet door alle bestaande diëten eigenlijk niet zo goed meer wat nu goed is. Ik heb een voedingsanalyse aangevraagd. Ik moest een paar dagen mijn voeding bijhouden en via whats app hadden wij contact. Binnen 2 dagen na het inleveren van mn voedingsdagboek kreeg ik via mail een voedingsanalyse. Ik had niet verwacht dat hij zo uitgebreid zou zijn!!! Alles was zo duidelijk omschreven en ik weet nu precies wat en hoeveel ik moet eten om de laatste paar kilo kwijt te raken. Dominique heeft heel duidelijk omschreven wat ik beter kan doen en wat ik kan veranderen, dingen waar ik zelf eigenlijk niet aan had gedacht maar heel logisch klinken. Dit is absoluut een advies waar ik iets mee kan.

Kelly
10 maanden geleden

Deze topper heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Zelf weet zij ook alles van jojo effecten en hoe zwaar het kan zijn om altijd maar die strijd tegen de kilo’s te moeten hebben. Ze weet niet alleen veel van voeding af maar biedt ook nog eens een luisterend oor. Hoe fijn is dat?! Daarbij is het een vrolijke meid met veel humor en dat maakt de bezoekjes aan haar heel erg leuk en gezellig.

Ben jij die overtollige kilo’s ook zo zat, of lukt het je maar niet om aan te komen? Dan ben je bij Dominique Van Bochem Brevé op het juiste adres💪🏻

Neem maar snel een kijkje op haar site