Ervaringen van power-vrouwen (& mannen)


Heb jij ervaring met Healthy For Me, dan wil ik je vragen een reactie met je ervaring achter te laten.

Bedankt voor de moeite!

Op mijn facebookpagina "gewichtsconuslente - Healthy for me"  vind je meer positieve ervaringen.


Rating: 4.5714285714286 sterren
14 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Saskia Kabout
3 dagen geleden

Ik heb foodmindset programma van Dominique gevolgd en ben al meer dan 5 kilo afgevallen. zij geeft goede tips om het vol te kunnen houden en lekkere recepten. Je leert bij haar niet alleen wat goede voeding is, maar ook een heel andere en fijne manier om dit vol te kunnen houden. Ben superblij dat ik bij haar terecht ben gekomen. Raad haar aan iedereen aan.

Monique K
8 dagen geleden

Van alles geprobeerd en ik dacht en waarom lukt het via jou dan wel.? Het is gelukt en dan heb ik nog de online groepscoaching foodmindset gevolgd via healthy for me. Via motiverende gesprekken en ook schoppen onder de kont, maar vooral de simpelheid als je niet afvalt eet je teveel... ik heb een andere manier van eten en vooral denken aangeleerd. Ben zeer tevreden.

Britt
een maand geleden

Ik heb de 1 op 1 coaching gevolgt bij Dominique. En het heeft me meer gebracht dan ik had durven hopen. Afgerekend met mijn Eetbuien, gezonde balans met mijn voeding, genieten van lekkere dingen en ook een wijntje en uit eten. Het programma doet wat het belooft een andere mindset. Dankjewel Dominique we hebben het samen gedaan. Super lieve en gezellige vrouw ben je 😘

Cynthia Esselink
2 maanden geleden

Het foodmindset-programma beveel ik iedereen aan. Dominique coacht je op een fijne manier naar een gezonde leefstijl. Ze zet je aan het denken, houdt je een spiegel voor. Hierdoor verandert je denkwijze, je zelfbeeld, waardoor je de knop echt om kunt zetten. En ze is een superleuke Powerwalktrainer! 😀

Joyce Kabout
2 maanden geleden

Ik heb het 10 weken online programma gevolgd bij Dominique... Qua eet patroon was ik er al vrij aardig maar wat zo fijn was bij Dominique haar programma was dat je in het stukje mindset duikt. Zo kijk ik zelfs met nog extra kilo's al heel anders tegen mijn lijf aan.
Het is echt geen dieet maar een levenswijze. Eentje die je echt over dingen doet nadenken van jezelf waardoor je jezelf leert kennen, je valkuilen leert kennen en jezelf leert te waarderen en zelfs van jezelf te houden weer. Je zit lekkerder in je vel en je leert hoe je gezond door het leven eet! Niets vermijden, geen producten verbannen maar gezonde keuzes leren maken en jezelf ook af en toe een stukje verwennen zonder dat het duiveltje op je schouder lelijke dingen over je zegt en je je daardoor schuldig voelt...

Kortom als je klaar bent om weer van jezelf te leren houden, om te leren hoe je je eetpatroon op de meest gezonde en verantwoorde manier aan te pakken en jezelf beter te leren kennen ben je bij Dominique echt aan het juiste adres!

Ingrid
2 maanden geleden

Dominique is in staat om als ervaringsdeskundige de in combinatie met kennis je tot inzichten te laten komen die je helpen bij eten en de controle hierop. Ze straalt een aanstekelijk enthousiasme uit dat zeker helpt bij het volgen van het programma.

Het programma zelf wordt op een fijne manier aangeboden en is goed te volgen en strekt ver buiten eten alleen, want zonder een goede mindset geen resultaat .

Monique verpoort
2 maanden geleden

Dominique noemt ons steeds powervrouwen maar zelf is ze er ook zeker eentje! Ik heb het groepsprogramma gevolgd en ben zeer tevreden over de resultaten en dan heb ik het niet alleen over de 4,5 kilo die eraf is maar vooral ook de mindset. Na het afronden van deze 10 weken heb ik nu eens niet het gevoel "klaar te zijn met een dieet". Ze leert je een levensstijl aan die je kunt blijven volhouden en dat je ook echt mag genieten van dingen die je lekker vindt!
Dus wil je stoppen met het eeuwige diëten dan schrijf je snel in voor haar programma.

Tamara Smit
2 maanden geleden

Dominique is een lieve, eerlijke vrouw die weet waar ze over praat. Het contact met haar is fijn en persoonlijk. Ondanks dat ik dacht dat ik wel veel van voeding/afvallen wist, heeft Dominique me toch veel nieuwe dingen geleerd en inzichten gegeven.

Daarbij gaat de hulp van Healthy for Me veel verder dan “gewoon” afvallen of aankomen, ook je zelfbeeld en gedrag worden onder de loep genomen.

Toen ik het even niet meer zag zitten wist Dominique me een schop onder mijn kont te geven en weer te motiveren.
Ik ben nog lang niet waar ik zijn wil, maar de afgelopen 12 weken hebben echt mijn ogen geopend en hebben me een veel positievere kijk op mezelf gegeven!
Super bedankt!

Lonneke Lorwa
2 maanden geleden

Ik raad Healthy For Me bij iedereen aan die worstelt met zijn of haar zelfbeeld, met de extra kilo's die per dag aan je lijf lijken te plakken, iedereen die alle diëten al heeft geprobeerd maar steeds weer t zelfde in de spiegel ziet.
Wat heb ik bereikt met Dominique,je hebt mij mezelf weer teruggegeven. Ik weet dat ik het zelf heb gedaan allemaal, maar je was de afgelopen weken mijn reddingsboei. Ik heb mij volledig aan je over gegeven. Jij ging het voor me aanpakken. De memorabele woorden "dat jurkje is over een paar weken veel te groot" is als een mantra door de weken gevloeid. Na mn ziek zijn (en ervoor ook) was mijn mindset niet in balans..een week niet eten, dan zou ik wel weer op gewicht zijn. Ik heb nu geleerd dat ik met liefde naar eten mag kijken, meer geleerd over voeden of vullen. de dingen die ik heb bereikt zijn :De liefde voor mijn lijf die het na alles verdient kunnen geven. mijn zelfvertrouwen nog completer is geworden, ik zit lekker in mijn vel, Kan shoppen in mn eigen kast. Bewustwording, vrolijk, blij, gelukkig, etc ik kan nog een a4tje volschrijven hierover.

Sandra van vlaanderen
4 maanden geleden

Ik heb 6 wkn het zomerdieet gevolgd omdat ik na een hoop te zijn afgevallen toch weer een aantal kilo was aangekomen ... Dominique heeft mij weer in een gezond eetritme gekregen. Ik weet nu dat het belangrijk is met regelmaat te eten om een hongergevoel en eetbuien te vermijden !! Ik ben zweer tevreden en blij dat ik weer in een gezond ritme zit..

Jan Zijp
6 maanden geleden

Sinds mijn geboorte kwam ik aan, groeide en werd uiteindelijk te dik. De huisarts bemoeide zich er mee want mijn bloeddruk was te hoog, cholesterol ook en ik ben suiker patiënt geworden.
Ik ben 12 weken met Dominique aan de slag gegaan en ben 8 kilo afgevallen, bloeddruk is nu goed en ik ben van mijn suiker af!! Ja hier word ik blij van. Dank je Dominique. Nu door naar het natraject van 6 maanden.

Stefanie
7 maanden geleden

In 6 maanden tijd ben ik bijna 20 kilo afgevallen. Dominique heeft een aantal weekmenu’s voor mij gemaakt omdat in het lastig vond om zelf een menu te maken. De weekmenu’s waren lekker en makkelijk en hielpen goed bij het afvallen. Ik heb geleerd hoe ik zelf een menu moet maken. Maar het belangrijkste is dat ik nu meer zelfvertrouwen heb en beter in mijn vel zit. Bedankt voor alles en ik zou je zeker aanbevelen.

Willeke
7 maanden geleden

Je bent een super lieve meid met goede adviezen, geen vraag is te gek met een snelle reactie!!
ik zou je aan iedereen aanraden omdat je lekkere weekmenu's maakt en je toch beetje streng bent wat ik stiekem toch ook nodig had.
Ik heb het programma online gevolgd, bedankt voor de fijne bel momentjes!

francien
7 maanden geleden

De consulten zijn ongedwongen en met het advies kon ik zelf goed aan de slag. Ik heb veel geleerd over voeding, wat ik eerder niet wist. Bedankt voor de fijne samenwerking.

Eugie
8 maanden geleden

Wat ben je toch super leuk!!!
dankzij jou weer helemaal up to date met mn voeding! Het meten van mijn BMI
en nu er weer tegen aan!! Voel me stukken beter en fitter..
je bent de beste thanxxx