Healthy Mind Programma 

In 6 weken meer zelfliefde en zelfvertrouwen


Sta eens stil bij de volgende vraag; Ben jij op dit moment gelukkig met jouw leven en met jezelf? Is jouw antwoord nee.... Lees dan even verder.

 

Ik heb de oplossing. Ik heb het Healthy Mind programma ontwikkeld, dit is een online programma van 6 weken waarbij alles draait om ZELFLIEFDE. In 6 weken tijd ga jij stap voor stap aan de slag met meer zelfliefde. Jij ontdekt tijdens dit programma hoe jij zelfliefde creëert. 

Het Healthy Mind programma is een zeer mooi en waardevol programma waarbij je écht weer zelfliefde zal gaan ervaren.

 

 

Ik ben jaren lang onzeker geweest over mij zelf en mijn lichaam. Ik vond het moeilijk om nee te zeggen, waardoor ik mezelf voorbij liep. Ik was altijd aan het zorgen voor anderen maar vergat mij zelf. Ik had enorm veel last van stress, eetbuien en heb jarenlang een depressie gehad. Ik had geen waardering voor mezelf, ik walgde over mijzelf. Ik dacht dat dit nooit meer zou goed komen... Maar dat kwam het wel, ik zocht hulp en met de juiste handvatten en tools is het mij gelukt! Ik leef mijn eigen gelukkige leven, ik doe waar ik mij goed bij voel, ik luister naar mijn lichaam en hou weer van mij!

 

Beter dan jezelf zal niemand voor je zijn.... Jij bent 24/7 met jou, maak daar de mooiste tijd in je leven van! Omdat je het waard bent.

En nu, nu geef ik al die handvatten en tools door aan jou! <3

 

Dit online programma van 6 weken gaat echt om zelfliefde. Tijdens dit programma komt voeding, afvallen etc niet aan bod. Wel krijg jij van mij na het afronden van het Healthy Mind programma een korting op het een traject gericht op voeding/afvallen. Volg je bij mij al een programma gericht op voeding en mindset, dan is dit programma een mooie aanvulling voor nog meer zelfliefde.

 

Tijdens dit programma neem ik je in 6 weken stap voor stap mee naar meer zelfliefde en alles wat daar mee te maken heeft. Door middel van video lessen, inzichtelijke oefeningen en doelen ga jij aan de slag. Als BONUS krijg jij een; dankbaarheid-dagboek, weekplanner en een prachtige meditatie met liefdevolle affirmaties om nog dieper bij jezelf te komen

 

Je kunt er voor kiezen om het programma te volgen zonder coaching,

of je kunt ervoor kiezen om het programma met 3 coachsessies te volgen.

 

Healthy Mind Programma MET coaching Healthy Mind Programma ZONDER coaching
Inclusief kort intake gesprek (uitleg over het volgen van het programma) via Skype of Facetime Uitleg over het programma per email (bij voorkeur mag dit ook telefonisch)
Inclusief 3 online coachsessies via Skype of Facetime. In deze coachsessies bespreken we de onderwerpen van het programma. We gaan dieper in op jouw gedachten, overtuigingen, valkuilen, patronen en maken afspraken mbt gerichte actie. Je gaat zelfstandig aan de slag met de online leeromgeving
Een half jaar toegang tot het programma Een half jaar toegang tot het programma
Voor altijd toegang tot de online community op Facebook Voor altijd toegang tot de online community op Facebook
TARIEVEN en termijnen TARIEVEN en termijnen
De investering is € 247,- De investering is € 127,-
Betaling kan in 2, 3 of 4 maandelijkse termijnen Betaling kan in 2 maandelijkse termijnen

Voor vragen over de inhoud van het programma, overige vragen of benieuwd naar welk programma het beste bij je past neem dan contact met mij op. Ik adviseer je graag of we plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!