Let op: Er is een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering mogelijk. 

Over mij » Gratis E-book

GRATIS E-Book met 10 tips voor een gezonde relatie

met voeding en een positieve mindset!


Hi, mijn naam is Dominique. Ik ben Dé voeding en mindset coach die spreekt uit eigen ervaring.

 

12 jaar lang was ik bezig met afvallen, jojoën, wat mag ik wel of niet eten, calorieën tellen en iedere maandag begon ik weer opnieuw. Op 20 jarige leeftijd ontwikkelde ik anorexia, ik zocht hulp, kwam aan en bleef aankomen. Zo ging ik van anorexia naar obesitas en had ik last van eetbuien.

 

Geen enkel dieet werkte, totdat ik aan mijn mindset ging werken. Ik viel maar liefst 30 kg BLIJVEND af. Ik kon weer genieten van eten, zonder me schuldig te voelen maar het aller belangrijkste was dat ik weer blij was met mezelf. 

 

Na 12 jaar diëten weet ik precies wat wel en niet werkt. Ik heb mijn 10 beste tips voor jou gebundeld in een E-Book.

Jij kunt hem gratis downloaden en direct de tips toepassen!

 

 


De zomer is in aantocht en dit vond ik altijd een hele lastige periode. Ik voelde mij onzeker in mijn lijf, de BBQ en feestjes waar ik mij altijd enorm druk om maakte "want hoe moet dat nu met mijn dieet?" Voor mij stond de zomer altijd in het teken van dieeten, juist omdat ik mij dood schaamde voor mijn lichaam.

 

Wil jij graag op een slanke en gemakkelijke manier de zomer doorkomen? Wil jij graag 0,5-1 KG per week afvallen of op gewicht blijven? Dan is deze Instagram Summer Cursus écht wat voor jou! Hij start op 5 juli!

 

Maak kennis met mijn methode, waar ik 30 KG blijvend mee afviel. Je leert op een makkelijke manier afvallen zonder dat jij het gevoel hebt op dieet te zijn. Jij leert namelijk balans houden met de 80-20 regel, waardoor jij alles mag eten maar in balans.

 

Daarnaast wordt jij dagelijks overspoeld met tips en slanke recepten om slank de zomer door te komen! Jij leert tijdens deze cursus slim om te gaan met BBQen, jij ontdekt wat nodig is om zelfverzekerd de zomer door te komen, jij leert bewuste keuzes maken door een lesje etiketten lezen en slim boodschappen doen. Maar ik heb ook speciaal voor jou verschillende soorten vlees, sausjes en ijs vergeleken. Zo krijg jij nog meer inzicht in slimmere keuzes!

 

* 1 maand een online cursus helemaal in het teken van de zomer!

* Toegang tot de besloten cursus op Instagram met gelijkgestemde

* Dagelijkse coaching van mij

* 1 Live coach sessie via Instagram op 30 juli (is terug te kijken)

* 2 maanden toegang tot de cursus en alle video's

* Heel veel lekkere en makkelijke zomerrecepten

* Tal van tips om direct toe te passen

* Een volledig weekmenu met de 80-20 regel ter inspiratie

* Voor altijd toegang tot de besloten community op Facebook (voor nog meer inspiratie!)

 

Bij het maken van de cursus werd ik zo enorm enthousiast dat ik nog meer waarde heb toegevoegd dan ik in gedachten had. 

 

Het wordt  F A N T A S T I S C H, dat garandeer ik! Dit is een kans die jij niet wilt missen. Gaan wij samen slank de zomer door?

 

Shop jouw ticket op tijd en dan zien wij elkaar 05-07-2021! Ik heb er onwijs veel zin in!!!

 

Heb jij geen structuur? Lukt het je maar niet om een planning te maken? Loop je tegen van alles en nog wat aan? Zit jouw hoofd overvol van alles wat je nog moet doen? En weet je niet waar te beginnen?

 

Wil je graag meer orde, structuur en balans in je eet en beweegpatroon? Wil jij meer overzicht? Een leeg hoofd? Wil jij het allemaal weer op een rijtje krijgen? Zodat jij meer focus krijgt en écht je doelen kan gaan behalen!

 

Met dit download pakket, dat ik ook tijdens mijn 1:1 coaching gebruik krijg jij meteen meer orde, focus en balans in je leven. In dit uitgebreide download pakket vind je maar liefst 11 downloads in dezelfde stijl om direct mee aan de slag te gaan. 

Alles wat jij nodig hebt om meer focus te krijgen in jouw leefstijl voor een gezonder, gelukkiger en fitter leven!

 

Het werkt heel simpel: na aankoop ontvang jij de 10 downloads in je email. Deze kun je gemakkelijk uitprinten (keer op keer wanneer jij ze nodig hebt!) Door het invullen van de downloads ervaar jij direct meer rust en structuur in je hoofd.

 

Het download pakket bestaat uit de volgende downloads:

 

1. Daily checklist voor een gezonde leefstijl. Zo kun jij iedere dag checken of jij alle stappen hebt gezet voor een gezonder en gelukkiger leven!

2. Richtlijnen voor een gezond eetpatroon voor een betere gezondheid, weerstand en meer energie!

3. Weekplanner voor meer focus en structuur

4. Maandoverzicht voor meer overzicht

5. Weekmenu voor meer structuur in je eetpatroon

6. Handige boodschappenlijst, zo vergeet je nooit meer iets in de winkel!

7. Beweegplanner om dagelijks voldoende te bewegen

8. Weeglijst voor het bijhouden van je gewicht! Dat motiveert!

9. Piekerdagboek om het piekeren los te laten en meer rust in je hoofd te creëren

10. Dankbaarheidsdagboek om dankbaar te zijn voor de kleine dingen in het leven. Dit vergroot jouw geluksgevoel!
11. Dagelijkse vragen om nog betere en liefdevoller voor jezelf te zorgen

 

Zo gaat het jou zeker weten lukken om meer structuur aan te brengen in jouw leven! Waar wacht je nog op?

Sta eens stil bij de volgende vraag; Ben jij gelukkig met jouw leven en met jezelf? Is jouw antwoord nee.... Lees dan even verder.

 

Jij bent niet blij met jouw leven en niet blij met jezelf.

Je bent onzeker en zit helemaal niet lekker in je vel.

Je kijkt met bewondering naar andere vrouwen en vraagt je af hoe zij alles zo gemakkelijk doen. Jij hebt het gevoel dat je altijd maar alle ballen hoog aan het houden bent.

Jij hebt het gevoel dat je heel veel moet en dat je niet kan genieten van de dingen die om je heen gebeuren.

Je zou graag zoals andere vrouwen of moeders willen zijn. Dit voelt als een verlangen dat nooit gaat gebeuren.

Je bent altijd druk en staat voor iedereen klaar. Je zorgt voor anderen maar vergeet voor jezelf te zorgen.

Jouw to-do list is enorm, er lijkt geen eind aan te komen. Er is in jouw agenda geen tijd voor ontspanning en tijd voor jou zelf.

Je bent perfectionistisch, je wilt altijd alles goed doen ook al beperk je hiermee jezelf. Je hebt hoge verwachtingen en bent teleurgesteld in jezelf als het niet lukt.

Je wilt graag bevestiging van anderen en trekt je enorm veel aan wat anderen van jou denken. De vraag; wat zullen ze wel niet van mij denken? Stel jij bijna dagelijks aan jezelf.

Je stelt dingen uit, omdat je niet goed weet waar je moet beginnen, er is geen focus.

Jouw negatieve gedachten en overtuigingen nemen een loopje met je.

Jij wilt enorm graag van deze gevoelens af, maar je weet niet hoe...

 

Ik heb de oplossing. Ik heb het Healthy Mind programma ontwikkeld, dit is een online programma van 6 weken waarbij alles draait om ZELFLIEFDE. In 6 weken tijd ga jij stap voor stap aan de slag met meer zelfliefde. Jij ontdekt tijdens dit programma hoe jij zelfliefde creëert. 

Na dit programma ervaar jij meer geluk en minder stress. Je ervaart meer focus en weet jouw tijd slim in te plannen, zodat jij niet meer het gevoel hebt van alles te moeten.

Jij neemt verantwoordelijkheid voor het brengen van geluk in jouw leven. Jij ontdekt wat voor jou belangrijk is, wat jou blij maakt en gelukkig. Jij gaat meer doen van wat jij wilt en waar jij je goed bij voelt.

De mening van anderen kan jij loslaten, omdat jij gaat staan voor jezelf. Negatieve gedachten kan jij ombuigen naar helpende gedachten, jij leert om op iedere moment een mindshift te maken.

Jij zal een gevoel van dankbaarheid ervaren voor alle kleine dingen in jouw leven.

Je zal zelfverzekerd worden en ontdekken hoe het is om blij te zijn met jezelf. Je zal een gevoel van trots ervaren omdat jij weet dat je er mag zijn.

Jij zal naast het zorgen van anderen ook weer gaan zorgen voor jezelf. Omdat jij meer voor jezelf gaat zorgen, zul je ook beter voor anderen kunnnen zorgen.

Je durft weer nee te zeggen en te gaan kiezen voor jezelf.

Jij zal hierdoor veel meer energie ervaren, lekkerder in je vel zitten en weer gaan stralen! Hierdoor zal je ook veel meer positieve dingen aan trekken.

 

Het Healthy Mind programma is een zeer mooi en waardevol programma waarbij je écht weer zelfliefde zal gaan ervaren.

 

Ik ben jaren lang onzeker geweest over mij zelf en mijn lichaam. Ik vond het moeilijk om nee te zeggen, waardoor ik mijzelf voorbij liep. Ik was altijd aan het zorgen voor anderen maar vergat mij zelf. Ik had enorm veel last van stress, eetbuien en heb jarenlang een depressie gehad. Ik had geen waardering voor mezelf, ik walgde over mijzelf. Ik dacht dat dit nooit meer zou goed komen... Maar dat kwam het wel, ik zocht hulp en met de juiste handvatten en tools is het mij gelukt! Ik leef mijn eigen gelukkige leven, ik doe waar ik mij goed bij voel, ik luister naar mijn lichaam en hou weer van mij! Beter dan jezelf zal niemand voor je zijn.... Jij bent 24/7 met jou, maak daar de mooiste tijd in je leven van! Omdat je het waard bent.

 

En nu, nu geef ik al die handvatten en tools door aan jou. <3

 

Dit online programma van 6 weken gaat echt om zelfliefde. Tijdens dit programma komt voeding, afvallen etc niet aan bod. Wel krijg jij van mij na het afronden van het Healthy Mind programma een korting op het een traject gericht op voeding/afvallen. Volg je bij mij al een programma gericht op voeding en mindset, dan is dit programma een mooie aanvulling voor nog meer zelfliefde.

 

Tijdens dit programma neem ik je in 6 weken stap voor stap mee naar meer zelfliefde en alles wat daar mee te maken heeft. Door middel van video lessen, inzichtelijke oefeningen en doelen ga jij aan de slag. Als BONUS krijg jij een; dankbaarheid-dagboek, weekplanner en een prachtige meditatie met liefdevolle affirmaties om nog dieper bij jezelf te komen.

 

Je kunt er voor kiezen om het programma te volgen zonder coaching of je kunt ervoor kiezen om het programma met 3 coachsessies te volgen.

 

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de betaling in één keer of in maandelijkse termijnen te voldoen. Kies je voor betaling in termijnen neem dan contact met mij op via het contactformulier.

 

Hier lees je alle informatie over de betaling in termijnen.