Na traject - 3 of 6 maandenUit onderzoek is gebleken dat de eerste 3 maanden makkelijker zijn om naar een gezonde leefstijl toe te werken, maar dat het volhouden van een gezonde leefstijl soms moeilijker kan zijn. Je begint vaak met volle moed en overtuiging aan jouw afvalproces, je past gemakkelijk de geleerde technieken toe, maar hoe nu verder? Misschien heb je jouw doel nog niet bereikt of wil je graag wat extra begeleiding bij het behouden van jouw gewicht.

 

Of misschien ging het al een geruime tijd goed, maar ben je door een stressvolle periode, vakantie, of andere gebeurtenissen het ritme en de balans kwijt. Je probeert de draad weer op te pakken, je weet dat je het kan want het is je eerder gelukt maar op èèn of andere manier lukt het toch niet helemaal. Dan kan een natraject een uitkomst bieden.

 

Soms is die stok achter de deur, de spiegel die jou wordt voor gehouden en de herhaling net dat extra zetje om weer op de goede weg te komen, zodat jij het weer zelfstandig kan vasthouden.

 

Wat houdt een na traject precies in?

 

Een na-traject houdt in dat wij 3 of 6 maanden lang contact houden, we zien elkaar één keer in de maand. We besteden aandacht aan dat geen, wat nodig is. Tussen de consulten door blijf ik bereikbaar voor al jouw vragen, motivatie of schop onder je kont ;).

We kijken samen naar jouw valkuilen van dat moment, wat is de oorzaak dat het niet lukt of dat je bent terug gevallen (dat is niet erg, alleen maar heel menselijk. Alleen jij weet, dat jij zelf altijd een keuze hebt hoe jij hier mee omgaat. De keuze voor een natraject is dan ook een goede keus). Daarnaast kijken we samen naar de dingen die nog lastig gaan en nog geen gewoonten zijn geworden, we kijken samen naar jouw doelen en de haalbare stappen die jij mag zetten.

Tarieven

 

De kosten voor een na traject van 3 maanden bedraagt 297 euro. ( 4 gesprekken en dagelijks de mogelijkheid tot contact via whatsapp). Dit bedrag mag in 1 tm 4 maandelijkse termijnen worden voldaan.

 

De kosten voor een natraject van 7 maanden bedraagt 497 euro. (7 gesprekken en dagelijks de mogelijkheid tot contact via whatsapp). Dit bedrag mag in 1 tm 7 termijnen worden voldaan.


Let op: een natraject is in de meeste gevallen online via Zoom. Mocht je het programma bij mijn thuis hebben gevolgd dan kun je er voor kiezen om het na traject opnieuw bij mij thuis te volgen. 

 

Let op: Een na traject kan alleen gevolgd worden wanneer jij het VIP 1:1 programma of het Foodmindset programma hebt gevolgd.


Tot snel, Liefs Do -x-

Wauw, eindelijk is het zo ver! Mijn leefstijlplanner is te koop!!

Deze planner helpt jou bij het creëren van een gezonde leefstijl rondom voeding, mindset en zelfliefde.
In 12 weken behaal jij jouw doelen met behulp van deze planner. Het bijhouden van jouw resultaten is nog nooit zo leuk geweest!

Deze planner is voor jou:

 • Als jij zelfstandig aan de slag wilt met jouw leefstijl
 • Als jij graag wilt afvallen
 • Meer inzicht en bewustwording wilt krijgen in jouw eet- en beweeg patroon
 • Meer structuur wilt in jouw eetpatroon
 • Meer tijd en ontspanning wilt ervaren
 • Meer zelfliefde en zelfvertrouwen wilt ervaren
 • Als jij beuwster wilt leven


De planner is een zeer uitgebreide leefstijlplanner met vele extra's. De planner is helemaal compleet en bevat maar liefst 150 bladzijden. De planner is gemaakt van stevig materiaal op A4 formaat, zodat er voldoende ruimte is om te schrijven.


In de planner vind je onder andere:

 • 12 weken lang een dagelijkse planner om jouw maaltijden in te plannen. Na 12 weken heb je 12 heerlijke weekmenu's om op terug te vallen.
 • Iedere week een boodschappenlijst om in te vullen. Handig in combinatie met jouw weekmenu's.
 • Drink en beweeg jij voldoende? Houdt het bij op de dagelijkse planner. Zo kom jij zeker aan voldoende vocht en wordt bewegen nog leuker! Daarnaast mag je ook iedere week tijd voor jezelf inplannen.
 • Iedere dag mag je terug kijken op de positieve dingen van die dag. Beoefen jouw dankbaarheid en word een gelukkiger mens.
 • Iedere week een moment om inzicht te krijgen in jouw weekdoelen. Kleine stapjes brengen grote veranderingen. Er is ook wekelijks ruimte om jouw to-do lijstje op te schrijven. Krijg meer inzicht in jouw week.
 • Iedere week is het tijd om te reflecteren. Hoe is afgelopen week gegaan? Wat ging goed? Wat kan beter? Vier jouw successen, dat werkt motiverend!
 • Daarnaast kan jij iedere week jouw voortgang bij houden en is er ruimte om foto's te plakken van jouw resultaat.

 

Maar dat is nog niet alles!

 • De planner bevat liefdevolle quotes
 • Weeg- en meet overzichten, daarnaast is er ook ruimte om foto's van jouw resultaat te plakken
 • Wekelijkse to do lijstjes en ruimte voor notities
 • Reflectie vragen
 • Enorm veel tips rondom voeding, mindset en zelfliefde
 • En staan er in deze planner leuke uitdagingen en oefeningen om mee aan de slag te gaan. Zodat het niet anders kan, dat jij jouw doel gaat behalen!


Wil jij lekker aan de slag met jouw leefstijl, wil je graag afvallen en/of gezonder leven? Dan is deze planner het beste cadeau wat jij je zelf kan doen!

 

De levertijd is 1-2 werkdagen.