Let op: Er is een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering mogelijk. 

Over mij » Aanbod voeding & mindset

Aanbod voeding & mindset


Super tof dat je interesse hebt in één van mijn programma's of workshops. 

Hieronder lees je terug wat ik aanbied. Klik op de link voor meer info!

 

*Eén op één coaching

Een programma van 3,5 - 6 of 12 maanden waarin ik jou 1:1 ga coachen naar een gezonde leefstijl, een gezonde relatie m.b.t voeding, meer zelfvertrouwen en een positieve mindset. Dit programma raad ik ook aan wanneer je veel last hebt van eetbuien of emotie eten. Een persoonlijk programma op maat, waarbij wij elkaar iedere 2 weken zien (in praktijk of online via Zoom). Tussen de consulten door mag je altijd contact met mij opnemen. Ik ben voor deze periode 24/5 jouw stok achter de deur! Je kan vrijwel per direct starten met het programma, wanneer jij dat wilt.

 

*Foodmindset programma

Een online programma van 10 weken in groepsverband, waarbij voeding en mindset voorop staan. De herkenning van andere is super fijn in deze online groep. Daarnaast zorgt de groepsdynamiek ook voor extra motivatie. Je staat er niet alleen voor, we doen het samen! Iedere week is er een Live coachsessie met alle vrouwen. Dit programma start enkele keren per jaar.

 

*Healthy Mind programma

Een programma volledig in het teken van meer zelfliefde en zelfvertrouwen. Krijg meer rust in je hoofd en ervaar hoe jij de belangrijkste persoon wordt in jouw leven. Dit programma duurt 6 weken en is online met- of zonder coaching te volgen. Voeding is geen onderdeel van dit programma.

 

*Persoonlijk voedingsadvies

Wil jij graag aan jouw eetpatroon werken omdat je wilt afvallen, vegetarisch wilt gaan eten, sportadvies wilt, zwanger bent of wilt aankomen maar wil je liever geen volledig coachingsprogramma volgen? Dan is een persoonlijk voedingsadvies op maat een goede houvast om zelfstandig mee aan de slag te gaan. 

 

*Wandelcoaching

Staat voor beweging en coaching in de buitenlucht. Tijdens deze sessie kijken we naar jouw persoonlijke struikelblokken, lekker in de frisse lucht tijdens het wandelen. Je gaat naar huis met meer inzicht, bewustwording en concrete actiepunten.

 

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten!

 

De zomer is in aantocht en dit vond ik altijd een hele lastige periode. Ik voelde mij onzeker in mijn lijf, de BBQ en feestjes waar ik mij altijd enorm druk om maakte "want hoe moet dat nu met mijn dieet?" Voor mij stond de zomer altijd in het teken van dieeten, juist omdat ik mij dood schaamde voor mijn lichaam.

 

Wil jij graag op een slanke en gemakkelijke manier de zomer doorkomen? Wil jij graag 0,5-1 KG per week afvallen of op gewicht blijven? Dan is deze Instagram Summer Cursus écht wat voor jou! Hij start op 5 juli!

 

Maak kennis met mijn methode, waar ik 30 KG blijvend mee afviel. Je leert op een makkelijke manier afvallen zonder dat jij het gevoel hebt op dieet te zijn. Jij leert namelijk balans houden met de 80-20 regel, waardoor jij alles mag eten maar in balans.

 

Daarnaast wordt jij dagelijks overspoeld met tips en slanke recepten om slank de zomer door te komen! Jij leert tijdens deze cursus slim om te gaan met BBQen, jij ontdekt wat nodig is om zelfverzekerd de zomer door te komen, jij leert bewuste keuzes maken door een lesje etiketten lezen en slim boodschappen doen. Maar ik heb ook speciaal voor jou verschillende soorten vlees, sausjes en ijs vergeleken. Zo krijg jij nog meer inzicht in slimmere keuzes!

 

* 1 maand een online cursus helemaal in het teken van de zomer!

* Toegang tot de besloten cursus op Instagram met gelijkgestemde

* Dagelijkse coaching van mij

* 1 Live coach sessie via Instagram op 30 juli (is terug te kijken)

* 2 maanden toegang tot de cursus en alle video's

* Heel veel lekkere en makkelijke zomerrecepten

* Tal van tips om direct toe te passen

* Een volledig weekmenu met de 80-20 regel ter inspiratie

* Voor altijd toegang tot de besloten community op Facebook (voor nog meer inspiratie!)

 

Bij het maken van de cursus werd ik zo enorm enthousiast dat ik nog meer waarde heb toegevoegd dan ik in gedachten had. 

 

Het wordt  F A N T A S T I S C H, dat garandeer ik! Dit is een kans die jij niet wilt missen. Gaan wij samen slank de zomer door?

 

Shop jouw ticket op tijd en dan zien wij elkaar 05-07-2021! Ik heb er onwijs veel zin in!!!