Aanbod voeding & mindset


Super tof dat je interesse hebt in één van mijn programma's of workshops. 

Hieronder lees je terug wat ik aanbied. Klik op de roze link voor meer info!

 

*Eén op één coaching

Een programma van 3,5 - 6 of 12 maanden waarin ik jou 1:1 ga coachen naar een gezonde leefstijl, een gezonde relatie m.b.t voeding, meer zelfvertrouwen en een positieve mindset. Dit programma raad ik ook aan wanneer je veel last hebt van eetbuien of emotie eten. Een persoonlijk programma op maat, waarbij wij elkaar iedere 2 weken zien (in praktijk of online via Zoom). Tussen de consulten door mag je altijd contact met mij opnemen. Ik ben voor deze periode 24/5 jouw stok achter de deur! Je kan vrijwel per direct starten met het programma, wanneer jij dat wilt.

 

*Foodmindset programma start 17-06-2024

Een online programma van 10 weken in groepsverband, waarbij voeding en mindset voorop staan. De herkenning van andere is super fijn in deze online groep. Daarnaast zorgt de groepsdynamiek ook voor extra motivatie. Je staat er niet alleen voor, we doen het samen! Iedere week is er een Live coachsessie met alle vrouwen. Dit programma start enkele keren per jaar.

 

*Na traject van 3 of 6 maanden

Je hebt al eerder het VIP 1:1 programma of het Foodmindset programma gevolgd. Het ging een geruime tijd goed maar door verschillende gebeurtenissen ben je de draad even kwijt. Samen gaan we aan de slag om jou weer op de goede weg te zetten. 

 

*Persoonlijk voedingsadvies

Wil jij graag aan jouw eetpatroon werken omdat je wilt afvallen, vegetarisch wilt gaan eten, sportadvies wilt, zwanger bent of wilt aankomen maar wil je liever geen volledig coachingsprogramma volgen? Dan is een persoonlijk voedingsadvies op maat een goede houvast om zelfstandig mee aan de slag te gaan. 

 

*Healthy Mind programma

Een programma volledig in het teken van meer zelfliefde en zelfvertrouwen. Krijg meer rust in je hoofd en ervaar hoe jij de belangrijkste persoon wordt in jouw leven. Dit programma duurt 6 weken en is online met- of zonder coaching te volgen. Voeding is geen onderdeel van dit programma.

 

*Wandelcoaching

Staat voor beweging en coaching in de buitenlucht. Tijdens deze sessie kijken we naar jouw persoonlijke struikelblokken, lekker in de frisse lucht tijdens het wandelen. Je gaat naar huis met meer inzicht, bewustwording en concrete actiepunten.

 

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten!

 

Wauw, eindelijk is het zo ver! Mijn leefstijlplanner is te koop!!

Deze planner helpt jou bij het creëren van een gezonde leefstijl rondom voeding, mindset en zelfliefde.
In 12 weken behaal jij jouw doelen met behulp van deze planner. Het bijhouden van jouw resultaten is nog nooit zo leuk geweest!

Deze planner is voor jou:

 • Als jij zelfstandig aan de slag wilt met jouw leefstijl
 • Als jij graag wilt afvallen
 • Meer inzicht en bewustwording wilt krijgen in jouw eet- en beweeg patroon
 • Meer structuur wilt in jouw eetpatroon
 • Meer tijd en ontspanning wilt ervaren
 • Meer zelfliefde en zelfvertrouwen wilt ervaren
 • Als jij beuwster wilt leven


De planner is een zeer uitgebreide leefstijlplanner met vele extra's. De planner is helemaal compleet en bevat maar liefst 150 bladzijden. De planner is gemaakt van stevig materiaal op A4 formaat, zodat er voldoende ruimte is om te schrijven.


In de planner vind je onder andere:

 • 12 weken lang een dagelijkse planner om jouw maaltijden in te plannen. Na 12 weken heb je 12 heerlijke weekmenu's om op terug te vallen.
 • Iedere week een boodschappenlijst om in te vullen. Handig in combinatie met jouw weekmenu's.
 • Drink en beweeg jij voldoende? Houdt het bij op de dagelijkse planner. Zo kom jij zeker aan voldoende vocht en wordt bewegen nog leuker! Daarnaast mag je ook iedere week tijd voor jezelf inplannen.
 • Iedere dag mag je terug kijken op de positieve dingen van die dag. Beoefen jouw dankbaarheid en word een gelukkiger mens.
 • Iedere week een moment om inzicht te krijgen in jouw weekdoelen. Kleine stapjes brengen grote veranderingen. Er is ook wekelijks ruimte om jouw to-do lijstje op te schrijven. Krijg meer inzicht in jouw week.
 • Iedere week is het tijd om te reflecteren. Hoe is afgelopen week gegaan? Wat ging goed? Wat kan beter? Vier jouw successen, dat werkt motiverend!
 • Daarnaast kan jij iedere week jouw voortgang bij houden en is er ruimte om foto's te plakken van jouw resultaat.

 

Maar dat is nog niet alles!

 • De planner bevat liefdevolle quotes
 • Weeg- en meet overzichten, daarnaast is er ook ruimte om foto's van jouw resultaat te plakken
 • Wekelijkse to do lijstjes en ruimte voor notities
 • Reflectie vragen
 • Enorm veel tips rondom voeding, mindset en zelfliefde
 • En staan er in deze planner leuke uitdagingen en oefeningen om mee aan de slag te gaan. Zodat het niet anders kan, dat jij jouw doel gaat behalen!


Wil jij lekker aan de slag met jouw leefstijl, wil je graag afvallen en/of gezonder leven? Dan is deze planner het beste cadeau wat jij je zelf kan doen!

 

De levertijd is 1-2 werkdagen.