Let op: Er is een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering mogelijk. 

Over mij » Aanbod voeding & mindset

Aanbod voeding & mindset


Super tof dat je interesse hebt in één van mijn programma's of workshops. 

Hieronder lees je terug wat ik aanbied. Klik op de link voor meer info!

 

*Eén op één coaching

Een programma van 3,5 - 6 of 12 maanden waarin ik jou 1:1 ga coachen naar een gezonde leefstijl, een gezonde relatie m.b.t voeding, meer zelfvertrouwen en een positieve mindset. Dit programma raad ik ook aan wanneer je veel last hebt van eetbuien of emotie eten. Een persoonlijk programma op maat, waarbij wij elkaar iedere 2 weken zien (in praktijk of online via Zoom). Tussen de consulten door mag je altijd contact met mij opnemen. Ik ben voor deze periode 24/5 jouw stok achter de deur! Je kan vrijwel per direct starten met het programma, wanneer jij dat wilt.

 

*Foodmindset programma

Een online programma van 10 weken in groepsverband, waarbij voeding en mindset voorop staan. De herkenning van andere is super fijn in deze online groep. Daarnaast zorgt de groepsdynamiek ook voor extra motivatie. Je staat er niet alleen voor, we doen het samen! Iedere week is er een Live coachsessie met alle vrouwen. Dit programma start enkele keren per jaar.

 

*Healthy Mind programma

Een programma volledig in het teken van meer zelfliefde en zelfvertrouwen. Krijg meer rust in je hoofd en ervaar hoe jij de belangrijkste persoon wordt in jouw leven. Dit programma duurt 6 weken en is online met- of zonder coaching te volgen. Voeding is geen onderdeel van dit programma.

 

*Persoonlijk voedingsadvies

Wil jij graag aan jouw eetpatroon werken omdat je wilt afvallen, vegetarisch wilt gaan eten, sportadvies wilt, zwanger bent of wilt aankomen maar wil je liever geen volledig coachingsprogramma volgen? Dan is een persoonlijk voedingsadvies op maat een goede houvast om zelfstandig mee aan de slag te gaan. 

 

*Wandelcoaching

Staat voor beweging en coaching in de buitenlucht. Tijdens deze sessie kijken we naar jouw persoonlijke struikelblokken, lekker in de frisse lucht tijdens het wandelen. Je gaat naar huis met meer inzicht, bewustwording en concrete actiepunten.

 

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten!

 

Sale!

Workshop in balans 2022 in!

€ 129,95 € 57,00
Sale!
Sale!

Workshop in balans 2022 in!

€ 129,95 € 57,00

De feestdagen zijn voorbij en het nieuwe jaar staat voor de deur!

 

Wat een bijzonder jaar is het weer geweest! Voor de meeste staat het nieuwe jaar, 1 januari weer in het teken van gezonder leven en goede voornemens volhouden. Afvallen, gezonder eten, meer bewegen, stoppen met roken. 

 

Voor velen geldt helaas ook dat zij de goede voornemens na 2 a 3 maanden alweer vergeten zijn. Waar jij vol goede moed start met jouw nieuwe voornemens, hoe snel jij ook weer terug valt in oude patronen en gewoonten. De motivatie mist, je doelen zijn te hoog gesteld, je weet niet waar je moet beginnen of het moet volhouden.

 

Op 22 januari geef ik een geweldige workshop die in het teken staat om in balans het nieuwe jaar in te gaan. In deze workshop kom je er achter waarom het lastig is om jouw goede voornemens vol te houden. Je krijgt handvatten en tools om van jouw goede voornemens nieuwe blijvende gewoonten te maken, zonder dat het je heel veel moeite kost.

 

De workshop staat in het teken van 2022. Jij gaat ontdekken wat voor jou belangrijk is, waar jij jouw focus in 2022 op wilt leggen. Is dat voeding, afvallen, gezonder leven, meer bewegen, zelfliefde, ontspanning, meer energie krijgen of juist meer positiviteit en geluk ervaren?

 

Jij komt er achter wat nodig is om deze doelen te behalen. Maar ook hoe jij goede doelen stelt, in actie komt en gemotiveerd lijst.

 

Onder het genot van een borrel (of drankje) en wat lekkere hapjes gaan we aan de slag met het maken van een moodboard in het teken van jouw doelen in 2022. Jij gaat jouw doelen visueel maken en verlaat met een goed stappenplan de workshop!

 

Verder staat de workshop in het teken van terug gaan naar de basis, namelijk luisteren naar jouw lichaam en behoeften (en hoe je daar op inspeelt), gezonde voeding (wat heeft jouw lichaam nodig), beweging en het maken van een weekmenu en daarbij slim boodschappen doen.

 

Jij krijgt alle handvatten om in balans 2022 in te gaan!

 

Deze workshop is voor iedereen die een goede start wilt maken in 2022. Zijn of haar goede voornemens wilt volhouden en niet goed weet hoe dit te doen. Of je nu wel of geen programma bij mij hebt gevolgd, deze workshop is een fijne manier om weer even helemaal terug naar de basis te gaan, passende en persoonlijke doelen te stellen en weer lekker de draad op te pakken!

 

De workshop vind plaats op zaterdag 22 januari van 13:00-16:30 uur. Aanvang 12:45 uur. En is in Assendelft.

 

Als bonus ontvang je een werkboekje/naslagwerk van de workshop en een maaltijdplanner met boodschappenlijst voor 25 weken cadeau! Drankjes, hapjes en materiaal voor het moodboard zijn inbegrepen bij de prijs.

 

Het lijkt mij geweldig om jou te ontmoeten in het nieuwe jaar! Je haalt de investering er dubbel en dwars uit!

 

LET OP: Er is maar beperkt plek voor deelnemers aan de workshop. VOL=VOL. Deze workshop zal ook maar éénmalig worden gegeven! Dus wees er snel bij en shop je ticket nu!