Let op: Er is een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering mogelijk. 

Over mij » Aanbod voeding & mindset

Aanbod voeding & mindset


Super tof dat je interesse hebt in één van mijn programma's of workshops. 

Hieronder lees je terug wat ik aanbied. Klik op de link voor meer info!

 

*Eén op één coaching

Een programma van 3,5 - 6 of 12 maanden waarin ik jou 1:1 ga coachen naar een gezonde leefstijl, een gezonde relatie m.b.t voeding, meer zelfvertrouwen en een positieve mindset. Dit programma raad ik ook aan wanneer je veel last hebt van eetbuien of emotie eten. Een persoonlijk programma op maat, waarbij wij elkaar iedere 2 weken zien (in praktijk of online via Zoom). Tussen de consulten door mag je altijd contact met mij opnemen. Ik ben voor deze periode 24/5 jouw stok achter de deur! Je kan vrijwel per direct starten met het programma, wanneer jij dat wilt.

 

*Foodmindset programma

Een online programma van 10 weken in groepsverband, waarbij voeding en mindset voorop staan. De herkenning van andere is super fijn in deze online groep. Daarnaast zorgt de groepsdynamiek ook voor extra motivatie. Je staat er niet alleen voor, we doen het samen! Iedere week is er een Live coachsessie met alle vrouwen. Dit programma start enkele keren per jaar.

 

*Healthy Mind programma

Een programma volledig in het teken van meer zelfliefde en zelfvertrouwen. Krijg meer rust in je hoofd en ervaar hoe jij de belangrijkste persoon wordt in jouw leven. Dit programma duurt 6 weken en is online met- of zonder coaching te volgen. Voeding is geen onderdeel van dit programma.

 

*Persoonlijk voedingsadvies

Wil jij graag aan jouw eetpatroon werken omdat je wilt afvallen, vegetarisch wilt gaan eten, sportadvies wilt, zwanger bent of wilt aankomen maar wil je liever geen volledig coachingsprogramma volgen? Dan is een persoonlijk voedingsadvies op maat een goede houvast om zelfstandig mee aan de slag te gaan. 

 

*Wandelcoaching

Staat voor beweging en coaching in de buitenlucht. Tijdens deze sessie kijken we naar jouw persoonlijke struikelblokken, lekker in de frisse lucht tijdens het wandelen. Je gaat naar huis met meer inzicht, bewustwording en concrete actiepunten.

 

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten!