Persoonlijk voedingsadvies op maat


Of je nu graag wilt:

 

* afvallen

* aankomen

* op gewicht wilt blijven

*vegetarisch wilt gaan eten

*gezonder wilt eten

*met wisseldiensten werkt,

*sporten icm voeding

*of een advies tijdens je zwangerschap wilt

 

Met een uitgebreide voedingsanalyse en advies kan je alle kanten op. Je houdt een aantal dagen een voedingsdagboek bij en ik ga er mee aan de slag. Ik analyseer je voeding en beweegpatroon en geef je een uitgebreid feedbackverslag. Wat is jouw doel en met welke vragen zit jij?

 

Ik bereken op basis van jouw gegevens hoeveel voedingstoffen jij nodig hebt om jouw doel te bereiken. Ik geef antwoord op al jouw vragen, je krijgt tips, handvaten en een voorbeeld dagmenu met een uitgebreide variatielijst, meer dan 40 verschillende ideeën voor tussendoortjes en mijn receptenbijbel zodat jij zelfstandig aan de slag kan met jouw voeding. Ieder voedingsadvies wordt op maat gemaakt en is daarom ook zeer persoonlijk. De voedingsanalyse wordt per email verstuurd.

 


Mocht je naar aanleiding van het voedingsadvies graag nog willen bespreken wat voor winst je op het gebied van mindset en je energielevel kan behalen, dan kunnen we een los consult inplannen. We bespreken dan het voedingsadvies, valkuilen en gaan op zoek naar andere verbeterpunten naast je voedingspatroon.

 

Een los consult naar aanleiding van het voedingsadvies is niet verplicht.

 

**De kosten voor een voedingsanalyse op maat bedragen normaal 87,00 EURO. - 

 

**De kosten voor een los online consult bedraagt 85,00 EURO (naar wens in te vullen).

**Extra: Je kunt er voor kiezen om 4 weekmenu's op maat naar wens toe te voegen aan het voedingsadvies. De kosten voor 4 weekmenu's op maat bedraagt € 57,00

 

In bijna alle gevallen wordt het voedingsadvies op maat vergoed door de zorgverzekering. Vraag naar de voorwaarden.

 


 

 

Heb je vragen over het voedingsadvies, neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.