Ervaringen van power-vrouwen (& mannen)Rating: 4.5294117647059 sterren
17 stemmen

Voor - en Na foto's;


Reactie plaatsen

Reacties

Yolanda
een jaar geleden

Super blij met het voedingsadvies van Dominique!
In September begonnen en inmiddels 21 kilo afgevallen! In tegenstelling van de vorige keer dat ik zoveel was afgevallen begrijp ik nu veel beter wat ik per dag nodig heb en dit voelt helemaal niet als een dieet! Bedankt Dominique!

lavinia heyden
3 jaar geleden

Heb het korte summer program gevolgd. En hier al zoveel van Do mogen leren. Wat mag en niet moet. Toetjes laten staan, geen chips meer eten, chocola mag alleen als ........., nee helemaal niet. Je leert bij Do zoveel meer dan alleen maar mag niet / mag wel. De 80-20 regel, een stukje mindset/zelf liefde, waaronder wat geleerd over affirmaties en mijn affirmatie: "Ik waardeer mezelf".

Twijfel je of dit wat voor je is. Lees de reviews hier, op IG, je zult niets anders lezen dan positiviteit en dat straalt Do ook uit. Bedankt daarvoor!!!!

Evelien
3 jaar geleden

De afgelopen maand heb ik bij Do de summer insta cursus gedaan. Do geeft goede inzichten en uitleg over voeding maar ook over mindset!! Ik ben heel blij deze cursus te hebben gevolgd! Het heeft mij weer nieuwe inzichten gegeven! Bedankt Do!

Vanessa Bastiaans
3 jaar geleden

In februari 2021 besloot ik dat het zo niet verder kon. De weegschaal gaf telkens weer een beetje meer aan en ik zat niet lekker in mijn vel. Nadat ik Do al een tijdje volgde via insta besloot ik om haar een bericht te sturen. En zo begon ik aan het 1:1 VIP traject van 3 maanden. Nu 3 maanden verder geeft de weegschaal inmiddels 7 kg minder aan en "mis" ik 15 cm buikomtrek. De complimentjes zijn natuurlijk mooi meegenomen maar mijn mindset verandering vind ik het grootste pluspunt en compliment naar Do.

De afgelopen drie maanden heb ik niet het idee gehad dat ik aan het diëten was. Ik mocht alles eten maar moest soms wel keuzes maken en leerde om beter naar mijn lichaam te luisteren. Ik heb geleerd om mijn lichaam te voeden met veel groenten en fruit en gezonde producten maar dat er zeker ook ruimte is voor chocolade of chips. Zo hou je het tenminste vol.

Maar niet alleen de voeding wordt door Do aangepakt. Eigenlijk is dat maar een klein onderdeel van het programma. Je gaat voornamelijk werken aan jezelf. Wat zijn mijn valkuilen, wie wil ik zijn en waar wordt ik blij van! Dat heeft misschien wel voor de grootste verandering gezorgd.

Dank je wel lieve Do voor je positiviteit en je energie, telkens na onze gesprekken kon ik erg weer tegen aan! Ik gun iedereen een coaching van jou! Ik ben er nog niet maar ik weet zeker dat het mij met jouw tips gaat lukken om het ook vol te houden!

Anoniem
3 jaar geleden

De Positieve omslag in relatie tot eten.

Ik ben inmiddels 3 maanden bezig met de 1:1 coaching uit het foodmindset programma en al een goede 6 kilo afgevallen, terwijl dit niet perse mijn eerst doel was, blijkt dit toch wel echt de drive van het programma. Want ik ben dit keer dus niet bewust met het afvallen bezig ook niet met wat andere zouden zeggen en zo krijg ik onverwachts complimenten want 6 kilo is best wel wat!

Ik heb de afgelopen 3 maanden mede door het werkboek en verschillende apps bijhouden mijn eetgewoontes beter leren begrijpen en kunnen inzien. At ik voorheen iedere dag een pak mars, of om het hongergevoel te stillen alleen dat wat ik lekker vond zoals een snelle hap, brood, croissantjes of een patatje op het treinstation opweg naar huis. Kijk ik nu naar de combinatie van hoeveel kalorieen een produkt bevat en in hoeverre het verzadigheid van wat ik eet. Hierdoor heb ik geen behoefte meer in die vette hap, of zak marsen. Natuurlijk gaat het met vallen en opstaan en als ik even in de knoei kom met de 80/20 regel doordat ik even in mijn oude patroon val, merk ik dat de behoefte naar de mars, of snelle hap minder is geworden. Voorheen at ik dagelijks een hele lijst ongezond en nu zijn zulke momenten nog op 1 hand te tellen en als ik dan merk dat mijn oude patroon actief is, sta ik versteld van mezelf dat ik zo’n hele zak kan eten en stop ik zo ook sneller omdat ik het zonde vind. Een 2e fijne bijkomstigheid is de energie balans, zo heb ik minder hoofdpijn en een opgeblazen gevoel, kan ik beter naar het toilet en wordt het steeds makkelijker om verantwoordelijke eetkeuzes te maken en ook om vaker nee te zeggen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar ik heb vertrouwen dat dit mijn nieuwe leef/ eetstijl zal zijn omdat ik het waard ben om met een gezond gewicht en genoeg energie door het leven te gaan!

Ik ben er nog niet, maar heb al zoveel meer inzichten gekregen dat ik zeker weet dat het gaat lukken om door te zetten en vol te houden!

Dankjewel lieve Do! Het 1:1 programma is het mooiste cadeau wat ik mezelf kon geven!

Sharon Brink
3 jaar geleden

"Ik ben al 15 kilo kwijt! " Dat waren de woorden van mn collega die mij overstag lieten gaan.. en waarom? Omdat ik haar nog wel een stukje taart zag nemen als er iemand jarig was én ze had zo veel energie de laatste tijd! Ergens te mooi om waar te zijn maar toch nam ik de stap. En ik heb geen moment spijt. Ik heb bij Dominique het 12 weken programma gedaan en ik heb zo enorm veel geleerd!

Eigenlijk gun ik iedereen dit programma, niet alleen mensen met overgewicht. Do legt zo veel uit over voeding en geeft elke dag weer eye openers. Inmiddels ben ik 7 kg kwijt en ben er nog lang niet maar dat is niet erg. Het feit dat het programma geen dieet is maar het aanwennen van een gezonde leefstijl maakt het zo fijn ♡

#laagdrempelig #snellereacties #elkedag #lekkernormaal

Mariska de Hoop
3 jaar geleden

Al die positieve reacties en foto's van echte transformaties, die mooie resultaten.. het leek te mooi om waar te zijn en ik dacht dat Do alleen de gelukstreffers op haar site plaatste, want het kan toch niet zo zijn dat een programma echt voor iedereen werkt?!

NOU HET WERKT!!!
Ik ben nu ook 1 van die positieve berichten en transformaties.. 8 kilo minder en lekkerder in mijn vel. En het mooiste is ik heb er geen moeite voor hoeven doen!
Ik heb het niet moeilijk gehad..gewoon alles gegeten wat ik lekker vind, soms zelfs teveel!
Do helpt je stapsgewijs en op een fijne manier, je hebt amper door dat je levensstijl veranderd, omdat het zo makkelijk en stap voor stap gaat.

Marieke Bullens
3 jaar geleden

Na heel veel diëten te hebben gevolgd en mijn hele leven al overwicht gehad, toch besloten nog een poging te wagen. En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan!

Ik volgde het 1:1 VIP traject en ben na 14 weken 12,5 kilo kwijt!

Do geeft je een aantal handvaten om dit ook na he traject te kunnen doorzetten. Ze gaat in op de aspecten die voor jou persoonlijk spelen en helpt je daardoor uit de visuele cirkel.

Persoonlijk vond ik dat ik nooit echt ongezond heb gegeten. We koken altijd zelf, gebruiken geen pakjes, halen geen take-away en snoepen ook niet veel. Toch blijkt achteraf dat het vaak een EN EN situatie was in plaats van of een chocolaatje of een handje chips. Daardoor zijn door de jaren heen de kilo’s er aan geslopen.

Door een paar makkelijke veranderingen begon ik al meteen af te vallen. Daarnaast leerde ik ook te genieten van de 20% ongezond die ik per dag eet. Zonder schuldgevoel!

Do leert je veel over hoe je een etiket moet lezen en welke voedingsstoffen belangrijk zijn. Lessen die ik niet meer zal vergeten en daarom alle vertrouwen heb dat ik dit zo kan blijven doorzetten!

Ellen Commandeur
4 jaar geleden

Na ontelbaar veel diëten leer ik nu een gezonde relatie met voeding te hebben. Van dieet naar ‘die eet’! Ik val af, voel me fit en blij en maak bewust en ook onbewust goede keuzes. Nieuwe mindset en een blij lijf. Dominique is een topper die ik bij iedereen aanbeveel.

Pamela
4 jaar geleden

Een heel goed programma , je leert niet alleen een goed eet patroon aan je leert ook verder en dieper kijken vooral naar jezelf . Do is iemand die je na laat denken over waarom je doet wat je doet en vanuit daar werk je verder . Do ik vind jou een heel fijn persoon !! Bedankt voor alles ❤

Op mijn facebookpagina "gewichtsconuslente - Healthy for me"  vind je meer positieve ervaringen.