Let op: Er is een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering mogelijk. 

Over mij » Recensies

Ervaringen van power-vrouwen (& mannen)Rating: 4.5333333333333 sterren
15 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Sharon Brink
2 maanden geleden

"Ik ben al 15 kilo kwijt! " Dat waren de woorden van mn collega die mij overstag lieten gaan.. en waarom? Omdat ik haar nog wel een stukje taart zag nemen als er iemand jarig was én ze had zo veel energie de laatste tijd! Ergens te mooi om waar te zijn maar toch nam ik de stap. En ik heb geen moment spijt. Ik heb bij Dominique het 12 weken programma gedaan en ik heb zo enorm veel geleerd!

Eigenlijk gun ik iedereen dit programma, niet alleen mensen met overgewicht. Do legt zo veel uit over voeding en geeft elke dag weer eye openers. Inmiddels ben ik 7 kg kwijt en ben er nog lang niet maar dat is niet erg. Het feit dat het programma geen dieet is maar het aanwennen van een gezonde leefstijl maakt het zo fijn ♡

#laagdrempelig #snellereacties #elkedag #lekkernormaal

Mariska de Hoop
2 maanden geleden

Al die positieve reacties en foto's van echte transformaties, die mooie resultaten.. het leek te mooi om waar te zijn en ik dacht dat Do alleen de gelukstreffers op haar site plaatste, want het kan toch niet zo zijn dat een programma echt voor iedereen werkt?!

NOU HET WERKT!!!
Ik ben nu ook 1 van die positieve berichten en transformaties.. 8 kilo minder en lekkerder in mijn vel. En het mooiste is ik heb er geen moeite voor hoeven doen!
Ik heb het niet moeilijk gehad..gewoon alles gegeten wat ik lekker vind, soms zelfs teveel!
Do helpt je stapsgewijs en op een fijne manier, je hebt amper door dat je levensstijl veranderd, omdat het zo makkelijk en stap voor stap gaat.

Marieke Bullens
2 maanden geleden

Na heel veel diëten te hebben gevolgd en mijn hele leven al overwicht gehad, toch besloten nog een poging te wagen. En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan!

Ik volgde het 1:1 VIP traject en ben na 14 weken 12,5 kilo kwijt!

Do geeft je een aantal handvaten om dit ook na he traject te kunnen doorzetten. Ze gaat in op de aspecten die voor jou persoonlijk spelen en helpt je daardoor uit de visuele cirkel.

Persoonlijk vond ik dat ik nooit echt ongezond heb gegeten. We koken altijd zelf, gebruiken geen pakjes, halen geen take-away en snoepen ook niet veel. Toch blijkt achteraf dat het vaak een EN EN situatie was in plaats van of een chocolaatje of een handje chips. Daardoor zijn door de jaren heen de kilo’s er aan geslopen.

Door een paar makkelijke veranderingen begon ik al meteen af te vallen. Daarnaast leerde ik ook te genieten van de 20% ongezond die ik per dag eet. Zonder schuldgevoel!

Do leert je veel over hoe je een etiket moet lezen en welke voedingsstoffen belangrijk zijn. Lessen die ik niet meer zal vergeten en daarom alle vertrouwen heb dat ik dit zo kan blijven doorzetten!

Ellen Commandeur
5 maanden geleden

Na ontelbaar veel diëten leer ik nu een gezonde relatie met voeding te hebben. Van dieet naar ‘die eet’! Ik val af, voel me fit en blij en maak bewust en ook onbewust goede keuzes. Nieuwe mindset en een blij lijf. Dominique is een topper die ik bij iedereen aanbeveel.

Pamela
5 maanden geleden

Een heel goed programma , je leert niet alleen een goed eet patroon aan je leert ook verder en dieper kijken vooral naar jezelf . Do is iemand die je na laat denken over waarom je doet wat je doet en vanuit daar werk je verder . Do ik vind jou een heel fijn persoon !! Bedankt voor alles ❤

Ilse brouwer
9 maanden geleden

Dominique is een super fijne coach.
Ze heeft mij de afgelopen 10 weken super geholpen in het foodmindset programma!
Daarbij ben ik ruim 10 kilo afgevallen....En er zullen er nog een paar volgen. Want dit programma gaat gewoon door als het stopt. Je leert om betere keuzes te maken en vooral bewuster.
Ook super fijn, je mag alles eten 😊!
Ik ben in ieder geval erg blij dat ik deze stap genomen heb!
Dominique nogmaals bedankt👌

Agnetha Dam Wichers
10 maanden geleden

Ik heb het 10 weekse foodmindset programma gevolgd en nu bezig met het foodbalans programma. Als diëtist zijnde heb ik veel kennis maar het is soms lastig om je eigen coach te zijn. Dit heb ik over kunnen laten aan Do. Alles komt aan bod, van voldoende eten tot omgaan met eetbuien tot zelfbeeld enz. Ik heb veel geleerd tijdens deze weken, daarnaast ben ik inmiddels bijna 10 kg afgevallen en verlies nog steeds gewicht.

Dank Do voor je kennis, ervaring en coaching! Op naar de volgende 10 kg.

Yvonne P.
11 maanden geleden

voor iedereen die wat met hun gewicht willen, gezonder eten en, mindeset verbeteren. Dan zit je hier op de juiste plaats. Do is zelf een top powervrouw en is eerlijk zonder vooroordelen. ik ben heel blij dat ik de stap hebt gezet. ben zelfverzekerder en meer energie. kortom ben dik tevreden over Healty For Me.

Nienke Bekker
11 maanden geleden

Ik heb bij Do de 10 weekse foodmindset gevolgd, in die 10 weken heb ik veel geleerd. Van omgaan met eetbuien tot eigen emoties leren kennen en herkennen. Maar vooral ook dat er geen verboden producten zijn en dat je eigenlijk alles mag eten maar gedoseerd. Dit alles heeft er voor gezorgd dat ik jn 10 weken tjjd 9 kilo ben kwijt geraakt en nog steeds aan het afvallen ben.

Do haar hulp, kennis en haar motiverende hulp heeft heel erg geholpen. Ze stond en staat nog steeds voor mij klaar als er vragen zijn. Thanks do voor je hulp!

Jacke lientje
een jaar geleden

Lieve do

Wat ben ik blij dat ik met jou programma mee heb gedaan

Mijn doel was een gezonder leven

Maar uiteindelijk heb ik veel meer resultaat geboekt dan ik had verwacht

Ik stapte eigenlijk zelfs jou programma in zonder iets te verwachten ik liet het over me heen komen en deed gewoon mee

Na ongeveer een week of 2 begon ik verschil te voelen

Geen nachtelijk zweten meer geen opvliegers

Had weer energie

Voelde me langzaam vrolijker worden

Zag de dagen niet meer als bergen waar ik door heen moest klimmen maar geen puf of energie meer voor had

eigenlijk had ik het bijltje erbij neer gelegd

Die overgang ik accepteerde het maar eigenlijk ook weer niet want de kilo.s vlogen er aan

Terwijl ik (dacht ik) een dieet had gevolgd ,dure pillen en shake.s in huis had

Ik dacht dan heb ik er echt alles aan gedaan maar helaas niks werkte

Ik zou niet niet snel iemand aan bevelen als ik daar enigszins twijfel over zou hebben maar jij krijg van mij 100%

Ik wil je bedanken lieverd ❤

je hebt mij mijn leven weer terug gegeven zoals ik me in jaren niet meer heb gevoeld
Ik pas me kleding weer 🙏 van maat 46 naar 40

Ik geniet weer van het leven zonder me druk te maken om eten of diëten

Want jou programma is totaal geen dieet

IK LEEF EN GENIET

100%❤foodmindset

Op mijn facebookpagina "gewichtsconuslente - Healthy for me"  vind je meer positieve ervaringen.