Let op: Er is een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering mogelijk. 

Over mij » Aanmelden Powerwalken

Aanmelden Powerwalken

All it takes is a first step!


Super leuk dat de proefles powerwalken jou bevallen is!

Vul onderstaande gegevens in om jouw aanmelding compleet te maken.

 

Na ontvangst ontvang je van mij de link naar de gratis sport easy app, waarin jij jouw aan- of aanwezigheid kan aangeven voor de lessen.

Algemene Voorwaarden PW 1 2
Privacy Verklaring

De zomer is in aantocht en dit vond ik altijd een hele lastige periode. Ik voelde mij onzeker in mijn lijf, de BBQ en feestjes waar ik mij altijd enorm druk om maakte "want hoe moet dat nu met mijn dieet?" Voor mij stond de zomer altijd in het teken van dieeten, juist omdat ik mij dood schaamde voor mijn lichaam.

 

Wil jij graag op een slanke en gemakkelijke manier de zomer doorkomen? Wil jij graag 0,5-1 KG per week afvallen of op gewicht blijven? Dan is deze Instagram Summer Cursus écht wat voor jou! Hij start op 5 juli!

 

Maak kennis met mijn methode, waar ik 30 KG blijvend mee afviel. Je leert op een makkelijke manier afvallen zonder dat jij het gevoel hebt op dieet te zijn. Jij leert namelijk balans houden met de 80-20 regel, waardoor jij alles mag eten maar in balans.

 

Daarnaast wordt jij dagelijks overspoeld met tips en slanke recepten om slank de zomer door te komen! Jij leert tijdens deze cursus slim om te gaan met BBQen, jij ontdekt wat nodig is om zelfverzekerd de zomer door te komen, jij leert bewuste keuzes maken door een lesje etiketten lezen en slim boodschappen doen. Maar ik heb ook speciaal voor jou verschillende soorten vlees, sausjes en ijs vergeleken. Zo krijg jij nog meer inzicht in slimmere keuzes!

 

* 1 maand een online cursus helemaal in het teken van de zomer!

* Toegang tot de besloten cursus op Instagram met gelijkgestemde

* Dagelijkse coaching van mij

* 1 Live coach sessie via Instagram op 30 juli (is terug te kijken)

* 2 maanden toegang tot de cursus en alle video's

* Heel veel lekkere en makkelijke zomerrecepten

* Tal van tips om direct toe te passen

* Een volledig weekmenu met de 80-20 regel ter inspiratie

* Voor altijd toegang tot de besloten community op Facebook (voor nog meer inspiratie!)

 

Bij het maken van de cursus werd ik zo enorm enthousiast dat ik nog meer waarde heb toegevoegd dan ik in gedachten had. 

 

Het wordt  F A N T A S T I S C H, dat garandeer ik! Dit is een kans die jij niet wilt missen. Gaan wij samen slank de zomer door?

 

Shop jouw ticket op tijd en dan zien wij elkaar 05-07-2021! Ik heb er onwijs veel zin in!!!

 

Je hebt al verschillende diëten gevolgd en toch lukt het je iedere keer niet om het vol te houden. Je ziet door het bomen het bos niet meer met alle verhalen over wat nu wel of niet goed is?

 

Word je dik van aardappels of brood? Is vet nu wel of niet goed? Moet je tijdens je dieet koek, snoep en chips laten staan? En zo zijn er vast meer vragen waar jij tegen aanloopt. In dit starterspakket krijg jij antwoord op al deze vragen!

 

Je twijfelt misschien al een tijd om een traject bij mij te volgen en wilt graag eerst kennismaken met mij en mijn methode. In dit starterspakket van Healthy For Me vind je alles om te beginnen met jouw nieuwe gezonde leefstijl. Je valt op een gezonde manier af met blijvend resultaat (0,5-1 KG per week).

 

In dit starterspakket krijg jij kennis over voeding, een gezond eetpatroon en de schijf van vijf. Je maakt kennis met de 80/20 regel waarbij jij voor 80% gezond en voedzaam gaat eten omdat jouw lichaam dat nodig heeft en daarnaast kan jij genieten voor 20% van minder gezonde keuzes. Hoe je doet, ontdek jij met dit starterspakket.

Je krijgt een volledig weekmenu ter inspiratie waarmee jij op deze fantastische wijze kan afvallen. Daarnaast bevat dit starterspakket heerlijke, gezonde en makkelijke recepten die passen binnen een gezonde leefstijl.

Je krijgt enorm veel tips & trucs op het gebied van voeding en mindset.

Daarnaast ontvang je verschillende brochures met kennis over voeding, een seizoenskalender voor groente, fruit en kruiden, een planner voor het maken van een weekmenu voor meer structuur in jou eetpatroon, een handige boodschappenlijst zodat jij geen boodschappen meer vergeet, een weeg-overzicht om jouw voortgang bij te houden.

Dit starterspakket is de eerste stap naar een gezonde leefstijl, blijvend gewichtsverlies en een kennismaking met Healty For Me.

 

Shop het starterspakket nu en ontvang de inlogcodes van de leeromgeving in jouw mail!

 

Ga zelf 4, 6 of 10 weken aan de slag met mijn samengestelde weekmenu's en val gemiddeld 1 kilo per week af! De menu's zijn gevarieerd en voldoen aan de richtlijnen van de Gezondheidsraad.

 

De recepten zijn lekker, gevarieerd, gezond, makkelijk te maken en staan binnen no-time op tafel. 

Naast mijn werk heb ik ook nog een druk gezin, ik heb dus weinig tijd om in de keuken te staan. Maar ik eet wel graag lekker en gezond. Al mijn recepten zijn daarom makkelijk en snel klaar. 

Jouw hele gezin kan dus ook gewoon mee eten!

 

LET OP:

Je kunt kiezen uit 3 verschillende EBOOKS, lees onderstaande goed door voor je een keuze maakt:

 

Het E-book met 6 weekmenu's is mijn eerste E-Book met 6 gezonde en gevarieerde weekmenu's. Het weekmenu is inclusief receptenbijbel en een zevende leeg weekmenu, om zelf een weekmenu samen te stellen. 

 

Het E-book met 4 weekmenu's is het vervolg op het E-book met 6 weekmenu's. In deze weekmenu's komt een goede samenstelling van de 80/20 regel terug. Dit houd in; 80% voedzaam eten en daarnaast 20% genieten. Tijdens dit E-book val je af maar geniet je ook van pizza, stroopwafels, friet en koekjes. Balans in deze weekmenu's staat voorop. Inclusief heerlijke, makkelijke en gezonde recepten.

 

Het E-book met 10 weekmenu's is mijn eerste en tweede E-book samen in 1 E-book!

 

Bestel je het Ebook met 10 weekmenu's dan krijg je van mij een elfde weekmenu GRATIS. Na je bestelling zorg ik dat het E-book zo snel mogelijk in je email verschijnt, zodat jij er direct mee aan de slag kan gaan!

 

Mocht je vragen hebben over de weekmenu's of tijdens het volgen er van, dan mag jij mij altijd vrijblijvend emailen. info@healthyforme.nl 

 

Heb jij geen structuur? Lukt het je maar niet om een planning te maken? Loop je tegen van alles en nog wat aan? Zit jouw hoofd overvol van alles wat je nog moet doen? En weet je niet waar te beginnen?

 

Wil je graag meer orde, structuur en balans in je eet en beweegpatroon? Wil jij meer overzicht? Een leeg hoofd? Wil jij het allemaal weer op een rijtje krijgen? Zodat jij meer focus krijgt en écht je doelen kan gaan behalen!

 

Met dit download pakket, dat ik ook tijdens mijn 1:1 coaching gebruik krijg jij meteen meer orde, focus en balans in je leven. In dit uitgebreide download pakket vind je maar liefst 11 downloads in dezelfde stijl om direct mee aan de slag te gaan. 

Alles wat jij nodig hebt om meer focus te krijgen in jouw leefstijl voor een gezonder, gelukkiger en fitter leven!

 

Het werkt heel simpel: na aankoop ontvang jij de 10 downloads in je email. Deze kun je gemakkelijk uitprinten (keer op keer wanneer jij ze nodig hebt!) Door het invullen van de downloads ervaar jij direct meer rust en structuur in je hoofd.

 

Het download pakket bestaat uit de volgende downloads:

 

1. Daily checklist voor een gezonde leefstijl. Zo kun jij iedere dag checken of jij alle stappen hebt gezet voor een gezonder en gelukkiger leven!

2. Richtlijnen voor een gezond eetpatroon voor een betere gezondheid, weerstand en meer energie!

3. Weekplanner voor meer focus en structuur

4. Maandoverzicht voor meer overzicht

5. Weekmenu voor meer structuur in je eetpatroon

6. Handige boodschappenlijst, zo vergeet je nooit meer iets in de winkel!

7. Beweegplanner om dagelijks voldoende te bewegen

8. Weeglijst voor het bijhouden van je gewicht! Dat motiveert!

9. Piekerdagboek om het piekeren los te laten en meer rust in je hoofd te creëren

10. Dankbaarheidsdagboek om dankbaar te zijn voor de kleine dingen in het leven. Dit vergroot jouw geluksgevoel!
11. Dagelijkse vragen om nog betere en liefdevoller voor jezelf te zorgen

 

Zo gaat het jou zeker weten lukken om meer structuur aan te brengen in jouw leven! Waar wacht je nog op?