Let op: Er is een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering mogelijk. 

Over mij » Powerwalking » Wandelcoaching

Wandelcoaching (Juist nu!)


Wandelcoaching is bewegen én coaching in de buitenlucht. Lichaamsbeweging zonder prestatiedruk op jouw eigen tempo. Er is eventueel ruimte voor spierkracht oefeningen met jouw eigen gewicht. Wandelcoaching is een één op één traject, waarbij jij centraal staat! 

 

Er zijn maar weinig dingen waar je zowel lichamelijk als geestelijk van opknapt. Dat is wandelen in de natuur. Bewegen is gezond, dat weten we allemaal. Bewegen vermindert stress. Bewegen in de buitenlucht geeft jouw extra energie en ruimte in jouw hoofd.

 

Loop jij tegen het volgende aan:

*Vermoeidheid

*Piekeren

*Overprikkeld zijn

*Geen balans tussen werk en privé

*Te moe om in de avond nog iets te doen

*Je probeert alle ballen hoog te houden

*Je gunt je geen tijd voor jezelf

*Je hoofd loopt over

*Onrust in je lichaam

*Negatieve gedachten

 

Tijdens een wandelcoachsessie bespreken we de dingen waar jij tegen aan loopt. Dit kan zijn op het gebied van voeding, jouw werk, relaties. Wanneer je niet lekker in je vel zit kan dit verschillende oorzaken hebben. Samen komen we er achter wat er speelt en vooral hoe jij voor jezelf de situatie zo aangenaam mogelijk kan maken. Door middel van coaching krijg jij nieuwe inzichten.

 

We gaan aan de slag met jouw piekergedachten, belemmerende overtuigingen worden omgebogen, patronen worden doorbroken, grenzen herkennen en aangeven, motivatie om door te zetten, de juiste balans tussen gevoel en lichaam om de juiste keuzes te maken en meer zelfvertrouwen creëren.

 

Ik kan je letterlijk en figuurlijk helpen om in beweging te komen.

 

Stap voor stap in beweging zodat jij meer ruimte in jouw hoofd en meer energie ervaart. Na een wandelcoachsessie ga jij naar huis met nieuwe inzichten, een positief gevoel, een gericht stappen plan om tot actie te komen en oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan.

 

Het fijne aan een wandelcoachsessie is dat jij in het middelpunt staat, we kijken naar jouw behoeften tijdens de coaching en houden jouw tempo aan tijdens het wandelen. Eventueel doen we oefeningen of staan we even stil in het hier en nu. Om te luisteren en te voelen naar waar jij nu staat en naar waar jij heen wilt.

 

De voordelen van een wandelcoachsessie:

*Wandelen is laagdrempelig

*Wandelen is goed voor jouw lichaam

*Bewegen is goed voor de gezondheid en weerstand

*Frisse lucht en vitamine D

*Het helpt je om jouw hoofd leeg te maken

*Het geeft jou energie

*Nieuwe inzichten

*Handvatten en tools om jouw doel(en) te bereiken

*Meer zelfvertrouwen

*Liefdevolle en helpende gedachten

*Je hart luchten

*De energie loopt letterlijk door jouw lichaam en hoofd

*Minder stress

*Ontspanning

*Tijd voor jezelf

 

Voorafgaand aan het coachingstraject vindt een kennismakingsgesprek plaats om te zien of er een klik is. Dit gesprek is altijd gratis en verblijvend. De wandelcoachsessie vindt plaats in het Jagersplas in Zaandam of in het bos van Castricum. Beide locaties zijn makkelijk bereikbaar met het OV en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

 

Tijdens de wandelcoachsessies houden we ons aan de maatregelen van het RIVM. We houden afstand en zijn beide gezond. Bij verkoudheidsklachten gaat de sessie niet door.

 

Een wandelcoachsessie duurt 1,5 uur en de investering is € 97,-.

Neem contact op via onderstaand contactformulier. Het lijkt mij leuk om jou te ontmoeten!