Panpizza met rauwe ham en kikkererwten

Gepubliceerd op 3 november 2018 om 14:51

***

Recept:

Meng 150 ml Griekse yoghurt met 170 gram tarwemeel en een snuf zout.

Kneed net zolang tot je een deegbal hebt. Deel door tweeën en rol beide ballen uit tot een pizza.

Bak de pizza om en om in de pan in een beetje olijfolie. (ongeveer 2,5 á 3 minuten per kant).

Bak in dezelfde pan 4 plakjes rauwe ham.

Haal de panpizza uit de pan en besmeer met zure room.

Leg er wat veldsla op, de rauwe ham en wat uitgelekte kikkererwten.

Ook lekker met een beetje feta kaas.

 

Eet smakelijk!

 

Laat je in een reactie achter wat je van het recept vindt?

 


Reactie plaatsen

Reacties

Heleen
5 jaar geleden

Hoi... Zou dit met speltmeel ook lukken?

Healthy for me
5 jaar geleden

Hallo Heleen, ik durf het niet met zekerheid te zeggen. Ik heb het zelf eens met kokosmeel geprobeerd en dat werkte niet. Ik ben benieuwd of het met speltmeel lukt, laat je het weten als je het geprobeerd hebt?