Let op: Er is een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering mogelijk. 

Judith - Positieve omslag in relatie tot eten

Positieve omslag in relatie tot eten.

 

ONVERWACHTS 6 KG KWIJT

Ik ben inmiddels 3 maanden bezig met de 1:1 coaching uit het VIP programma en al een goede 6 kilo afgevallen, terwijl dit niet mijn eerste doel was, blijkt dit toch wel echt de drive van het programma. Want ik ben dit keer dus niet bewust met het afvallen bezig ook niet met wat andere zouden zeggen en zo krijg ik onverwachts complimenten want 6 kilo is best wel wat!

 

EETGEWOONTEN

Ik heb de afgelopen 3 maanden mede door de online leeromgeving en verschillende apps bijhouden, mijn eetgewoontes beter leren begrijpen en kunnen inzien. At ik voorheen iedere dag een pak mars om het hongergevoel te stillen of alleen dat wat ik lekker vond zoals een snelle hap, brood, croissantjes of een patatje op het treinstation op weg naar huis.

Kijk ik nu naar de combinatie van hoeveel calorieën een product bevat en in hoeverre het verzadigdheid van wat ik eet.

 

VALLEN EN OPSTAAN

Hierdoor heb ik geen behoefte meer in die vette hap, of zak marsen. Natuurlijk gaat het met vallen en opstaan en als ik even in de knoei kom met de 80/20 regel doordat ik even in mijn oude patroon val, merk ik dat de behoefte naar de mars, of snelle hap minder is geworden.

Voorheen at ik dagelijks een hele lijst ongezond en nu zijn zulke momenten nog op 1 hand te tellen en als ik dan merk dat mijn oude patroon actief is, sta ik versteld van mezelf dat ik zo’n hele zak kan eten en stop ik zo ook sneller omdat ik het zonde vind.

 

MINDER LICHAMELIJKE KLACHTEN

Een 2e fijne bijkomstigheid is de energie balans, zo heb ik minder hoofdpijn en een opgeblazen gevoel, kan ik beter naar het toilet en wordt het steeds makkelijker om verantwoordelijke eetkeuzes te maken en ook om vaker nee te zeggen.

 

NIEUWE BLIJVENDE LEEFSTIJL

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar ik heb vertrouwen dat dit mijn nieuwe leef/ eetstijl zal zijn omdat ik het waard ben om met een gezond gewicht en genoeg energie door het leven te gaan!

Ik ben er nog niet, maar heb al zoveel meer inzichten gekregen dat ik zeker weet dat het gaat lukken om door te zetten en vol te houden!

 

Dankjewel lieve Do! Het 1:1 programma is het mooiste cadeau wat ik mezelf kon geven!

 

Liefs Judith -X-


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.