Let op: Er is een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering mogelijk. 

Een jaar na het FoodMindset programma

EEN JAAR GELEDEN

Ik schreef afgelopen juni een blog over mijn ervaring met het Foodmindset programma van Dominque (Healthy for me). In januari 2021 ben ik hieraan begonnen, en viel 18kg af. Het was confronterend, en erg motiverend. Mijn zelfliefde kwam eindelijk weer terug.

 

STOPPEN MET ROKEN

Mijn volgende twee doelen waren stoppen met roken en nog eens 12kg afvallen. Ik was een beetje bang wat stoppen met roken voor mijn eetpatroon/gewicht zou doen, maar dat viel achteraf gezien mee. Ondertussen ben ik drie maanden gestopt met roken.

Het lukte mij om mijn gezonde eetpatroon en de 80-20 regel aan te houden. 80% gezond en voedzaam, 20% 'minder gezond'. Ik merkte wel dat mijn stofwisseling wat was veranderd, en bleef een tijdje op gewicht. Gelukkig is de omslag gekomen en val ik weer af. De positieve mindset die ik heb ontwikkeld tijdens het volgen van Dominique's programma, heeft ervoor gezorgd dat dit me goed af is gegaan. Ik heb zo veel geleerd tijdens het programma, dat dit mij ook is gelukt.

 

5 KLEDINGMATER KLEINER

Ik ben nog eens 6kg afgevallen in de afgelopen 4 maanden en 5 kledingmaten kleiner. Mijn volgende doel is 6kg afvallen, dan zit ik op een gezond gewicht. En dit alles door gezonde voeding en een positieve mindset (want sporten vind ik nog steeds niet leuk😂).

 

Sidenote, toen ik 24kg zwaarder was hoorde ik letterlijk niemand een mening hebben. Tegenwoordig vinden mensen 'dat ik niet meer teveel moet afvallen hoor want er blijft niks van je over'. Oké, doen we niets mee. Ik doe wat goed voelt voor mij.😘 

 

Liefs Lizzy -x-

 

Lees hier de blog die ik schreef vlak na het volgen van het FoodMindsetprogramma.

Lees hier alle info over het FoodMindset programma dat start op 16 januari 2022.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.