Liefs Cindy volgde het FoodMindset programma

In september heb ik meegedaan met het food en mindsetprogramma. Elke dag krijg je een opdracht via de FB groep. Het fijne hierdoor is dat je er elke dag mee bezig bent. De opdrachten zijn over het algemeen klein waardoor je er ook niet lang mee bezig bent. Wel zorgen ze ervoor dat je dingen gaat aanpakken en gaat veranderen. 

 

Wat ik zelf prettig vind is dat er niet bepaald wordt wat je moet eten maar dat je dat zelf bepaalt. Je gaat zelf stap voor stap je eetgewoontes bekijken en deze aanpassen. 

 

Zo ga je bijvoorbeeld meer groente overdag aan je menu toevoegen. Alle dagen wortels, tomaat of komkommer is al een stap maar ik eet nu regelmatig een verse soep als lunch of een omelet met groente. En groene smoothies vind ik ook heerlijk. Ik ben mij bewuster geworden van mijn eetgewoontes en maak veel vaker gezondere keuzes. 

 

Het beste inzicht dat ik heb gekregen is dat je elke dag weer een opnieuw kunt beginnen. Eigenlijk op elk moment van de dag heb je een keuze. Dus ik wacht niet meer op maandag om opnieuw te beginnen maar doe dat soms halverwege de dag al. 

 

Na een week of 4 begon ik wat minder actief te worden in de groep maar gelukkig was er elke week een live coach sessie. Die bleef ik trouw volgen of keek deze terug als ik er niet bij kon zijn. Dat was mijn stok achter de deur!

 

Je gaat ook aan de slag met je mindset, wat natuurlijk ook grote invloed heeft op je eetgewoontes. Dat maakt dit programma een fijne mix.

 

Ik ben zelf 5 kg afgevallen in 10 weken, daarna bleef ik stabiel en heb ik veel geleerd over mijn eetgewoontes en gezonde voeding.

 

Tijdens het programma is Dominique elke week live in de groep waar je vragen kunt stellen, maar ze is ook persoonlijk bereikbaar en kijkt met je mee. Dat is fijn. Ik had daar zelf misschien nog iets meer gebruik van kunnen maken. Ze is een positieve vrouw met kennis en zegt waar het op staat. 

 

Wil je ook aan de slag met je voeding en afvallen? Dan raad ik je dit programma zeker aan. Vooral omdat je ook aan de slag gaat met je mindset wat je zeker gaat helpen en waar je ook op andere gebieden wat aan hebt.

 

Liefs Cindy van webshop Liefscindy

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.