Healthy For Me bestaat 2 jaar!!


Tof dat jij op deze pagina bent! Dat betekent namelijk dat jij niet tevreden bent met jouw gewicht, zelfbeeld of eetpatroon en dat je daar JUIST iets aan wilt doen! Is bovenstaande het geval? Dan ben jij hier op het juiste adres. Lees maar even verder.... 

WAUW, mijn bedrijf bestaat alweer 2 jaar! In deze 2 jaar is mijn bedrijf en ikzelf enorm gegroeid. Ik heb al meer dan honderden powervrouwen gecoacht naar een gezonde relatie met voeding en zich zelf. En omdat mijn bedrijf 2 jaar bestaat wil ik dat graag met jou vieren!

 

Misschien volg je mij al een tijd en misschien ken je mij nog helemaal niet. Ik zelf heb een lange weg afgelegd waarin ik jaren lang op dieet was. Mijn relatie met voeding was verstoord en ook was ik niet blij met mezelf. Ik ging van anorexia naar obesitas en had last van eetbuien. Mijn zelfbeeld was laag en ik was dood ongelukkig. Lees hier mijn volledige verhaal.

Ik zocht hulp en dát heeft mijn leven veranderd. Ik geniet weer van eten, ik eet alles wat ik wil, zonder schuldgevoel, ik ben blij met mij zelf, met mijn lichaam, ik ben al bijna 4 jaar op een stabiel gewicht, ik barst van de energie en het belangrijkste ik zit weer lekker in mijn vel!

 

Mijn missie in het leven is om andere powervrouwen te helpen naar een gezonde relatie met voeding en zich zelf. En vandaag, vandaag is het jou kans om dit te ervaren!

Heb jij het gevoel dat jij... altijd maar op dieet bent? Geen enkel dieet werkt voor jou blijvend. Je valt een paar kilo af maar komt ook weer terug aan. Je vervalt weer snel in je oude gewoonten en gedrag. Je zit laag in je energie, voelt je snel moe, futloos en zit niet lekker in je vel. Je broeken van vorig jaar zitten strak, de corona kilo's zijn er ingeslopen.

 

Helemaal nu de donkere dagen er weer zijn, is jouw energie ver te zoeken. De feestdagen in zicht en in gedachte zit jij al aan jouw goede voornemens te denken, namelijk: na de feestdagen weer op (streng) dieet.

 

Je voelt je onzeker over jouw lichaam en bent de balans kwijt. Je begint de week gezond en eindigt met teveel zondigen. Op maandag begin je weer opnieuw. "Ach, één koekje moet kunnen", maar één koekje wordt vaak een heel pak. Je vind het lastig om maat te houden. Het is alles of niets.

 

Je zit met 1001 vragen over voeding, want zijn brood en aardappels nu wel of niet dikmakers? Wat is nu een gezond ontbijt? Hoe lees je een etiket? Hoeveel eieren mag je eten? Is vet ongezond?  Wat zijn verantwoorde tussendoortjes? Hoeveel mag ik eten om af te vallen? En hoe houd ik een dieet wel vol? Hoe blijf ik straks op gewicht zonder weer terug te vallen?

 

Je hebt het gevoel dat het jou nooit gaat lukken, want je hebt immers al zo veel geprobeerd. Je kent de weekmenu's van Sonja Bakker ondertussen uit je hoofd en ook de punten van Weight Watchers zijn jou niet onbekend, koolhydraatarm en intermitted fasting heb je ook geprobeerd. Maar toch lukt het je keer op keer niet om vol te houden....

 

Wat jij nodig hebt is een coach die jou aan de hand stap voor stap mee neemt bij jouw afval proces. Een coach die samen kijkt naar jouw onbewuste eetgedrag en belemmerende overtuigingen. Een coach die jou een spiegel voorhoudt zodat jij tot inzichten komt die jou helpen bij het behalen van jouw doelen. Een coach die jou helpt bij het maken van een concreet stappenplan, zodat jij in actie komt. Een coach die jou stok achter de deur is, die jou motiveert en een schop onder je kont geeft als dat nodig is. Een coach die eerlijk en oprecht is en zegt waar het op staat. Een coach die samen en dan echt samen met jou kijkt naar jouw valkuilen. Geen kant en klaar programma of weekmenu's maar een persoonlijk traject waarbij jij in het middelpunt staat! Met een persoonlijk op maat gemaakt voedingsadvies dat past bij jou en jouw gezin! Een coach waar jij met al jouw vragen terecht kunt.

 

Met mijn Healthy For Me - methode zijn al meer dan honderden vrouwen blijvend afgevallen! En dat komt omdat mijn programma persoonlijk is, JIJ staat centraal. Daarnaast richt ik mij niet alleen op voeding en het afvallen maar ook op het stuk mindset en jouw zelfbeeld. Want wat jij tegen jezelf zegt bepaald hoe jij je voelt en wat jij doet! Samen zorgen we ervoor dat jij uit de vicieuze cirkel van diëten stapt, een andere mindset aanneemt en gaat voor blijvend resultaat! Net als al die andere vrouwen die het WEL is gelukt.

Omdat mijn bedrijf 2 jaar bestaat wil ik jou een unieke kans geven om deel te nemen aan mijn programma met MEGA korting! Ik kan je nu alvast vertellen dat je de investering die je voor dit programma doet, er dubbel en dwarst uit haalt! En dat je het programma niet voor goedkoper zal kunnen volgen. Per 1 januari 2021 gaan mijn tarieven namelijk omhoog. 

 

Ik geef jou een MEGA korting. Namelijk op mijn FoodMindset programma!!

Het FoodMindset programma is een online groepsprogramma en start op 10 januari 2021.

In het programma staat een goede relatie met voeding en jezelf voorop, werken we samen aan voeding, mindset en met blijvend resultaat! 

FoodMindset programma
Start 10 januari 2021, duurt 10 weken
Volledig online te volgen
Persoonlijk voedingsadvies op maat, inclusief handleiding, receptenbijbel en variatielijst
Dagelijks een nieuwe les/video/opdracht voor jouw nieuwe leefstijl in de online community
Dagelijkse online coaching door middel van whatsapp/mail
Dagelijks contact met gelijkgestemden in de community
Iedere week een live online training van minimaal een uur + Q&A
Betaling kan in 3, 4 of 5 maandelijkse termijnen
2 x een vergoeding mogelijk vanuit je aanvullende zorgverzekering
Investering normaal: € 347,00 maar NU voor SLECHTS € 247,00

Omdat we aan het eind van het jaar zitten kun jij twee keer gebruik maken van de vergoeding uit jouw aanvullende zorgverzekering. Wat betekent dat jij 2x een vergoeding krijgt in 2020 en 2021. Stel: je bent aanvullend verzekerd bij Zilveren Kruis, dan krijg je 2x € 120 vergoed, in totaal dus € 240,00! Wat betekent dat jij het FoodMindset programma voor 7 EURO volgt!  

 

Wat ik al zei: Voor goedkoper dan dit ga jij het programma écht niet volgen! 

De korting is geldig tm 5 december 2020! Daarna geldt het normale tarief en per 1 januari gaan de kosten omhoog!

 

Mocht je nog twijfelen, lees dan onderstaande reviews

van powervrouwen die mijn programma hebben gevolgd!

 

Veel gestelde vragen Antwoord
Hoeveel tijd neemt dit programma in beslag? Het programma duurt 10 of 12 weken, waarin jij zelf jouw tijd kan indelen. Mijn advies is om dagelijks +/- 15 minuten tijd vrij te maken om de beste versie van jezelf te worden!
Ik heb geen facebook kan ik wel mee doen met het FoodMindset programma? Voor het VIP traject is facebook niet nodig. Om het FoodMindset programma te volgen is facebook een vereiste. Je kunt deze gemakkelijk gratis aanmaken. Desnoods onder een andere naam.
Kun je alle lessen en videos terug kijken? Ja dit kan zeker! Zo behoud je een jaar toegang tot de online leeromgeving bij het 1:1 VIP programma. En een half jaar toegang tot het FoodMindset programma.
Krijg ik ook weekmenu's? Nee, je krijgt geen weekmenu's. Wel ga je in beide programma's zelf ontdekken hoe jij een gebalanceerd weekmenu kan maken. En krijg jij verschillende voorbeelden en feedback.
Kan ik het programma ook in meerdere termijnen dan genoemd betalen? Neem contact op via het contact formulier onderaan de pagina.
Ik woon in het buitenland, kan ik wel mee doen met het programma? Absoluut, dat is het voordeel van online! Je kunt het programma overal en wanneer je wilt volgen.
Ik wil dit programma samen met een vriendin volgen, krijgen wij extra korting? Nee, de vriendenkorting is niet geldig op andere kortingen.

Voor andere vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je het contactformulier invullen.